Inscrie firma »

legume si fructe uscate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre legume si fructe uscate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Fructe, legume si fructe

Fructe, Legume si Fructe Uscate Set de 36 Figurine


Fructe, legume si fructe uscate set de 36 figurine - Miniland...Caracteristici:set educational de jucarii in marime naturala care ajuta la:invatarea proprietatilor fructelor... si legumelor  (forma, culoare),deprinderea obiceiurilor corecte in alimentatie ... »

Pret: 193 RON
Buyer Member 14 ani
Arges
 Uscatoare pentru legume si

Uscatoare pentru legume si fructe


Uscatoare pentru fructe si legume cu capacitatea de incarcare de circa 500 kg... per ciclu Uscator model TEC FM - Uscator cu structura modulara executat complet ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Uscator profesional legume fructe

USCATOR PROFESIONAL LEGUME FRUCTE CIUPERCI


Uscatorul BM cuprinde toate caracteristicile unui uscator profesional cu toate ... »
Light Member 17 ani
Vrancea
 Uscator legume fructe ciuperci uz domestic

Uscator legume fructe ciuperci uz domestic


. Se pot usca atat fructe si legume, cat si ciuperci in propria gospodarie...Uscatorul BIO.DOM asigura un proces de uscare intr-un mod complet natural.... Uscatorul este realizat dintr-un plastic foarte dur si este dotat cu un ventilator ... »

Pret: 1 EUR
Light Member 17 ani
Vrancea
 Uscator legume fructe ciuperci uz casnic

USCATOR LEGUME FRUCTE CIUPERCI UZ CASNIC


fructelor si legumelor in gospodarie va propunem un uscator fabricat din plastic...Uscatoarele noastre sunt dotate cu un sistem de reglaje utilizate pentru... alimentar foarte rezistent care permite oricui pastrarea legumelor, ciupercilor ... »
Light Member 17 ani
Vrancea
 Deshidratoare de fructe si legume

Deshidratoare de Fructe si Legume


Deshidrator pentru fructe si legume cu capacitatea de 100kg / sarja. Pot fi... calculata pentru o densitate de produse proaspete de 5kg/m2. Masele fructelor sunt... estimative si variaza in functie de modul de taiere si amplasare a fructelor in vederea ... »

Pret: 19500 EUR
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aparat uscat fructe si legume ad6651

Aparat uscat fructe si legume AD6651


Aparat uscat fructe si legume AD6651 cu capacitate de 330 W. Specificatii... - Legume - Fructe - Ierburi ... »

Pret: 252 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Fructe uscate-agrise

Fructe uscate-Agrise


, produse deshidratate, legume, fructe, fructe uscate, fructe deshidratate, agrise, produse naturale...Fructe uscate-AgriseAgrisele sunt uscate prin deshidratare si nu contin zahar...Producator: Solaris���Tag-uri: Fructe uscate - Agrise ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Fructe uscate-ananas

Fructe uscate-Ananas


Producator: Solaris  Tag-uri: Fructe uscate - Ananas, legume fructe, fructe uscate, fructe...Fructe uscate-Ananas Fructele uscate sunt bogate in fibre si carbohidrati... de alte produse precum carnea sau ouale.Fructele uscate reprezinta cea mai sanatoasa ... »

Pret: 7.94 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Fructe uscate-caise

Fructe uscate-Caise


Producator: Solaris���Tag-uri: Fructe uscate - Caise, legume...Fructe uscate-Caise Fructele uscate sunt bogate in fibre si carbohidrati... de alte produse precum carnea sau ouale.Fructele uscate reprezinta cea mai sanatoasa ... »

Pret: 14.99 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Fructe uscate-smochine

Fructe uscate-Smochine


Producator: Solaris ��Tag-uri: Fructe uscate - Smochine, legume fructe...Fructe uscate-SmochineFructele uscate sunt bogate in fibre si carbohidrati... de alte produse precum carnea sau ouale.Fructele uscate reprezinta cea mai sanatoasa ... »

Pret: 10.99 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Fructe uscate-stafide

Fructe uscate-Stafide


Producator: Solaris   Tag-uri: Fructe uscate - Stafide, legume fructe, fructe uscate, fructe...Fructe uscate-StafideFructele uscate sunt bogate in fibre si carbohidrati... de alte produse precum carnea sau ouale.Fructele uscate reprezinta cea mai sanatoasa ... »

Pret: 5.49 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Fructe uscate-papaya

Fructe uscate-Papaya


Producator: Solaris��Tag-uri: Fructe uscate - Papaya, legume fructe...Fructe uscate-PapayaFructele uscate sunt bogate in fibre si carbohidrati... de alte produse precum carnea sau ouale.Fructele uscate reprezinta cea mai sanatoasa ... »

Pret: 4.98 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Fructe uscate-curmale

Fructe uscate-Curmale


Producator: Solaris��Tag-uri: Fructe uscate - Curmale, legume fructe...Fructe uscate-CurmaleFructele uscate sunt bogate in fibre si carbohidrati... de alte produse precum carnea sau ouale.Fructele uscate reprezinta cea mai sanatoasa ... »

Pret: 6.99 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Perie pentru spalat fructe si legume

Perie pentru Spalat Fructe si Legume


si pesticidele de pe legume si fructe. Ajuta de asemenea la indepartat resturile uscate... sau invers. Se poate folosi la: Spalat fructe si legume Indepartat ceara...O perie pentru legume fantastica care indeparteaza cu grija, dar ferm, mizeria ... »

Pret: 51 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Arzatoare pentru uscatoare de tutun,

Arzatoare pentru uscatoare de tutun, legume si fructe


, legume si fructe; uscare produse agricole si alimentare in general - industria... intr-o paleta larga de cuptoare, uscatoare si alte echipamente tehnologice ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aparat uscat fructe si legume adler,

Aparat uscat fructe si legume Adler, AD 6651


Aparat uscat fructe si legume Adler, AD 6651Putere:330WCapacitate:4 tavi ... »

Pret: 248.74 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Fructe uscate-prune fara samburi

Fructe uscate-Prune fara samburi


- Prune fara samburi, legume fructe , fructe uscate, fructe deshidratate, prune, prune...Fructe uscate-Prune fara samburi Fructele uscate sunt bogate in fibre... in organism de alte produse precum carnea sau ouale.Fructele uscate reprezinta cea mai ... »

Pret: 10.99 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 2 ustensile bucatarie legume si

2 Ustensile bucatarie legume si fructe + suport ventuza


Setul contine 2 ustensile pentru taierea si ornarea legumelor precum... multifunctinala si permite taierea legumelor in fasii julienne, felierea, curatarea, taierea... legumelor iar cealalta pentru curatarea de coaja. Unul dintre capete este rotund ... »

Pret: 33 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Sistem semi automat de ambalare si etichetare a caserolelor cu

SISTEM SEMI AUTOMAT DE AMBALARE SI ETICHETARE A CASEROLELOR CU FRUCTE SI LEGUME


cu fructe si legume proaspete sau uscate. Ambalarea se face in saci de plasa tubulari ... »
Buyer Member 17 ani
Ilfov
 Fructe uscate-goji 1kg

Fructe uscate-Goji 1kg


, legume fructe, fructe uscate, fructe naturale, fructe deshidratate, produse naturale...Fructe uscate-Goji 1kgFructe cunoscute de mii de ani si folosite in medicina... uscate GojiCARACTERISTICI:Fructele de goji sunt produse de Lycium Barbarum, planta ... »

Pret: 96.99 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Fructe uscate-goji 300g

Fructe uscate-Goji 300g


- Goji 300g, legume fructe, fructe uscate, fructe naturale, fructe deshidratate...Fructe uscate-Goji 300gFructe de goji sunt cunoscute de mii de ani si folosite... uscate GojiCARACTERISTICI:Fructele de goji sunt produse de Lycium Barbarum, planta ... »

Pret: 31.99 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Fructe uscate-goji 500g

Fructe uscate-Goji 500g


, legume fructe, fructe uscate, fructe naturale, fructe deshidratate, produse naturale...Fructe uscate-Goji 500gFructe de goji sunt cunoscute de mii de ani si folosite... uscate GojiCARACTERISTICI:Fructele de goji sunt produse de Lycium Barbarum, planta ... »

Pret: 49.99 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Fructe uscate-goji 90g

Fructe uscate-Goji 90g


- Goji 90, legume fructe, fructe uscate, fructe naturale, fructe deshidratate...Fructe uscate-Goji 90gFructe de goji sunt cunoscute de mii de ani si folosite... uscate GojiCARACTERISTICI:Fructele de goji sunt produse de Lycium Barbarum, planta ... »

Pret: 110.49 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Deshidrator de fructe,legume, iaurt dekassa dk6600

Deshidrator de fructe,legume, iaurt Dekassa DK6600


Deshidrator de fructe,legume si iaurt Dekassa DK6600Deshidratorul DeKassa DK... sanatoase.Cu ajutorul termostatului reglabil, deshidratorul de fructe si legume De...-un spatiu amplu pentru a acomoda o varietate de fructe si legume. Cele 9 recipiente ... »

Pret: 239 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
801 produse / 33 pagini
25 produse pe pagina.

"legume si fructe uscate" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea