Inscrie firma »

laborator incercari betoane - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre laborator incercari betoane
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Laborator incercari betoane

Laborator incercari betoane


Inspectoratul de Stat in Constructii ca Laborator de incercari grad II si elaboreaza...Laboratorul EURO QUALITY TEST Bucuresti, este autorizat de catre... rapoarte de incercare, studii si referate tehnice. Profilele de incercari ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Euro quality test - laborator incercari betoane

EURO QUALITY TEST - Laborator incercari betoane


Inspectoratul de Stat in Constructii ca Laborator de incercari grad II si elaboreaza...Laboratorul EURO QUALITY TEST Bucuresti, este autorizat de catre... rapoarte de incercare, studii si referate tehnice. Profilele de incercari autorizate ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Incercari fizico-mecanice

incercari fizico-mecanice


Laboratorul de incercari fizico-mecanice dispune de aparatura moderna...) -Aditivi pentru betoane Incercarile mecanice de compresiune si de incovoiere sunt..., de inalta performanta si personal autorizat. Executa incercari fizico-mecanice pe ... »
Buyer Member 18 ani
Ilfov
 Betoane si prefabricate din beton

Betoane si prefabricate din beton


autorizat de catre Inspectoratul de Stat in Constructii ca Laborator de incercari grad... Ocupationala, iar pentru Laboratorul de Incercari conform SR EN ISO 17025:2005 EURO...Productie de betoane si prefabricate din beton si beton armat pentru ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Laborator metrologic de etalonare si asistenta

Laborator metrologic de etalonare si asistenta tehnica domeniul FORTA, DURITATE


mijloace de masurare utilizate in aplicatii industriale, laboratoare de incercari...Laboratorul Forta, Duritate si Moment al Fortei executa etalonari pentru..., laboratorul de metrologie Simar poate raspunde solicitarilor dumneavoastra privind ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Expertize tehnice pentru constructii civile si industriale

Expertize tehnice pentru constructii civile si industriale


-2007 (dezveliri de fundatii, foraje geotehnice, incercari de laborator pentru determinarea... topo); -Incercari nedistructive betoane (ultrasunete) ale fundatiilor, grinzilor... betoanelor; -Simularea cutremurului pe calculator (prezentarea mentelor de tensiune ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"laborator incercari betoane" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea