Inscrie firma »

inchiriere elicopter - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre inchiriere elicopter
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Inchiriere elicopter

Inchiriere elicopter


de institutiile abilitate si taxele de stationare (primele doua ore nu se taxeaza). Elicopter... EC155 B - capacitate 6/8 pasageri; -ora de zbor 1775 Euro; Elicopter AS 365... Douphin - capacitate 8/10 pasageri; -ora de zbor de la 1250/1800 Euro; Elicopter ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Inchiriere elicopter ec 120

Inchiriere elicopter Ec 120


CORSARUL ROSU AIR va ofera elicoptere moderne si piloti cu experienta de mii de ore de zbor, pentru o calatorie rapida, sigura si confortabila. Flota companiei noastre este compusa din elicoptere variante VIP: EC 120B si EC 135, dotate cu aparatu... ... »
Buyer Member 13 ani
Giurgiu
 Inchiriere elicopter ec 135

Inchiriere elicopter Ec 135


CORSARUL ROSU AIR va ofera servicii de transport aerian, punandu-va la dispozitie elicoptere moderne si piloti cu experienta de mii de ore de zbor, pentru o calatorie rapida, sigura si confortabila. Flota companiei noastre este compusa din elicopt... ... »
Buyer Member 13 ani
Giurgiu
 Inchiriere elicoptere

Inchiriere elicoptere


CORSARUL ROSU AIR va ofera servicii de transport aerian, punandu-va la dispozitie elicoptere moderne si piloti cu experienta de mii de ore de zbor, pentru o calatorie rapida, sigura si confortabila. Flota companiei noastre este compusa din elicopter... ... »
Buyer Member 13 ani
Giurgiu
 Zbor cu elicopterul

Zbor cu elicopterul


-ti la dispozitie un avion sau un elicopter exact atunci cand ai nevoie de el. Cuvintele care... din: elicopter Colibri EC 120, 3-4 pasageri, viteza maxima 200 km/h; elicopter EC ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Inchiriaza elicopter

Inchiriaza Elicopter


stabiliti orele de plecare /sosire si traseul dorit. Astazi, inchirierea unui elicopter...Calatorind cu elicopterul nu veti avea nici o constrangere, dumneavoastra... la inaltime", dintr-o perspectiva inedita si spectaculoasa. Zborul cu elicopterul este ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Elicopter - finisor - de beton

elicopter - finisor - de beton


Inchirieri elicopter finisor pentru beton ... »
Oferit de:Gama Utilaje
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Inchiriere avion

Inchiriere avion


Zborurile se executa pe teritoriul Romaniei si in strainatate. Zborurile se pot executa in regim de urgenta: - pentru Romania - la comanda ferma facuta cu minim 24 de ore inainte de ora fixata pentru decolare; - in strainatate - la comanda ferma f... ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"inchiriere elicopter" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea