Inscrie firma »

hale metalice prefabricate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre hale metalice prefabricate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Hale prefabricate la cheie

Hale prefabricate la cheie


Hale prefabricate la cheie ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Hale metalice

HALE METALICE


FRISOMAT proiecteaza, dezvolta, produce si monteaza HALE METALICE, bazate... din otel galvanizat. Destinatii ale inovatoarelor hale metalice FRISOMAT: SPATII..., montate orizontal sau vertical, dupa dorinta clientului Halele metalice ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 15 ani
Neamt
 Hale prefabricate, stemick

hale prefabricate, Stemick


noastra www.hale-prefabricate.ro si contactati-ne! Avem hale de la mic la mare ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Hale industriale

Hale industriale


Hale industriale la cheie ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Hale metalice la cheie

Hale metalice la cheie


Hale metalice la cheie ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Hale metalice din otel galvanizat tip astra

Hale metalice din otel galvanizat tip ASTRA


, cu materiale de calitate. Halele metalice din otel galvanizat tip ASTRA ofera un nivel...De la depozitare la birouri, destinatii aproape nelimitate. Halele ASTRA sunt...% din otel galvanizat, din componente prefabricate * profile dublu Sigma * structura ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 15 ani
Neamt
 Hale metalice din otel galvanizat tip astrigma

Hale metalice din otel galvanizat tip ASTRIGMA


? ASTRIGMA este solutia. Constructii de gama medie, halele metalice din otel...Aveti nevoie de mai mult spatiu decat v-ar putea oferi halele tip Sigma... exterior elegant, fara a sacrifica spatiul maximal interior. Fiecare hala Astrigma ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 15 ani
Neamt
 Hale metalice

Hale metalice


ocupa cu proiectarea, productia si montajul de hale prefabricate din otel. Halele...- HALE DIN OTEL In componenta Grupului Borga intra firme specializate care se... diverse destinatii ca: depozite, hale pentru sport, hale industriale, agroindustriale ... »
Light Member 18 ani
Bacau
 Hale industriale cu elemente structurale

Hale industriale cu elemente structurale prefabricate din beton armat


-A Hale industriale cu acoperis cu dubla panta si elemente TT: Solutie... cu grinda principala cu panta 8% si elemente TT ca elemente secundare. -A A Hale.... Structura este predispusa pentru pozitionarea de contravantuiri metalice de acoperis ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Hale standard

Hale Standard


ocupa cu proiectarea, productia si montajul de hale prefabricate din otel. Halele...HALE DIN OTEL In componenta Grupului Borga intra firme specializate care se... diverse destinatii ca: depozite, hale pentru sport, hale industriale, agroindustriale ... »
Light Member 18 ani
Bacau
 Module prefabricate locuibile

Module prefabricate locuibile


-prefabricate modulare -birouri si pereti despartitori pentru hale -toalete si vestiare... -cabine si prefabricate usoare speciale -hangare metalice -garaje -adaposturi...Modulele prefabricate sunt produse pentru constructii provizorii,cu destinatie ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Hale semirotunde omega

HALE SEMIROTUNDE OMEGA


HALE SEMIROTUNDE, RECOMANDATE SI IN AGRICULTURA. Un sistem ingenios... sau de un adapost pentru culturile sezoniere? O hala tip OMEGA poate fi refolosita in locatii..., hala OMEGA este cea mai buna alegere. Structura din otel solid (IPE sau tubular ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 15 ani
Neamt
 Hale metalice din otel galvanizat tip sigma

Hale metalice din otel galvanizat tip SIGMA


Halele metalice din otel galvanizat tip SIGMA sunt proiectate si dezvoltate... a sacrifica spatiul interior. Fiecare hala tip SIGMA poate fi personalizata la maximum... 100% din otel galvanizat, din componente prefabricate * piese de conexiune ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 15 ani
Neamt
 Hala metalica din otel galvanizat, tip ceptra

HALA METALICA DIN OTEL GALVANIZAT, TIP CEPTRA


Halele tip CEPTRA sunt extrem de potrivite in domeniul alimentar, permitand... cu inaltimi mari? CEPTRA este ceea ce va trebuie. Halele Ceptra au aplicatii aproape.... * structura 100% din otel galvanizat, din componente prefabricate * profile dublu Sigma ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 15 ani
Neamt
 Hale metalice din otel galvanizat tip flatro

Hale metalice din otel galvanizat tip FLATRO


O hala din otel galvanizat, cu acoperis tip terasa. Un concept unic.... Structura 100% galvanizata este alcatuita din elemente prefabricate; este in intregime... prefabricate * profile dublu Σ * grinda cu zabrele in acoperis * fundatii ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 15 ani
Neamt
 Constructii hale

CONSTRUCTII HALE


FRISOMAT proiecteaza, dezvolta, produce si monteaza HALE PREFABRICATE DIN OTEL... constructii hale metalice FRISOMAT: SPATII DE PRODUCTIE, SHOWROOMS, SERVICE AUTO... Halele prefabricate oferite de FRISOMAT, corespunzatoare cerintelor de pe piata ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 15 ani
Neamt
 Hale industriale

HALE INDUSTRIALE


: - hale metalice; - hale din beton armat; - hale cu structura mixta (de otel...; - hale etajate. Structurile de rezistenta ale halelor metalice pot fi proiectare... necesar, structurile halelor industriale metalice pot fi transformate in structuri ... »
Light Member 19 ani
Cluj
 Structuri metalice

Structuri Metalice


in constructii, proiectarea, productia, montajul de structuri metalice prefabricate... SRL pentru: constructii hale metalice, constructii hale industriale, constructii cladiri... metalice, structuri industriale, constructie structuri metalice, constructie hale ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Proiectare, productie si montaj hale metalice cu

PROIECTARE, PRODUCTIE SI MONTAJ HALE METALICE CU STRUCTURA GALVANIZATA


si construieste o hala metalica cu structura galvanizata, care sa se potriveasca perfect... pana la hala finalizata. Ne ocupam de fiecare etapa in parte. O hala metalica.... Oriunde este nevoie de spatiu, noi construim pentru dumneavoastra. Hale metalice ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 15 ani
Neamt
 Hale din otel galvanizat

HALE DIN OTEL GALVANIZAT


FRISOMAT proiecteaza, dezvolta, produce si monteaza HALE DIN OTEL GALVANIZAT..., ci profile usoare din otel galvanizat. Destinatii ale inovatoarelor hale... metalice din otel galvanizat tip FRISOMAT: SPATII DE PRODUCTIE, SHOWROOMS, SERVICE ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 15 ani
Neamt
 Hale metalice din otel galvanizat tip flatrigma

Hale metalice din otel galvanizat tip FLATRIGMA


Perfect adaptata pentru o hala industriala, spatiu de productie, depozit..., atelier sau showroom. Sunteti in cautarea unei hale cu acoperis plat, pentru... a beneficia la maxim de hala dumneavoastra? FLATRIGMA va ofera constructia din otel ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 15 ani
Neamt
 Constructii lemn hale agro-industriale in sistem

CONSTRUCTII LEMN HALE AGRO-INDUSTRIALE IN SISTEM MiTeK


STRUCTURA DE REZISTENTA SE EXECUTA DIN FERME DE LEMN PREFABRICATE CU DESCHIDERI... INDUSTRIAL. DACA ESTE NEVOIE SE VOR FOLOSI ELEMENTE METALICE DE FIXARE ASIGURAND ASTFEL ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Vanzare hala productie depozitare service auto codlea

Vanzare Hala productie depozitare service auto Codlea


. Hala este o constructie tipizata cu structura metalica din otel galvanizat...Startimob va propune spre achizitie o hala pretabila service auto, productie... SIGMA 320. Toate elementele halei prefabricate sunt in intregime galvanizate ... »

Pret: 340000 EUR
Light Member 11 ani
Brasov
 Constructii metalice industriale

CONSTRUCTII METALICE INDUSTRIALE


, montate orizontal sau vertical, dupa dorinta clientului Halele prefabricate oferite...FRISOMAT proiecteaza, dezvolta, produce si monteaza CONSTRUCTII METALICE... constructii metalice FRISOMAT: SPATII DE PRODUCTIE, SHOWROOMS, SERVICE AUTO, DEPOZITE ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 15 ani
Neamt
 Proiectare constructii industriale covasna

Proiectare Constructii Industriale Covasna


: -Hale din beton armat-monolit; -Hale din beton armat-prefabricat; -Hale metalice...; -Hangare de avioane; -Hale de productie; -Showroom-uri; -Hale industriale parter...; -Hale din zidarie; Studiind conformarea structurala si destinatia cladirii ... »

Pret: 3 EUR
Buyer Member 15 ani
Covasna
48 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"hale metalice prefabricate" in Firme Hot - 15 Rezultat(e)
Folositi cautarea