Inscrie firma »

hala metalica service auto - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre hala metalica service auto
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Hale metalice

Hale Metalice


si executie. Destinatiile unei hale metalice pot fi: constructii service auto, hale..., ferme agricole, cladiri administrative, hale metalice cu alte destinatii....Sistemul de cladiri pe structura metalica este o solutie foarte optima ... »
Oferit de:AMUR GRUP S.A.
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Service autoturisme - hale

Service autoturisme - hale semirotunde


Hala metalica semirotunda, pretabila service autoturisme si nu numai, inchisa ... »

Pret: 45 EUR
Oferit de:SC AGMI SRL
Gold Member 11 ani
Ialomita
Comanda acum
 Hale metalice

HALE METALICE


FRISOMAT proiecteaza, dezvolta, produce si monteaza HALE METALICE, bazate... din otel galvanizat. Destinatii ale inovatoarelor hale metalice FRISOMAT: SPATII... DE PRODUCTIE, SHOWROOMS, SERVICE AUTO, DEPOZITE/LOGISTICA, AGRICULTURA, HANGARE PENTRU ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 11 ani
Neamt
 Vanzare hala productie depozitare service

Vanzare Hala productie depozitare service auto Codlea


Startimob va propune spre achizitie o hala pretabila service auto, productie... . Hala este o constructie tipizata cu structura metalica din otel galvanizat..., distanta dintre panele cca 1,5 m. Hala este prevazuta cu atic la fatada principala ... »

Pret: 340000 EUR
Light Member 7 ani
Brasov
 Constructii hale

CONSTRUCTII HALE


constructii hale metalice FRISOMAT: SPATII DE PRODUCTIE, SHOWROOMS, SERVICE AUTO...FRISOMAT proiecteaza, dezvolta, produce si monteaza HALE PREFABRICATE DIN OTEL... Halele prefabricate oferite de FRISOMAT, corespunzatoare cerintelor de pe piata ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 11 ani
Neamt
 Hale industriale la cheie

Hale Industriale la cheie


sintetic Spalatorii auto si service-uri auto ECO HIGH TECH realizeaza pentru...NOU!!! HALE INDUSTRIALE LA CHEIE INDEPENDENTE ENERGETIC!!! Cel mai bun raport... calitate/pret Pentru reducerea consumului de energie electrica halele industriale pot ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Hale din otel galvanizat

HALE DIN OTEL GALVANIZAT


metalice din otel galvanizat tip FRISOMAT: SPATII DE PRODUCTIE, SHOWROOMS, SERVICE...FRISOMAT proiecteaza, dezvolta, produce si monteaza HALE DIN OTEL GALVANIZAT..., ci profile usoare din otel galvanizat. Destinatii ale inovatoarelor hale ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 11 ani
Neamt
 Confectii metalice

CONFECTII METALICE


spalatorii auto, service-uri auto, hale de productie. - hale de productie cu deschideri... panouri termoizolante poliuretan hale industriale, usi industriale, trape de fum. ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Macara mobila 2,5 tone

Macara mobila 2,5 tone


mobile sunt: ateliere confectii metalice, hale, service-uri auto, depozite, etc. ... »
Oferit de:ELMAS
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Constructii metalice industriale

CONSTRUCTII METALICE INDUSTRIALE


constructii metalice FRISOMAT: SPATII DE PRODUCTIE, SHOWROOMS, SERVICE AUTO, DEPOZITE...FRISOMAT proiecteaza, dezvolta, produce si monteaza CONSTRUCTII METALICE..., montate orizontal sau vertical, dupa dorinta clientului Halele prefabricate oferite ... »
Oferit de:SC FRISOMAT SA
Light Member 11 ani
Neamt
 Macara mobila

Macara mobila


Macarale mobile pentru domenii ca: service auto, ateliere confectii metalice..., hale etc. Acesta macara este rabatabila, usor de manevrat, nu ocupa spatiu ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Aspirator pentru praf si lichide - umed uscat - model tron  3300

Aspirator pentru praf si lichide - umed uscat - Model Tron 3300 L70AB-cu 3 motoare


: spalatorii auto, depozite, santiere, hale industriale, service-uri auto, etc... pentru spalatorii service-uri auto sau firme de curatenie. Date tehnice: Putere... : 40 mm), tub incovoiat pt. aspirare din material plastic, tuburi metalice pt ... »
Light Member 12 ani
Constanta
 Sobe de ulei uzat

Sobe de ulei uzat


utilizate pentru incalzire in service auto, depozite, hale industriale, ferme agricole... de uleiuri uzate sunt de regula service-uri auto, restaurante, fast-food-uri etc. Soba... uzat (ars) auto mineral sau sintetic, ulei reciclat, ulei vegetal ( rapita, floarea ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Spatiu in giurgiului

SPATIU IN GIURGIULUI


metalica proprietarul a amenajat o magazie si cateva birouri. Pardoseala in hala este...: Inchiriere Spatiu Industrial Sos Giurgiului. Hala de 1800mp se afla in cadrul unui... complex industrial, pe structura unei foste societati de stat. Hala este construita ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Spatiu industrial in imgb

Spatiu industrial in IMGB


Inchiriere spatiu industrial Berceni. Hala este construita pe structura metalica... metalice exista plafon metalic peste care s-a turnat beton in care s-a incastrat plasa... metalica.Inchiderile perimetrale sant din panouri sandwich cu grosimea de 7 cm ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Vanzare spatii industriale  sotinga glx4512003

vanzare Spatii industriale Sotinga GLX4512003


. Este contruita pe structura metalica cu panouri sandwich invelita cu tabla. Hala... preta la orice tip de activitate comerciala, in special ca si service auto sau firma...GLX4512003 Vanzare hala 120 mp TeisHala este situata la sosea principala, cu o ... »

Pret: 65000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Spatiu in ciorogirla

Spatiu in Ciorogirla


Ciorogarla Construita in anul 2005, hala de 2000mp are structura metalica compusa... in suprafata totala de 200mp. Inaltimea de 7m a hali permite depozitarea marfurilor... in europaleti pe rafturi tip metro. Pardoseala in hala este din beton elicopterizat ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Vanzare spatii industriale craiovei pitesti glx630125

vanzare Spatii industriale Craiovei Pitesti GLX630125


GLX630125 Hala metalica cu suprafata de 560 mp, inaltime peste 6 metri, cu usi... catre populatie, service auto, depozit etc. Aceasta oferta apartine companiei GALAXY... de intrare auto si pietonale.O intrare este din strada si a doua este din curte ... »

Pret: 60000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii industriale prundu pitesti glx630934

inchiriere Spatii industriale Prundu Pitesti GLX630934


, service auto etc.Suprafata totala a halei este de 200 mp, curtea are 2000 mp, este... cu neoane, zidarie din zidarie si stalpi metalici.Tencuita si zugravita, hala...GLX630934 Spatiu industrial, hala pretabila pentru mica productie, depozit ... »

Pret: 500 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii comerciale giurgiului bucuresti glx900145

inchiriere Spatii comerciale Giurgiului Bucuresti GLX900145


Inchiriere - 400 Euro/lunaHala este o constructie metalica cu acoperis inclinat, inaltime...GLX900145 Hala 100 mp de inchiriat, in Sos. Giurgiului, in zona Dedeman - Pret.... Giurgiului. Accesul auto se poate face pe o poarta comuna, in timp ce accesul ... »

Pret: 400 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii industriale nord-est bucuresti glx130234

inchiriere Spatii industriale Nord-Est Bucuresti GLX130234


de current U220, 380V.Spatiul se preteaza pentru service auto sau depozitare, iar pretul...GLX130234 Hala amplasata in Voluntari, la artera principala, cu suprafata... disponibila de 90 mp, cu acces la mijloacele de transport in comun.Hala este construita ... »

Pret: 315 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii industriale grozavesti bucuresti glx17028

inchiriere Spatii industriale Grozavesti Bucuresti GLX17028


la depozitare sau microproductie nu si la service auto.Exterior are platforma betonata... mijloacele de transport in comun,inclusiv metrou.Halele nu fac un tot unitar si au... urmatoarele suprafete disponibile pentru inchiriere,787 mp,908 mp,1118 mp si 1522 mp.Halele ... »

Pret: 4.5 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii industriale militari bucuresti glx170374

inchiriere Spatii industriale Militari Bucuresti GLX170374


preteza la service auto si nici nu se poate compartimenta.La pretul de inchiriere se... pentru inchiriere de 477 mp.Hala este o constructie solida pe structura din beton...,rampa pentru descarcare marfa,usa metalica pentru marfa si usa pietonala,podea lavabila ... »

Pret: 4 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii industriale republica bucuresti glx17026

inchiriere Spatii industriale Republica Bucuresti GLX17026


si parcare autoturisme si paza permanenta.Spatiile nu se preteaza la service auto. Pretul... disponibile pentru inchiriere de 1240 mp. Halele sunt constructii solide pe structura... din beton si inchideri perimetrale din zidarie,reamenajate in totalitate cu usi metalice ... »

Pret: 4 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii industriale grozavesti bucuresti glx170478

inchiriere Spatii industriale Grozavesti Bucuresti GLX170478


betonata pentru acces TIR si parcare autoturisme.Spatiul nu se preteaza la service auto... inchiriere de 650 mp.Hala este o constructie solida pe structura de beton si inchideri... perimetrale din zidarie, igienizata si amenajata cu usa metalica pentru acces marfa, podea ... »

Pret: 4.5 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
46 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"hala metalica service auto" in Firme Hot - 16 Rezultat(e)
Folositi cautarea