Inscrie firma »

geanta pentru transport - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre geanta pentru transport
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sistem neo travel set

Sistem Neo Travel SET


 Â Â Â Â Â Â Â Â  carucior sport Neo inclusiv: geanta cu suport pentru infasat. husa de ploaie care se... umbrela de soare adaptabila pe carucior cos pentru cumparaturi copertina de soare... pentru prindere cu centurile de siguranta ale autovehicolului copertina de soare husa ... »

Pret: 4529 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Camera video sony dcr-sx21e 800k ccd,  50x,  2.7lcd, dcrsx21eb.cen

Camera video Sony DCR-SX21E 800K CCD, 50X, 2.7LCD, DCRSX21EB.CEN


.Suficient de micã pentru a o þine cu dvsCu dimensiuni ºi o greutate mai micã de transportat... feþei Zoom optic 57x ultraputernic SteadyShot pentru filmare clarã ºi stabilã... Mod AUTOMAT inteligent pentru rezultate deosebite la orice scenãFilmare uºoarã ... »

Pret: 770.34 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Notebook hp 655 amd dual-core e1-1200 2gb 320gb linux

Notebook HP 655 AMD Dual-Core E1-1200 2GB 320GB Linux


;gt Nu sacrificati dimensiunea de afisare pentru portabilitate. Transportati HP..., webcam, sistem de operare Linux, baterie cu 6 celule Li-Ion (pana la 6h) + geanta...&quot&gtConceput pentru utilizare mobila&lt/span&gt&lt/h3& ... »

Pret: 1254.78 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Multiparametru monitorizare calitatea apei hi9828

Multiparametru monitorizare calitatea apei HI9828


Windows pentru descarcarea si prelucrarea datelor memorate, geanta de transport...Aparat de ultima generatie , pentru monitorizarea calitatii apei 13 parametri 6... a electrodului, 4 baterii tip C Ni-MH reincarcabile, adaptor pentru alimentare la retea ... »
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 18 ani
Iasi
 Aparat cu ultrasunete impotriva cainilor - portabil dazer

Aparat cu ultrasunete impotriva cainilor - portabil Dazer


DAZER ESTE PROTECTIA SIGURA PENTRU TINE SI CEI DRAGI! DAZER VA OFERA... mare pentru fiecare dintre noi.Dazer reprezinta o varianta eficienta si comoda... pentru imbunatatirea eficientei si cresterea calitatii. Astazi, va punem ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Smartphone lg optimus l9 black

Smartphone LG Optimus L9 Black


de transportat, fie in buzunar, fie in geanta, si dispune de caracteristici high-end care te... se bucura de un design sofisticat, pastrand dimensiuni reduse pentru a fi usor... perfect pentru cei care au stil si sunt in permanenta in pas cu moda. Este usor ... »

Pret: 983.22 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Casti asus cinevibe

Casti ASUS CINEVIBE


=&quotfont-weight: bold&quot&gtGaming la drum! Pliabil, pentru a fi usor transportat...;ampnbsp&ampnbsp&ampnbsp Conceput pentru a se plia excellent, pentru a incape in spatiul stramt dintr-o geanta... optima a basului pentru a te bucura de gaming cu un sunet intens si clar ... »

Pret: 188.91 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Camera foto sony dslr nex 5n cu obiective de 16 mm ºi 18-55 mm,

Camera foto Sony DSLR NEX 5N cu obiective de 16 mm ºi 18-55 mm, NEX5NDB.CEE4


senzaþional incape uºor in buzunarul de la hainã sau in geantã pentru excursii de o zi... echipament de transportat. Uºoarã ºi compactã, cu ecran tactil uºor de utilizat ºi... uimitoareCapturaþi filme Full HD cu detalii fine cu focalizarea automatã rapidã pentru ... »

Pret: 3331.08 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Camerã foto digitalã sony nex c5n cu obiectiv de 18-55 mm black,

Camerã foto digitalã Sony Nex C5N Cu obiectiv de 18-55 mm BLACK, Full HD AVCHD, NEX5NKB.CEE4


sau in geantã pentru excursii de o zi, cãlãtorii de weekend sau concedii. Încântãtor de uºor... obiectivelor interschimbabile, cu mai puþin echipament de transportat. Uºoarã ºi compactã... cu focalizarea automatã rapidã pentru urmãrirea acþiunii - chiar ºi atunci când faceþi zoom ... »

Pret: 2801.06 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Jocuri si jucarii copii

Jocuri si jucarii copii


Jucarii, Board games, Jucarii pentru exterior, Biciclete, casute si Locuri... de joaca, Gonflabile si Bazine, Saniute si Articole pentru iarna, Tobogane si Leagane..., jucarie baie, lego, pusculita, covor pentru joaca, spatiu de joaca, jucarii educatieve ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
12610 produse / 505 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea