Inscrie firma »

furtun transport apa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre furtun transport apa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Furtun transport apa - aquadel /10

FURTUN TRANSPORT APA - AQUADEL /10


FURTUN TRANSPORT APA - AQUADEL /10 STRUCTURA: Furtun din cauciuc SBR...: Transporta apa si fluide necorozive,utilizat in aplicatii industriale si generale care ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun transport apa - aquaflat 10 / 20

FURTUN TRANSPORT APA - AQUAFLAT 10 / 20


FURTUN TRANSPORT APA - AQUAFLAT 10 / 20 STRUCTURA: Furtun din cauciuc SBRusor.... APLICATII: Transportul de apa si fluide inerte, pentru pompe de irigatii, pentru ape ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun transport apa de racire la temepraturi mari -

FURTUN TRANSPORT APA DE RACIRE LA TEMEPRATURI MARI - SILAR


FURTUN TRANSPORT APA DE RACIRE LA TEMEPRATURI MARI - SILAR STRUCTURA: Furtun.... APLICATII: Transportul de apa calda amestecata cu antigel. Utilizat la sistemul ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun transport apa de racire si gaze de esapament

FURTUN TRANSPORT APA DE RACIRE SI GAZE DE ESAPAMENT OMOLOGAT - MARINEDEL


FURTUN TRANSPORT APA DE RACIRE SI GAZE DE ESAPAMENT OMOLOGAT - MARINEDEL... de mare si la conditile atmosferice. APLICATII: Transportul de apa de racire si gaze... STRUCTURA: Furtun din cauciuc NBR/PVC negru lucios cu insertii sintetice, exteriorul ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun transport apa de racire pentru temperaturi

FURTUN TRANSPORT APA DE RACIRE PENTRU TEMPERATURI MEDII SI RIDICATE - SILCORD


FURTUN TRANSPORT APA DE RACIRE PENTRU TEMPERATURI MEDII SI RIDICATE - SILCORD... atmosferice. APLICATII: Transportul de apa calda amestecata cu antigel. Utilizat... STRUCTURA: Furtun din silicon MVQ cu interiorul rosu lucios, intarit cu insertii textile ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun transport apa si aer - aquagen 10 l/l

FURTUN TRANSPORT APA SI AER - AQUAGEN 10 L/L


FURTUN TRANSPORT APA SI AER - AQUAGEN 10 L/L STRUCTURA: Furtun din cauciuc SBR...: Transportul de apa, aer si fluide inerte, utilzat in aplicatii industriale si generale ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun absortie si transport apa -

FURTUN ABSORTIE SI TRANSPORT APA - AQUAMASTER SD /10


FURTUN ABSORTIE SI TRANSPORT APA - AQUAMASTER SD /10 STRUCTURA: Furtun... si la conditile atmosferice. APLICATII: Absortia si transportul de apa si fluide inerte ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun absortie si transport apa -

FURTUN ABSORTIE SI TRANSPORT APA - AQUACORR SD 5/10


FURTUN ABSORTIE SI TRANSPORT APA CU EXTERIOR ONDULAT STRUCTURA: Furtun... la abraziune si la conditile atmosferice. APLICATII: Absortia si transportul de apa ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun absortie si transport apa si

FURTUN ABSORTIE SI TRANSPORT APA SI AER LA TEMPERATURI RIDICATE - SILSPIR


FURTUN ABSORTIE SI TRANSPORT APA SI AER LA TEMPERATURI RIDICATE - SILSPIRF... la caldura si la conditile atmosferice. APLICATII: Absortie si transport apa si aer... STRUCTURA: Furtun din silicon MVQ cu interiorul rosu lucios, intarit cu insertii textile ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun trasport apa calda -

FURTUN TRASPORT APA CALDA - CALORFOOD 120°C FDA L/L


FURTUN TRASPORT APA CALDA - CALORFOOD 120°C FDA L/L STRUCTURA: Furtun...: Transportul de apa potabila calda si diverse fluide cu o agresivitate medie. Utilizat ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun absortie si transport apa si

FURTUN ABSORTIE SI TRANSPORT APA SI AER PENTRU TEMPERATURI RIDICATE - SILFLEX


FURTUN ABSORTIE SI TRANSPORT APA SI AER PENTRU TEMPERATURI RIDICATE - SILFLEX... si transportul de apa si aer. Are o flexibiliate mare si este potivit pentru motoare... STRUCTURA : Furtun din silicon MVQ cu interiorul rosu lucios, intarit cu insertii ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun pentru transport apa de

FURTUN PENTRU TRANSPORT APA DE RACIRE INVELIT IN FIBRA DE STICLA - CALORGLAS 10


FURTUN PENTRU TRANSPORT APA DE RACIRE INVELIT IN FIBRA DE STICLA - CALORGLAS 10... EPDM alb. APLICATII: Tansportul se apa de racire pentru industria siderurgica ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun cellfast cu ranforsare pentru intrebuintare

Furtun Cellfast cu ranforsare pentru intrebuintare diversificata


Furtun de presiune, destinat transportului apei, aerului si a tuturor...; certificat de siguranta, certificat de igiena; in versiunea standard: furtun incolor ... »
 Furtun non toxic pentru transportul

FURTUN NON TOXIC PENTRU TRANSPORTUL DE APA CALDA AMESTECATA CU ABUR 10 BAR


FURTUN NON TOXIC PENTRU TRANSPORTUL DE APA CALDA AMESTECATA CU ABUR 10 BAR... rezistenta lunga in timp se scurge dupa folosire. APLICATII: Transportul de apa calda... - CALORSTEAM /AL FDA 120° STRUCUTURA: Furtun din cauciuc EPDM cu interiorul alb lucios ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun universal de absortie si

FURTUN UNIVERSAL DE ABSORTIE SI TRANSPORT PRODUSE CHIMICE - APA DE MARE - APA


FURTUN UNIVERSAL DE ABSORTIE SI TRANSPORT PRODUSE CHIMICE - APA DE MARE - APA... si transport produse chimice, apa de mare si apa calada pana la 120°C. SPECIFICATII... CALDA 120°C - MULTIPURPOSE SD/10 STRUCTURA: Furtun din cauciuc EPDM ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun de aspiratie si transport

FURTUN DE ASPIRATIE SI TRANSPORT MATERIALE ABARAZIVE - ABRACORR-FRA SD /10


FURTUN DE ASPIRATIE SI TRANSPORT MATERIALE ABARAZIVE PENTRU CUPLARE CU FLANSE... si la conditile atmosferice. APLICATII:Furtun de absortie si transport produse abrasive... amestecate cu apa sau doar praf (nisip, pietris, ciment, seminte ). Acest furtun poate fi ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun absortie si transport poduse

FURTUN ABSORTIE SI TRANSPORT PODUSE ALIMENTARE LICHIDE NON GRASE - AGRAFLEX SD


FURTUN ABSORTIE SI TRANSPORT PODUSE ALIMENTARE LICHIDE NON GRASE CU INTERIORUL... ALB - EXTERIORUL ONDULAT ROSU STRUCTURA: Furtun din cauciuc NR... din cauciuc EPDM alb si exteriorul din cauciuc EPDM rosu. APLICATII: Furtun foarte ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun transport lichide alimentare non-grase cu

FURTUN TRANSPORT LICHIDE ALIMENTARE NON-GRASE CU INTERIORUL ALB - EXTERIORUL


FURTUN TRANSPORT LICHIDE ALIMENTARE NON-GRASE CU INTERIORUL ALB - EXTERIORUL... ROSU STRUCTURA: Furtun din cauciuc NR/SBR cu interiorul alb lucios... . APLICATII: Transportul de produse alimentare lichide non-grase, vin, lichior, bere, otet ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun pentru apa calda - calorwater

FURTUN PENTRU APA CALDA - CALORWATER 120°C L/L


FURTUN PENTRU APA CALDA - CALORWATER 120°C L/L STRUCTURA: Furtun... si la conditile atmosferice. APLICATII: Transportul de apa calda si o varitate de fluide ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Furtun absortie si transport poduse

FURTUN ABSORTIE SI TRANSPORT PODUSE LICHIDE ALIMENTARE NON GRASE - AGRARED SD


FURTUN ABSORTIE SI TRANSPORT PODUSE LICHIDE ALIMENTARE NON GRASE CU INTERIORUL... ALB - EXTERIORUL ROSU STRCTURA: Furtun din cauciuc NR/SBR cu interiorul alb... si exteriorul din cauciuc EPDM rosu. APLICATII: Absortia si transportul produselor ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Rola de furtun gardena - classic 50

Rola de furtun Gardena - Classic 50


in timpul transportului si dupa utilizarea furtunului Nu se iroseste apa, iar spatiul... transportat cu usurinta. Poate infasura pana la 50 m de furtun cu diametru de 13 mm...Rola de furtun Gardena - Classic 50 Prin constructia sa compacta, rola ... »

Pret: 178.99 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Furtun xhose 22,5 metri

Furtun Xhose 22,5 metri


Furtun Xhose 22.5 metriFurtunul XHOSE este aliatul dumneavoastra de nadejde... in gospodarie, mai ales in gradina.Acest furtun special ocupa foarte putin loc atunci cand..., XHOSE fiind alcatuit din 2 furtunuri separate:-Un furtun interior care se intinde ... »

Pret: 55 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Furtun extensibil 22.5 metri

Furtun extensibil 22.5 metri


Furtunul extensibil este aliatul dumneavoastra de nadejde in gospodarie, mai... ales in gradina. Acest furtun special ocupa foarte putin loc atunci cand este... din 2 furtunuri separate: -Un furtun interior care se intinde -Un furtun exterior ... »

Pret: 55 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Furtun apa transparent 1/2'' 100m/rola, zln-0544

Furtun apa transparent 1/2'' 100m/rola, ZLN-0544


Furtun apa transparent 1/2'' 100m/rola, ZLN-0544Furtun destinat pentru... transportul lichidelor, lichidelor alimentare si in toate cazurile in care nu sunt ... »

Pret: 240 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Furtun apa transparent 5/8'' 100m/rola, zln-0582

Furtun apa transparent 5/8'' 100m/rola, ZLN-0582


Furtun apa transparent 5/8'' 100m/rola, ZLN-0582Furtun destinat pentru... transportul lichidelor, lichidelor alimentare si in toate cazurile in care nu sunt ... »

Pret: 295 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
871 produse / 35 pagini
25 produse pe pagina.

"furtun transport apa" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea