Inscrie firma »

firme transport - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre firme transport
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vanzare case / vile democratiei ploiesti glx510731

vanzare Case / Vile Democratiei Ploiesti GLX510731


mijloacele de transport in comun. Este compusa din 12 camere, 6 dormitoare, 6 sufragerii..., locuinta de serviciu, sau poate servi chiar pentru protocol unei firme in intalnirile... termice, calorifere si instalatii noi.Destinatie recomandata: rezidential, sediu firma ... »

Pret: 495000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Sistem de operare microsoft oem windows  professional  7 32-bit

Sistem de operare Microsoft OEM Windows Professional 7 32-bit English FQC-00730


 Transport Gratuit!          Sistem de operare Microsoft OEM Win Pro 7 32-bit... copierii de rezervã automate, in reteaua de domiciliu sau de firmã. De asemenea, aveti... de la firmã. Include si caracteristici atractive de divertisment din Windows Home Premium ... »

Pret: 582.04 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curatenie birouri bucuresti

Curatenie birouri bucuresti


firmelor cat si persoanelor fizice, periodice sub forma de abonamente dar... cheltuielile de transport echipamente si ustensile, detergenti aferenti si forta de munca... de servicii de curatenie adresate atat firmelor cat si persoanelor fizice, periodice sub ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Baclava

Baclava


-uri, restaurante, firme catering, hoteluri, pensiuni, cantine studentesti. De asemenea, onoram... din sortimentele noastre. Pentru firme comanda minima este de 3 kg. Pretul sortimentelor...). Transportul la domiciliu in oras este gratuit, in exterior se face prin curier rapid ... »
Buyer Member 16 ani
Suceava
 Servicii de marketing si pr

Servicii de marketing si PR


sau a imaginii unei organizatii/firme. Marketing : 1.strategie, planificare..., mijloace de transport: tramvai, autobuz, troleibuz); - productie si chirie materiale... publicitare:firme luminoase,casete luminoase,litere independente) - productie publicitara ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Service&vanzari copiatoare

SERVICE&VANZARI COPIATOARE


aparatului, nealterati Pentru aceste echipamente firma noastra va pune la dispozitie... de developare - Piese de schimb (pentru subansamble optice, mecanice, de transport hartie.... Copiatoarele distribuite de firma COM GRIFIL SERV IM-EX SRL sunt insotite de un pachet ... »
Light Member 21 ani
Bucuresti
 Deszapezire mecanizata cu buldoexcavatoare, tarif pe ora x utilaj

Deszapezire mecanizata cu buldoexcavatoare, tarif pe ora x utilaj


in camioane basculante, evacuarea si transportul zapezii colectate. In serviciile... si combaterii depunerilor de zapada si a ghetii.Firmele de deszapezire sunt foarte... deszapezire.Firma noastra dispune de personal calificat in operatiuni de indepartare ... »

Pret: 309.4 RON
 Boxpaleti metalici

BOXPALETI METALICI


industrial. Structura Boxpaletului metalic permite depozitarea si transportul in mai... ce usureaza transportul acestora cand sunt goale. Montarea lor in timpul intrebuintarii... de confectie metalica se adreseaza in special firmelor din industrie, servicii ecologice ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Logitrans

LOGITRANS


necesitatile dumneavoastra de a transporta intern si international marfurile... produse sau importate. LOGITRANS se defineste ca firma cu profil dinamic axata pe calitate... si de transport - expediem materia prima catre locul de productie si de acolo produsul finit ... »
Oferit de:LOGITRANS SRL
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Ornamente de gradina din beton aditivat.

Ornamente de gradina din beton aditivat.


de transport a marfurilor livrate la domiciliu depind de cantitatea produselor, greutate..., dimensiune si locatia destinatarului. Costurile de transport sunt: Pretul produslui... transportarea in mod corespunzator a marfurilor.) Plata se face in contul nostru la banca ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Mehedinti
 Import utilaje de constructii second hand

Import Utilaje de Constructii Second Hand


. Utilajele din import pot fi noi sau folosite, produse de catre cele mai renumite firme... de utiladin lume. Detinem, inclusiv sistemul de transport special si agabaritic autorizat... pentur transport, echipamente constructii, instalatii industriale, utilaje pentru ... »
Oferit de:GEPACO
Buyer Member 18 ani
Cluj
 Landou baby safe sleeper romer

Landou Baby Safe Sleeper Romer


nascuti prematur. In timpul conceperii sistemuluiBABY-SAFE Sleeper, firma noastra l... prematur sau bebelusii foarte mici trebuie transportati inpozitie orizontala, cel mai... sanatos mod pentru ei atunci cand sunt transportati o perioada indelungata de timp ... »

Pret: 1230 RON
Oferit de:SC Visdomm SRL
Buyer Member 12 ani
Teleorman
 Eco-vidanjare

Eco-Vidanjare


ca una dintre firmele reprezentative din piata romaneasca , care ofera servicii de calitate...-curatitor (VIDANJA) tip WIEDEMANN Super 3000. Utilajul combina aspirarea si transportul ... »

Pret: 600 RON
Buyer Member 14 ani
Olt
 Intretinere si depanare calculatoare

Intretinere si depanare calculatoare


si firmele cu care nu avem incheiat un contract de intretinere, putem realiza interventii... - verificarea sistemului in noua configuratie. Costurile transportului si manopera pentru ... »

Pret: 20 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Binoclu sakura profesional original 30x60

Binoclu Sakura Profesional Original 30X60


pentru: excursii pe munte, vanatoare, sporturi in aer liber,firme de protectie...,pentru partidele de vanatoare si pescuit.Deasemenea recomandam firmelor de paza si protectie...-Husa pentru transport inclusa.-Aparatori detasabile pentru oculare si obiective ... »

Pret: 69.99 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Noul showroom partener srl bacau

Noul SHOWROOM PARTENER Srl Bacau


Moinesti nr. 34, localitate Bacau, juset Bacau. Firma PARTENER a luat fiinta..., sediilor de firma, hotelurilor si pensiunilor. Furnizorul nostru Tecnogen produce... din sfera constructiilor, activitatilor economice industriale, agricole, de transport ... »
Oferit de:SC Partener SRL
Buyer Member 17 ani
Bacau
 Oportunitate 14 august 2007: 50.000 euro nerambursabili pentru

OPORTUNITATE 14 AUGUST 2007: 50.000 EURO Nerambursabili pentru terenuri, cladiri, constructii, masini, utilaje si echipamente


Doamna/Domnule DIRECTOR, S.C. OPEN CONSULTING S.R.L., firma specializata... in conceperea proiectelor si atragerea de finantari nerambursabile in folosul firmelor..., cladiri, constructii, masini, utilaje si echipamente; - mijloace de transport ... »
Buyer Member 19 ani
Iasi
 Autominder

autoMinder


, bac, statiune, autorizatie circulatie, autorizatie transport, eliberare licente... medicale, examenul psihologic, atestatul de transport agabaritic, instructajul... de transport persoane, cardul european de sanatate - Evidenta contractelor, ratelor ... »

Pret: 1300 RON
Oferit de:mindBox
Buyer Member 18 ani
Galati
 Solar 30 metri, cu folie simpla , tip tunel, cu tirant de palisare,

SOLAR 30 METRI, CU FOLIE SIMPLA , TIP TUNEL, CU TIRANT DE PALISARE, MODEL ATES-SAT8-30-5L2-T


Stimati parteneri! Suntem onorati sa va informam ca firma noastra a devenit... oferim: - transport gratuit pe distante pana la 75 km; - discount la transport... de 35% pe distante intre 75 - 150 km; - discount la transport de 25% pe distante ... »

Pret: 2543 EUR
Buyer Member 15 ani
Mures
 Oferta masini utilaje echipamente de constructii second hand din

Oferta Masini Utilaje Echipamente de Constructii Second Hand din Import


si Utilaje Utilaje pentru constructii drumuri civile agricultura transport., foraje... transport, buldo-excavator, utilaj,buldozere, excavatoare pe senile, agricultura..., drumuri, civile, constructii, echipamente, firma, inchiriere, anunt, gratuit Oferim ... »
Oferit de:GEPACO
Buyer Member 18 ani
Cluj
 Deumidificator dh 44

Deumidificator DH 44


manevrare si transport Constructie robusta si fiabila, carcasa metalica, pentru... aplicatii grele Pot fi folosite de firmele ce ofera echipamente spre inchiriere Previn... aplicatii grele design ergonomic pentru manevrare si transport consum electric redus ... »

Pret: 5078 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Clasificator de dosare antifoc antiefractie cu dial ring  "sf 680 4dk

Clasificator de dosare antifoc antiefractie cu dial ring "SF 680 4DK Eagle "Coreea


are capacitatea de a arhiva sau transporta aproape 100 Kg de dosare / fise.Sunt atasate... ! Pretul include transportul si toate taxele de import pana la adresa dvs. Pretul nu... include descarcarea (staff optional ). Asiguram acest serviciu prin firma partenera ... »

Pret: 7200 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Plan retele drenuri (pret/mp)

Plan retele drenuri (pret/mp)


Puteti recupera 50% din suma platita pentru proiectare daca executati cu firma.... Drenurile colecteaza apa si o transporta catre un foraj colector (put colector....Drenurile colectoare primesc apa captata de drenurile absorbante si o transporta la canalele ... »
 Incarcare zapada din deszapeziri, tarif pe metru cub

Incarcare zapada din deszapeziri, tarif pe metru cub


de incarcare si transport al zapezii acumulate in urma operatiunilor de deszapezire. Firma... si serviciile de deszapezire in masini cu bena basculanta, special destinate transportului ... »

Pret: 14.88 RON
 Teava ppr cu fibra compozita pn 20x20 kalde

Teava PPR cu fibra compozita pn 20x20 Kalde


. - Produse disponibile pentru piata romaneasca, bine cunoscute si solicitate de firmele romanesti... absolut inofensiv din punct de vedere al toxicitatii, conform normelor de transport... transportul si manipularea. ... »

Pret: 4.02 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
17420 produse / 697 pagini
25 produse pe pagina.

"firme transport" in Firme Hot - 853 Rezultat(e)
Folositi cautarea