Inscrie firma »

finantari proiecte timisoara - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre finantari proiecte timisoara
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs manager de proiect

Curs MANAGER DE PROIECT


in atragerea si administrarea eficienta a finantarilor A.P.F.R Timisoara...MANAGER DE PROIECT Managementul de proiecte... de Formare, cursul de MANAGER DE PROIECT - o specializare necesara pentru toate ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Curs manager de proiect - 3-5 aprilie 2009

Curs MANAGER DE PROIECT - 3-5 aprilie 2009


si administrarea eficienta a finantarilor A.P.F.R Timisoara, in parteneriat cu D...MANAGER DE PROIECT Pachetul 2 Managementul de proiecte in atragerea... de MANAGER DE PROIECT - o specializare necesara pentru toate persoanele care au ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Credite pentru investitii fermieri

Credite pentru investitii fermieri


Finantatori Finantarile sunt acordate prin intermediul Societatii... din urmatoarele judete: Bihor, Arad, Salaj, Satu Mare, Cluj, Timisoara, Maramures si Galati... criterii de eligibilitate: - Existenta infrastructurii necesare proiectului (teren ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Oportunitate 14 august 2007: 50.000 euro nerambursabili pentru

OPORTUNITATE 14 AUGUST 2007: 50.000 EURO Nerambursabili pentru terenuri, cladiri, constructii, masini, utilaje si echipamente


in conceperea proiectelor si atragerea de finantari nerambursabile in folosul firmelor... sau modernizarea de active corporale direct legate de realizarea proiectului de investitii..., maxim 60% din valoarea proiectului de investitii; b) Echivalentul in RON a 50 ... »
Buyer Member 18 ani
Iasi
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"finantari proiecte timisoara" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea