Inscrie firma »

filtru cafea cu pastile - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre filtru cafea cu pastile
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Km 40.17 filtru cafea

KM 40.17 Filtru cafea


utiliza atât cafea măcinată cât şi pastile&bull container cafea...  &bull optim pentru prepararea a 1-2 ceşti de cafea&bull se poate... din inox&bull timp rapid de fierbere (1 ceaşcă aprox. 20sec) &ndash cafea ... »

Pret: 211.42 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Aparat de cafea manual flymax junior

Aparat de cafea manual FLYMAX JUNIOR


Aparat de cafea pentru pastile monodoza sau la cerere pentru cafea macinata.... Aparatul are DOUA POMPE SEPARATE, una pentru cafea si una pentru aburi. Oprire manuala ... »
Buyer Member 17 ani
Prahova
 Expresor de cafea delonghi ec300m/beige

Expresor de cafea DeLonghi EC300M/BEIGE


macinata si pastile de cafea) - Suport de filtru - Functionare in orice moment (Self... - Cappuccino System - sistemul ESE (Easy Serving Espresso)(Poate fi folosit cu cafea...-priming system) - 2 termostate separate pentru cafea si aburi - Emisie de vapori reglabila ... »

Pret: 899 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Expresor de cafea delonghi combi bco260 crema disco

Expresor de cafea DeLonghi Combi BCO260 Crema Disco


colectare picaturi - suport filtru pentru cafeaua macinata si pastile de cafea... de functionare prin sistemul special (Self-priming system) - Filtru: buton selector pentru ... »

Pret: 839 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Aparat de cafea cu pompa ec300m

Aparat de cafea cu pompa EC300M


cu cafea macinata si pastile de cafea prin sistemul ESE (Easy Serving Espresso...Aparat de cafea cu pompa EC300M, foloseste sistemul ESE (Easy Serving Espresso...)-suport de filtru-masina este gata de functionare in orice moment (Self-priming system)-2 ... »

Pret: 899 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aparat de cafea combi delonghi - bco 420

Aparat de Cafea Combi DeLonghi - BCO 420


tuturor gusturilor: combina functiile unui expressor cu cele ale unui filtru de cafea... rezultand un cappuccino spumos si cremos Poate fi folosit cu cafea macinata si pastile...Aparat de Cafea Combi DeLonghi - BCO 420 Un aparat care se adreseaza ... »

Pret: 1190.68 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Aparat de cafea combi delonghi - bco 420

Aparat de Cafea Combi DeLonghi - BCO 420


tuturor gusturilor: combina functiile unui expressor cu cele ale unui filtru de cafea... rezultand un cappuccino spumos si cremos Poate fi folosit cu cafea macinata si pastile...Aparat de Cafea Combi DeLonghi - BCO 420 Un aparat care se adreseaza ... »

Pret: 1190.68 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Aparat de cafea combi delonghi- bco 410

Aparat de Cafea Combi DeLonghi- BCO 410


unui espressor cu cele ale unui filtru de cafea. Specificatii: ESPRESSOR... si cremos Poate fi folosit cu cafea macinata si pastile de cafea prin sistemul ESE...Aparat de Cafea Combi DeLonghi- BCO 410 Un aparat care imbina functiile ... »

Pret: 1003.91 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Aparat de cafea combi bco410

Aparat de cafea Combi BCO410


cu cafea macinata si pastile de cafea prin sistemul ESE (Easy Serving Espresso... Un aparat care imbina functiile unui espressor cu cele ale unui filtru... de cafea. Puteti prepara la fel de simplu cappuccino cu o spuma bogata sau cafea ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aparat de cafea combi bco264

Aparat de cafea Combi BCO264


, un cappuccino inspumat sau o cafea la filtru. Cantitatea cafelei la filtru este reglabila... - Poate fi folosit cu cafea macinata si pastile de cafea prin sistemul ESE (Easy..., de la 1 la 5 cesti de cafea. Carafa este pozitionata pe o suprafata incalzita, pentru ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aparat de cafea combi bco420

Aparat de cafea Combi BCO420


expressor cu cele ale unui filtru de cafea. Astfel, puteti prepara cappuccino cu o spuma... bogata, cafea la filtru sau cafea pe baza de orz. Rezervorul de apa este detasabil... rezultand un cappuccino spumos si cremos - Poate fi folosit cu cafea macinata si pastile ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aparat de cafea combi bco 420

Aparat de Cafea Combi BCO 420


expressor cu cele ale unui filtru de cafea. Astfel, puteti prepara cappuccino cu o... spuma bogata, cafea la filtru sau cafea pe baza de orz. Rezervorul de apa este... si pastile de cafea prin sistemul ESE (Easy Serving Espresso)Rezervor apa detasabil ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aparat de cafea combi (espressor &

Aparat de cafea Combi (espressor & filtru) DeLonghi BCO 420 Negru - Argintiu


Aparat de cafea Combi (espressor & filtru) DeLonghi BCO 420 Negru - Argintiu... ale unui filtru de cafea. Astfel, puteti prepara cappuccino cu o spuma bogata, cafea... la filtru sau cafea pe baza de orz. Rezervorul de apa este detasabil, pentru a putea ... »

Pret: 1107.44 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Espressor nivona caferomatica 855 argintiu

Espressor Nivona CafeRomatica 855 Argintiu


filtru Claris, pastile curatare si lingura pentru masura cafea rasnita...Espressor Nivona CafeRomatica 855 Argintiu CafeRomatica 855 este varful gamei... prepara 2 cesti simultan- Setari programabile individual “Retete cafea ... »

Pret: 4641 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Lelit set 6 site 57 mm pla170s

Lelit set 6 site 57 mm PLA170S


PLUS (18-21 gr), - filtru pentru pastile cafea din hartie (monodoze ESE), - filtru... cate un filtru din urmatoarele:- 1 doza (7-9 gr), - 2 doze (14-18 gr), - 2 doze... orb pentru clatire- filtru presurizat. ... »

Pret: 144 RON
Buyer Member 16 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 757 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 757 + cadou 2 cesti espresso


)- Monitorizare activa pentru rezervorul de apa- Pachetul include filtru Claris, pastile...Nivona CafeRomatica 757, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate... mai de prestigiu marci germane de automate pentru cafea, casnice si pentru birou ... »

Pret: 3595 RON
Buyer Member 16 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 656 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 656 + cadou 2 cesti espresso


)- Monitorizare activa pentru rezervorul de apa- Pachetul include filtru Claris, pastile...Nivona CafeRomatica 656, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate... germane de automate pentru cafea, casnice si pentru birou. Aceste aparate inovative ... »

Pret: 2895 RON
Buyer Member 16 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 646 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 646 + cadou 2 cesti espresso


filtru Claris, pastile curatare si lingura pentru masura cafea rasnita- Rezervor...Nivona CafeRomatica 646, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate... de prestigiu marci germane de automate pentru cafea, casnice si pentru birou. Aceste ... »

Pret: 2156 RON
Buyer Member 16 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 767 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 767 + cadou 2 cesti espresso


)- Monitorizare activa pentru boabele de cafea, rezervorul de apa- Pachetul include filtru... Claris, pastile curatare si lingura pentru masura cafea rasnita- Rezervor de apa...Nivona CafeRomatica 767, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate ... »

Pret: 3995 RON
Buyer Member 16 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 777 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 777 + cadou 2 cesti espresso


, rezervorul de apa- Pachetul include filtru Claris, pastile curatare si lingura pentru...Nivona CafeRomatica 777, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate... de setari programabile individual, retete de cafea si bauturi cu lapte, rezervor ... »

Pret: 4395 RON
Buyer Member 16 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 830 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 830 + cadou 2 cesti espresso


de cafea, rezervorul de apa- Pachetul include filtru Claris, pastile curatare...Nivona CafeRomatica 830, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate... de silentios cand prepara o cafea, automatul dispune de un ecran lcd mare cu text ... »

Pret: 4885 RON
Buyer Member 16 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 831 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 831 + cadou 2 cesti espresso


- Pachetul include filtru Claris, pastile curatare si lingura pentru masura cafea rasnita...Nivona CafeRomatica 831, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate... de silentios cand prepara o cafea, automatul dispune de un ecran lcd mare cu text ... »

Pret: 4995 RON
Buyer Member 16 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 845 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 845 + cadou 2 cesti espresso


)- Monitorizare activa pentru boabele de cafea, rezervorul de apa- Pachetul include filtru... Claris, pastile curatare si lingura pentru masura cafea rasnita- Rezervor de apa...Nivona CafeRomatica 845, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate ... »

Pret: 5395 RON
Buyer Member 16 ani
Dambovita
 Espressor nivona cafe romatica 855 + cadou 2 cesti

Espressor Nivona Cafe Romatica 855 + cadou 2 cesti espresso


)- Monitorizare activa pentru boabele de cafea, rezervorul de apa- Pachetul include filtru... Claris, pastile curatare si lingura pentru masura cafea rasnita- Rezervor de apa...Nivona CafeRomatica 855, este un automat de cafea de ultima generatie, calitate ... »

Pret: 5995 RON
Buyer Member 16 ani
Dambovita
 Espressor cu pompa delonghi - ec 200

Espressor cu Pompa DeLonghi - EC 200


pentru picaturi detasabila Suport special filtru Poate fi folosit cu cafea macinata... si pastile de cafea prin sistemul ESE (Easy Serving Espresso) Sistem automat de presare ... »

Pret: 766.23 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
164 produse / 7 pagini
25 produse pe pagina.

"filtru cafea cu pastile" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea