Inscrie firma »

filtre vopsitorii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre filtre vopsitorii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Filtre cabina vopsit

Filtre cabina vopsit


Filtre pentru cabina de vopsit .Pentru podea si pentru tavan . Ambalare : role ... »

Pret: 14 RON
Buyer Member 7 ani
Neamt
 Sisteme de filtrare profesionale utilizate in

Sisteme de filtrare profesionale utilizate in vopsitorii


Sistemele de filtrare profesionale utilizate in vopsitorii sunt destinate... in instalatiile de vopsire industriale Filtrele sunt disponibile pentru sase clase... de filtrare: - aer comprimat de puritate joasa (grad de filtrare sub 15 microni), - aer ... »

Pret: 10 RON
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 9 ani
Brasov
 Masca vopsitor universala fara

Masca vopsitor universala fara filtre


universal) pentru a fi completa, ar trebui sa cumperi filtrele 0RS1001 si 0RS1002 ... »

Pret: 77.42 RON
Buyer Member 3 ani
Cluj
 Filtre viledon pentru cabine de

Filtre Viledon pentru cabine de vopsit Wolf


Filtration Technologies KG - Germania, producatorul filtrelor industriale marca Viledon.... Va oferim consumabile pentru cabinele de vopsire Wolf: filtre paintstop (filtre... de podea), material filtrant pentru tavan, filtre cu buzunare (pentru admisia aerului ... »
Buyer Member 17 ani
Mures
 Filtre pentru vopsea

Filtre pentru vopsea


Filtre pentru vopsitorii - prefiltre pentru filtrele de vopsea - filtre... variate ) - filtre pentru panouri filtrante cu grad ridicat de retinere a vopselei ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Prahova
 Masca vopsitor faciala vopitor fara

Masca vopsitor faciala vopitor fara filtre 3M


ar trebui sa cumpere filtre si se acopera cu 2-piese 3M6911 6051, 3M5911, 3M501 ... »

Pret: 183.22 RON
Buyer Member 3 ani
Cluj
 Servicii colectare filtre auto uzate

Servicii colectare filtre auto uzate


si a filtrelor uzate de la cabinele de vopsit....Societatea noastra va pune la dispozitie servicii de colectare filtre uzate ... »
Buyer Member 12 ani
Dolj
 Filtre de aer tip banda pentru cabine

filtre de aer tip banda pentru cabine vopsitorii


cu mai multe trepte de filtrare precum si la cabine de vopsitorii.... de filtrare G2, G3 si G4, se utilizeaza ca prefiltre in sisteme de purificarea aerului ... »
Buyer Member 15 ani
Prahova
 Perete, cabina  de exhaustare

Perete, cabina de exhaustare


Producem pereti de exhaustare, cabine de vopsire de diferite dimensiuni, asiguram si montajul. Pret avantajos modalitate de plata la intelegere de comun acord. Termen de livrare aprox. 3-4 zile.... ... »
Light Member 7 ani
Harghita
 Cabina de vopsit

CABINA DE VOPSIT


Cabina de vopsit OMIA GALIXIA 280P 728G Dimensiuni interioare: - Lungime... - Arzator cu injectie directa Filtre: - Prefiltre: 5,76 m2; randament: 80 ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Cabina de vopsit cu filtru uscat

CABINA DE VOPSIT CU FILTRU USCAT


filtrare se realizeaza cu casete tip ,,Paint Stop’’. Cabina de vopsit este...MODEL GOLD Cabina de vopsit cu filtru uscat de acest tip este indicata pentru... absorbtia si filtrarea pulberilor rezultate din procesul de vopsire prin pulverizare ... »
Gold Member 14 ani
Harghita
 Cabina de vopsit cu perdea de apa

CABINA DE VOPSIT CU PERDEA DE APA


Cabina de vopsit cu perdea de apa este indicata pentru absorbtia si filtrarea... cu solventi sintetici, organici sau pe baza de apa. Filtrarea pulberilor vine efectuata ... »
Gold Member 14 ani
Harghita
 Filtre si materiale filtrante pentru aer

Filtre si materiale filtrante pentru aer


Material filtrant si filtre speciale pentru instalatii de ventilatie... si climatizare, vopsitorii industriale si auto pentru purificarea aerului, retinerea ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Cabina de vopsit

CABINA DE VOPSIT


Cabina de vopsit :OMIA GALIXIA 280P 728G Dimensiuni interioare: - Lugime... - Coacere: 60/700C - Arzator cu injectie directa Filtre: - Prefiltre: 5,76 m2...; 18 kW 40 A; Aplicatii: Ateliere de vopsitorie auto pentru filtrarea ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Instalatie de ventilatie, aspiratie si filtrare aer

Instalatie de ventilatie, aspiratie si filtrare aer


1. Instalatii ventilatie, aspiratie si filtrare aer: - tevi... de vopsit uscate si cu apa, - hote, - dezumidificatoare, - purificatoare... ventilatoare, - cicloane - silozuri, - aspiratoare industriale, Filtrare ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Pistol de vopsit cu manometru spray gun

Pistol de vopsit cu manometru Spray Gun


Un accesoriu util in gospodaria dumneavoastra. Va ajuta sa vopsiti acolo unde... componente interne prin├é┬áruginire. Filtrul va retine cele mai multe din aceste substante ... »

Pret: 126.5 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Tr. bifazic par vopsit 400 ml

Tr. Bifazic Par Vopsit 400 ml


parului vopsit sau nuantat. Contine filtre UVA si UVB. Macromoleculele sale confera...Balsam instant bifazic pentru par vopsit. Noua formula ANIAN Balsam instant... bifazic pentru par vopsit este special creata pentru a proteja si prelungi culoarea ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 9 ani
Bihor
 Paintstop

PAINTSTOP


pentru filtrarea stropilor de vopsea. ... »
Buyer Member 6 ani
Sibiu
 Cabina vopsit st-10

Cabina vopsit ST-10


Cabine de vopsit autoturisme, furgonete, camioane, pentru vopseluri pe baza... de vopsit omologate CE Specificatii: Dimensiuni exterioare (mm) 6400 X 4900 X...) * motor de 4KW, debit 11.000 mc/h, cu sistem de filtrare ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cabina vopsit st-2009a

Cabina vopsit ST-2009A


de vopsit omologate CE Specificatii: Dimensiuni exterioare (mm) 7000 X 5350 X...) * motor de 5KW cu sistem de filtrare carbon activ, CHINA+ITALIA Sistem... filtrare: * prefiltru, filtru tavan categorie F5, filtru podea din fibra de sticla ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cabina vopsit st-30

Cabina vopsit ST-30


Cabine de vopsit autoturisme, furgonete, camioane, pentru vopseluri pe baza... de vopsit omologate CE Specificatii: Dimensiuni exterioare (mm) 7000 X 5350 X 3400... Evacuare aer: * motor de 5,5KW cu sistem de filtrare carbon activ, CHINA ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cabina vopsit st-50

Cabina vopsit ST-50


Cabine de vopsit autoturisme, furgonete, camioane, pentru vopseluri pe baza... de vopsit omologate CE Specificatii: Dimensiuni exterioare (mm) 7000 X 5350 X 3450...: * motor 7,5KW cu dublu ventilator centrifug sistem de filtrare carbon activ, CHINA ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cabina vopsit st-70

Cabina vopsit ST-70


.500mc/h, cu sistem de filtrare carbon activ, CHINA+ITALIA Siatem... filtrare: * prefiltru, filtru tavan categorie F5, filtru podea din fibra de sticla..., eficienta filtrare: > 95%, * filtru carbon activ Panou comanda: * comutatoare ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cabina vopsit st-90

Cabina vopsit ST-90


11KW, cu actionare pe curea , capacitate 36.000mc/h, cu sistem de filtrare... carbon activ, CHINA+ITALIA Siatem filtrare: * prefiltru, filtru tavan... categorie F5, filtru podea din fibra de sticla, eficienta filtrare: > 95%, * filtru ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cabina de vopsit bzb 8200

CABINA DE VOPSIT BZB 8200


: Panouri EPS din otel vopsit,panouri pereti: 50mm grosime, imbinare de tip tongue...: de 280 ori/ora Sistem purificare aer: Sistem purificare dublu, filtrul primar... retine impuritatile mai mari de10 µm., filtrul de tavan retine impuritatile mai ... »

Pret: 13.5 EUR
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
369 produse / 15 pagini
25 produse pe pagina.

"filtre vopsitorii" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea