Inscrie firma »

euro proiect consulting - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre euro proiect consulting
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta pentru accesare si implementare proiecte

Consultanta pentru accesare si implementare proiecte finantate din fonduri


RADINC Consulting este o firma de consultanta pentru obtinerea de FONDURI... i-au fost alocate 30 de miliarde de euro FONDURI POST-ADERARE pentru perioada... MARI, vor fi finantati, in functie de program, cu pana la 20.000.000 euro, fonduri ... »
Oferit de:SC RADINC SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Proiecte pentru accesarea de fonduri structurale

Proiecte pentru accesarea de fonduri structurale


ca Preciss Consulting a depus in nume propriu un proiect pentru obtinerea de finantare...In scopul obtinerii acestor fonduri, Preciss Consulting a realizat pana... rambursare. In luna IUNIE, Preciss Consulting a avut activitate pe urmatoarele linii ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Oportunitate 14 august 2007: 50.000 euro

OPORTUNITATE 14 AUGUST 2007: 50.000 EURO Nerambursabili pentru terenuri


Doamna/Domnule DIRECTOR, S.C. OPEN CONSULTING S.R.L., firma specializata... in conceperea proiectelor si atragerea de finantari nerambursabile in folosul firmelor..., necesitatilor actuale si tendintelor viitoare de dezvoltare ale afacerii, OPEN CONSULTING va ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Analiza cost-beneficiu

Analiza Cost-Beneficiu


Analiza cost-beneficiu (ACB) este o metoda de evaluare a unui proiect... proiect asupra membrilor societatii. Beneficiul net social exprima valoarea acestei... politici. ACB este aplicabila politicilor, programelor, proiectelor, reglementrarilor ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 16 ani
Bacau
 Fondul european pentru agricultura si dezvoltare rurala - 125

Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala - 125 IMBUNATATIREA SI DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII LEGATE DE DEZVOLTAREA SI ADAPTAREA AGRICULTURII SI SILVICULTURII


maxim 750.000 euro/proiect. Echipa OPEN CONSULTING Iasi Tel / Fax : 0332... drumurile agricole si forestiere deschise circulatiei publice); Maxim 1.000.000 euro/proiect... forestier nu va putea depasi 1.500.000 euro/proiect; - 60% pentru investitiile ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Fonduri structurale pentru dezvoltarea microintreprinderilor

FONDURI STRUCTURALE PENTRU DEZVOLTAREA MICROINTREPRINDERILOR


sau detin active totale de pana la 2 milioane de euro, echivalent in lei. 2) CONDITII... in ultimul an inainte de data depunerii proiectului de finantare. Proiectul vizeaza... dezvoltarea microintreprinerilor. VALOAREA TOTALA A PROIECTULUI Valoarea totala ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Fondul european pentru agricultura si dezvoltare rurala - modernizarea

Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala - MODERNIZAREA EXPLOATATIILOR AGRICOLE


) - 1.000.000 euro/proiect; - 1.500.000 euro/proiect care include si investitii... si racorduri necesare proiectului; - Constructii noi si/sau modernizarea fermelor... mijloace de transport specializate necesare proiectului; - Achizitia de animale ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Instalatie industriala destinata deshidratarii fructelor si legumelor

Instalatie industriala destinata deshidratarii fructelor si legumelor in flux continuu prin energie de microunde.


/tona.11.Cost proiectare, executie si punere in functiune :a. Varianta 1 : 35.000 EURO... Kwh.10.Cost energetic mediu :135 RON/tona la 27 RON/tona.38 EURO/tona la 7,7 EURO....b. Varianta 2 : 50.000 EURO. c. Varianta 3 : 65.000 EURO.d. Varianta 4 : 80.000 EURO ... »
Light Member 18 ani
Salaj
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"euro proiect consulting" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea