Inscrie firma »

echipament spalat presiune sistem incalzire - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre echipament spalat presiune sistem incalzire
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Echipament de spalat sub inalta

Echipament de spalat sub inalta presiune


Echipament de spalat sub inalta presiune, fara sistem de incalzire a apei... de inalta presiune, prevazut cu sistem antirasucire (nu se obtureaza furtunul): 20 m... HD 10/25-4 SX PLUS Caracteristici: Presiune: 30 - 250 bar Debit apa: 500 ... »
Buyer Member 19 ani
Iasi
 Echipament de spalat cu jet de apa

Echipament de spalat cu jet de apa sub inalta presiune


Echipament de spalat sub inalta presiune, fara sistem de incalzire a apei... si servocontrol Furtun de inalta presiune, prevazut cu sistem antirasucire (nu se obtureaza... HD 650 SXL Caracteristici: Presiune: 20-150 bari Debit apa: 180-550 l ... »
Buyer Member 19 ani
Iasi
 Echipament de spalare cu jet de

Echipament de spalare cu jet de presiune


Aparat de spalat cu jet de prsiune fara sistem de incalzire a apei pentru... aplicatii industriale, constructii si spalatorii auto ... »
Oferit de:ATMOSERVICE SRL
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Aparat de spalat cu incazlire karcher hds 9/18-4m

Aparat de spalat cu incazlire Karcher HDS 9/18-4M


inconjurator. Sistemul integrat de incalzire a apei functioneaza atat cu motorina cat... Accesorii standard: Furtun de presiune de 10m sau 20m, pistol, lance 1050 mm, AVS-sistem...Noul model de aparat de curatat cu presiune HDS 9/18 de la Karcher din clasa ... »
Oferit de:MASTER SERVICE
Buyer Member 17 ani
Timis
 Aparat de spalat cu presiune karcher

Aparat de spalat cu presiune Karcher HD 6/15 C Plus


Aparatul de spalat cu presiune Karcher HD 6/15 C Plus este un echipament... de curatat cu inalta presiune fara incalzire pentru folosire industriala si universala... rotativa -Sistem anti-rasucire (AVS) -Presiune de decuplare ... »

Pret: 4343 RON
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Aparat de spalat cu presiune cu apa

Aparat de spalat cu presiune cu apa calda Karcher HDS 10/20-4 M


din medie a echipamentelor cu presiune cu incalzire este un aparat ce curata foarte bine...Aparatul de spalat cu presiune cu apa calda Karcher HDS 10/20-4 M face parte... si in varianta cu tambur incorporat si 20m de furtun de presiune. Caracteristici tehnice ... »

Pret: 21583 RON
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Configurare spalatorie auto aparate karcher

Configurare spalatorie auto APARATE KARCHER


Super) si sistemul de spumare HDS 695 -4M Eco -Echipament de spalat cu jet apa... urmatoarele echipamente: echipament de curatat cu jet apa cu incalzire a apei trifazic... cu incalzire a apei, trifazic, clasa Mijlocie Date tehnice Alimentar (~/V/Hz) 3 ... »
Buyer Member 18 ani
Cluj
 Statie dedurizare ecowater atlas lcs20ad

Statie dedurizare Ecowater ATLAS LCS20AD


, sistem de incalzire, boiler, cazan, tevi, robineti, chiuveta, cada de baie... dedurizata : - Protejeaza echipamente, instalatii si obiecte sanitare: centrala termica... sau jacuzzi, cabina de dus, masina de spalat haine sau vase -Asigura apa moale in intreaga ... »

Pret: 2424 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Statie dedurizare ecowater atlas lcs9ad

Statie dedurizare Ecowater ATLAS LCS9AD


, sistem de incalzire, boiler, cazan, tevi, robineti, chiuveta, cada de baie... dedurizata :- Protejeaza echipamente, instalatii si obiecte sanitare: centrala termica... sau jacuzzi, cabina de dus, masina de spalat haine sau vase -Asigura apa moale in intreaga ... »

Pret: 2099 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Statie dedurizare ecowater atlas lcs15 ad

Statie dedurizare Ecowater ATLAS LCS15 AD


, sistem de incalzire, boiler, cazan, tevi, robineti, chiuveta, cada de baie... dedurizata :  - Protejeaza echipamente, instalatii si obiecte sanitare: centrala termica... sau jacuzzi, cabina de dus, masina de spalat haine sau vase -Asigura apa moale in intreaga ... »

Pret: 2250 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Linii de spalare

LINII DE SPALARE


cu functie de spalare si uscare. Un sistem de incalzire de tip electric, o statie... sau completate cu echipamente specifice fata de varianta schitata. LINII DE SPALARE... de contaminare sau a polimerilor grei. Dupa vasul de decantare urmeaza o masina de spalat ... »
Buyer Member 20 ani
Sibiu
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea