Inscrie firma »

depozit filtre ulei - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre depozit filtre ulei
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pompe de vid rotative cu baie de ulei

Pompe de vid rotative cu baie de ulei


Pompe de vid cu palete rotative in baie de ulei Debit maxim: 1000 mc... consumabilele (filtre de aer si paleti din grafit, paleti din textolit), mai rar setul... de cea mai inalta calitate, pompele de vid rotative in vaie de ulei pot ajunge ... »
Gold Member 14 ani
Prahova
 Liqui moly cera tec - tratament ulei motor

Liqui Moly Cera Tec - Tratament Ulei Motor


<p> <strong>Liqui Moly Cera Tec - Tratament Ulei Motor...) in ulei mineral. Structura de grafit laminar similara reduce frecarea si uzura... proprietati optime de curgere si protejeaza impotriva depozitelor de particule ... »

Pret: 67 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Liqui moly oil-sludge scourer - aditiv inlaturare sedimente

Liqui Moly Oil-Sludge Scourer - Aditiv Inlaturare Sedimente Ulei


Ulei indeparteaza namolul negru;<br /> &nbsp;- sparge depozitele... complet acceleratia si apoi schimbati uleiul si filtrele de ulei.<br /> <... solubilitate saraca in ulei si contribuie la formarea de namol si lac pe suprafetele ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Motodebitator tt183 14&quot;

Motodebitator TT183 14"


sau abrazive Utilaj de debitat, foarte puternic si performant cu sistem de filtrare... cu ulei pt motoare in 2 timpi Consum specific de combustibil 1.75 gr/h la 9500... Debitator TT183-14" se livreaza pe baza de comanda din depozit. Debitatorul nu ... »

Pret: 3688 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Liqui moly engine clean - aditiv curatare motor

Liqui Moly Engine Clean - Aditiv Curatare Motor


de ulei. Un motor care a fost curatat de depozite si contaminari si este umplut... sau insolubile in ulei sunt aduse in suspensie si indeparatate in timpul urmatorului schimb... cu ulei proaspat care nu este contaminat cu impuritati vechi, poate dezvolta ... »

Pret: 55 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Wynn's super friction proofing - diminuator frecare

Wynn's Super Friction Proofing - Diminuator Frecare


si depozite;<br /> - intarzie ancrasarea filtrului de ulei;<br /> - nu... de ulei minerale sau sintetice, simple sau compuse;</p> <p> <...:</strong></p> <p> <strong>- adaugati la uleiul de motor la fiecare schimb de ulei ... »

Pret: 31 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Detergent universal

DETERGENT UNIVERSAL


utiliza si pentru filtrele instalatiilor de extractie (grasimi si depozite de negru... intervina in functionarea separatoarelor de ulei/grasime. Curatitor prin excelenta... de fum) SERVICII DE CURATENIE DUPA INCENDII :indeparteaza depozitele de negru ... »
Oferit de:SC PARMES SRL
Buyer Member 12 ani
Mures
 Delta w50

DELTA W50


si pentru filtrele instalatiilor de extractie (grasimi si depozite de negru de fum... intervina in functionarea separatoarelor de ulei/grasime. Curatitor prin excelenta...) SERVICII DE CURATENIE DUPA INCENDII :indeparteaza depozitele de negru de fum ... »
Oferit de:SC PARMES SRL
Buyer Member 12 ani
Mures
 Instalatie automata de pluverizat leif &amp; lorentz b3 200

Instalatie automata de pluverizat LEIF & LORENTZ B3 200


DANIBRUM - CEL MAI MARE DEPOZIT de UTILAJE pentru PRELUCRARE LEMN si PAL, va.... Surplusul de substanta (lac, bait, ulei, vopsea, ceara) poate fi recuperat si returnat... profilate. Tipuri de tratamente: lac, bait, ulei, vopsea, ceara. U.V. sau P ... »
Buyer Member 17 ani
Bacau
 Instalatie automata de pluveruizat leif &amp; lorentz b3 450

Instalatie automata de pluveruizat LEIF & LORENTZ B3 450


DANIBRUM - CEL MAI MARE DEPOZIT de UTILAJE pentru PRELUCRARE LEMN si PAL, va..., bait, ulei, vopsea, ceara) poate fi recuperat si returnat pentru a fi utilizat... profilate. Tipuri de tratamente: lac, bait, ulei, vopsea, ceara. U.V. sau P ... »
Buyer Member 17 ani
Bacau
 Instalatie automata de pluveruizat b3 800 - 1000

Instalatie automata de pluveruizat B3 800 - 1000


DANIBRUM - CEL MAI MARE DEPOZIT de UTILAJE pentru PRELUCRARE LEMN si PAL, va..., bait, ulei, vopsea, ceara) poate fi recuperat si returnat pentru a fi utilizat.... Tipuri de tratamente: lac, bait, ulei, vopsea, ceara. U.V. sau P.U. Destinatie ... »
Buyer Member 17 ani
Bacau
 Wynn's motor cleaner - solutie curatare motor

Wynn's Motor Cleaner - Solutie Curatare Motor


si mentine in suspensie: murdaria, sedimentele de ulei si depozitele din zona cilindrica...;strong>Proprietati:</strong></p> <p> - curata intern sitemul de ulei al motorului;<br /> - dizolva...;strong>- adaugati recipientul de 325 ml la 6 litri de ulei, inainte de a schimba uleiul, lasati ... »

Pret: 23 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"depozit filtre ulei" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea