Inscrie firma »

decantor ape uzate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre decantor ape uzate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Decantor

decantor


.Vidanjari decantoare (grasimi), spalatorii auto , statii epurare etc.Vvidanjarea apelor... uzate si reziduale etc.Posibilitatea de incheieri de contracte avantajoase ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii vidanjare servicii canalizare eliminarea apelor

Servicii vidanjare servicii canalizare eliminarea apelor uzate desfundare


-vidanje,vidanjare,servicii vidanjari (decantor,decantoare, hazna, haznale,wc ,toalete ecologice,bazin, bazine ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Fosa septica epurobloc 5000 - decantor

Fosa septica EPUROBLOC 5000 - decantor


in buna masura materiile poluante concentrate in apele uzate si asigura retinerea...Fosa septica EPUROBLOC 5000 - decantor Fosele septice sunt rezervoare... etanse subterane, in care se colecteaza apele menajere produse in gospodarii, elimina ... »

Pret: 13155.46 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Separator hidrocarburi

Separator Hidrocarburi


solide aflate in apele reziduale. Apa uzata intra in separatorul de hidrocarburi...-se la fundul separatorului de hidrocarburi in primul compartiment (decantor de namol...). In continuare, apa uzata intra in compartimentul de separare a hidrocarburilor, unde ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Desfundare desfundari canal canale canalizare

DESFUNDARE DESFUNDARI CANAL CANALE CANALIZARE


canal, canale, canalizare, camin, camine,eliminari ape uzate si reziduale ,fosa... ,bazine,decantor, decantoare ,camine de vizitare(manual sau mecanizat ),spalatorii ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Separatoare de grasimi din polietilena

Separatoare de grasimi din polietilena


a materialelor solide aflate in apele reziduale. Apa uzata intra in separator prin racordul... separatorului in primul compartiment (decantor de namol). In continuare, apa uzata intra... Sunt recomandate pentru epurarea apelor cu incarcari semnificative in grasimi ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Vidanja vidanjare vidanjari non stop

Vidanja vidanjare vidanjari non stop


. Vidanjare ,vidanjare a apelor uzate din bazine etanse vidanjabile cu utilaje...,vidanjare toalete ecologice ,haznale, subsoluri de bloc ,bazine,decantor, decantoare ,camine ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Desfundare instalatii conducte instalatie canal canale canalizare

Desfundare INSTALATII conducte instalatie canal canale canalizare bucuresti-ilfov


inalta presiune mecanizata.Eliminari ape uzate si reziduale ,fosa septica, fose... septice,vidanjare toalete ecologice ,hazna ,haznale, subsoluri de bloc ,bazine,decantor ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Statie de epurare pentru abator de pasari

Statie de Epurare pentru Abator de Pasari


Statie de epurare a apelor uzate provenite de la un abator de pasari cu o...: -Filtru parabolic -Unitate flotatie cu aer dizolvat -Floculator tubular -Decantor... una din referintele realizate pe acest tip de apa uzata. In functie de necesitatile fiecarui ... »
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Gratar fin

Gratar fin


unitati si instalatii de tratare a apei si apei uzate (pompa, sistem de aerare..., decantor, sistem de deshidratare etc.) -materialul filtrat de volum redus, cu continut ... »
Buyer Member 16 ani
Altele
 Fosa septica ecologica

FOSA SEPTICA ECOLOGICA


-1 -functionare: Apele provenite de la bucatarie, dus, toaleta contin materii solide... a substantei organice cu ajutorul bacteriilor prezente in apa uzata. Din prima camera apa... (decantata primar) trece in decantorul secundar (decantor Imhoff). Datorita pozitionarii ... »
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Statii epurare industriale

Statii Epurare Industriale


si evacuare a apelor uzate rezultate din diverse ramuri industriale (prelucrare carne... asigura omogenizarea apei uzate si mentinerea unei cantitati suficiente de oxigen... si decantarea apei intr-un decantor, de obicei radial. Namolurile decantate sunt partial ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Separator de ulei  cu debit 0,96 l/s - ecodeo 5

Separator de ulei cu debit 0,96 l/s - ECODEO 5


separatorul de ulei sunt prezentate in fig. 1 1.orificiu intrare ape uzate ( efluent..., deznisipatoare si sisteme de preepurare cu separator si decantor de produse petroliere... uleiurilor neemulsionate prezente in apele care provin din activitati comerciale ... »

Pret: 2400 RON
Buyer Member 15 ani
Timis
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"decantor ape uzate" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea