Inscrie firma »

curs brand management - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs brand management
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs brand management

CURS BRAND MANAGEMENT


Concepte legate de Brand / Marca. Elementele de identitate ale unei marci.... Capitalul marcii - brand equity Brand metrics - cum masuram imaginea de marca? Cum.... Managementul portofoliului de marci: Cum procedam cu un produs nou? Extensia marcii; Co ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Curs marketing online

CURS MARKETING ONLINE


cu brandul tau? ü De ce are nevoie afacerea ta de un website? Obiectivele... Analytics)? ü Managementul reputatiei in mediul online...: Monitorizarea aparitiei brandului in comunicarea online; Cum sa obtinem review-uri pozitive ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza pentru limbaje specializate - marketing si vanzari

Cursuri de engleza pentru limbaje specializate - marketing si vanzari


la cursuri Va puteti inscrie la curs de angleza pentru marketing si vanzari daca... pentru marketing studiat la curs este Professional English in use Marketing. Manualul... cursului, studentii vor fi familiarizati cu temele incluse in programa de curs, care ... »

Pret: 648 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Clever product manager

CLEVER PRODUCT MANAGER


cunoasteti! I se mai spune si... Brand Manager Business Line Manager Customer... de produse Responsabil portofoliu produse si servicii SUMARUL CURSULUI: Cursul CLEVER Product... cu succes aspectele-cheie ale managementului de produs: - Cunostinte despre ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea