Inscrie firma »

curatenie generala pentru firme - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curatenie generala pentru firme
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Firma de curatenie

Firma de curatenie


Oferim servicii de curatenie profesionala oricand si oricui. Politica noastra... urmareste satisfacerea nevoilor clientului. Pentru aceasta, oferim gratuit pentru... impreuna cu dvs. analizeaza care este metoda de lucru optima pentru dvs. ( ce standard ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Firma de curatenie

FIRMA DE CURATENIE


INTRETINERE= 5 ron/mp -CURATENIE GENERALA=5ron/mp -CURATENIE BIROURI, FIRME...SC CATACLEANING SRL VA OFERA SERVICII DE CURATENIE,CE ACOPERA NEVOILE SPECIFICE... CU CARE VA PUTETI CONFRUNTA. -FIRMA NOASTRA VA OFERA SERVICII DE CALITATE ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Curatenie generala

Curatenie generala


generala. Serviciul de curatenie generala este disponibil pentru o singura interventie...Expertii Curateniei, firma prestatoare servicii curatenie profesionala... sau pe baza de abonament. Servciul de curatenie generala are incluse urmatoarele ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Curatenie generala

CURATENIE GENERALA


CURATENIE GENERALA: -indepartarea panzei de paianjeni -curatarea umeda o... de abonamaent pentru a beneficia de reduceri.Operatiunile de curatenie sunt flexibile ... »
Oferit de:AVANTAJ DIAMOND
Buyer Member 17 ani
Arad
 Curatenie generala

Curatenie generala


Curatenia generala este un serviciu efectuat la cerere de catre firme... de curatenie specializate. Deseori preferam efectuarea unei curatenii generale inainte... de inceperea contractelor permanente, pentru a asigura nivelul de curatenie dorit printr ... »
Buyer Member 14 ani
Satu Mare
 Firme curatenie profesionala pentru

Firme curatenie profesionala pentru cladiri / birouri firme


de curatenie. Pentru a va adresa unei firme specializate in curatenie civila... specialisti in curatenie, ar fi totusi solutia ideala pentru sealizarea serviciilor.... Indiferent daca vorbim despre curatenie in birouri de firme, curatenie de intretinere ... »
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Curatenie

Curatenie


Firma curatenie din Bucuresti va ofera la tarife avantajoase servicii... profesionale de curatenie in birouri, apartamente, vile, spatii comerciale, depozite etc.... Pentru detalii va invitam sa vizitati pagina noastra de web ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Curatenie generala pentru locuinte

Curatenie generala pentru locuinte


- Aspirarea si spalarea prin injectie-extractie a covoarelor, mochetelor si tapiteriilor - Aspirarea si spalarea pardoselilor - Aspirarea peretilor - Spalarea gresiei, faiantei, oglinzilor si chiuvetelor - Tratarea oglinzilor cu solutii impotriva... ... »

Pret: 250 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curatenie generala locuinte

Curatenie generala locuinte


beneficiem de niste servicii de curatenie impecabile! Oferta de servicii pentru...Pentru majoritatea dintre noi locuinta reprezinta una dintre cele mai..., pervaze, balustrade etc.; Casa ta va straluci de curatenie!!! ... »
Buyer Member 16 ani
Dolj
 Curatenie

Curatenie


abonamentele companiei noastre primesc gratuit serviciul de curatenie generala....Pachet promotional pentru luna mai: cei ce se inscriu la unul dintre ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Servicii de curatenie generala cluj napoca

Servicii de curatenie generala Cluj Napoca


Serviciul de curatenie generala include: * Aspirare pardoseala... de curatenie sunt prestate de personal calificat in cadrul unor training...-uri de specializare, cu echipamente si solutii exclusiv profesionale. Pentru a asigura ... »
Buyer Member 16 ani
Cluj
 Servicii de curatenie pentru sedii de

Servicii de Curatenie pentru Sedii de Firme


Servicii complete de curatenie pentru sedii de firme si cladiri de birouri.... - curatenie de intretinere - curatenie generala - spalare mocheta - spalare mecanica... pardoseli - curatenie dupa constructor - curatat geamuri si fatade - alpinism ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Servicii profesionale de curatenie pentru firme in

Servicii profesionale de curatenie pentru firme in Bucuresti si Ilfov


Servicii profesionale de curatenie pentru companii, spatii comerciale..., curatenie generala, dupa petreceri, de intretinere, inainte si dupa mutare... si asociatii de locatari din Bucuresti si imprejurimi, curatenie dupa constructor ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curatenie generala pentru birouri si spatii

Curatenie generala pentru birouri si spatii comerciale


- Aspirarea si spalarea prin injectie-extractie a covoarelor, mochetelor si tapiteriilor - Aspirarea si spalarea pardoselilor - Tratarea mobilei si a echipamentelor de birou cu solutie antistatica - Tratarea pardoselilor cu solutie antistatica - ... ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Abonamente curatenie

Abonamente curatenie


. Puteti opta pentru un abonament de lunga durata si ve-ti primi gratuit doua curatenii... generale/ an. Instant Clean ofera: curatenie generala, curatenie de intretinere...Stimate Doamne/ Stimati Domni Noi oferim cele mai bune servicii de curatenie ... »

Pret: 5 RON
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Servicii curatenie

Servicii curatenie


,etc. PRETURI SI ABONAMENTE: * CURATENIE GENERALA... inclus! Tariful pentru activitatile de curatenie se negociaza in functie... si solutiile utilizate pentru curatenie sunt incluse in preturile negociate. ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Servicii de curatenie

Servicii de curatenie


FARA PATA ofera servicii de curatenie generala, curatenie de intretinere... si tapiteriilor, curatenie inainte si dupa petreceri, intretinere piscine, etc. , pentru..., curatenie dupa constructor, curatenie in scari de bloc, curatarea covoarelor ... »
Buyer Member 10 ani
Neamt
 Servicii de curatenie

Servicii de curatenie


Va oferim servicii de curatenie generala, de intretinere periodica cu frecventa... de 2 ori/saptamana, de intretinere pe baza de contract pentru sedii firme, birouri... nevoilor clientilor nostri. Pentru orice detalii sau informatii nu ezitati sa ne ... »

Pret: 250 RON
Oferit de:IMGAD GRUP
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Servicii de curatenie

SERVICII DE CURATENIE


SC Derby SRL presteaza servicii profesionale de curatenie pentru persoane... dumneavoastra.Serviciile pe care le ofera firma noastra sunt: -curatenie dupa constructor... -curatarea mecanica a pardoselilor cu masina MONODISC -curatenie generala ... »
Oferit de:Derby SRL
Buyer Member 17 ani
Dambovita
 Servicii curatenie

Servicii curatenie


de curatenie, curatenie de intretinere, curatenie generala, dupa constructor etc. Preturi... pentru a va convinge sa ne contactati: abonament curatenie birouri: 1 vizita ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Servicii de curatenie in birouri,

SERVICII DE CURATENIE IN BIROURI, FIRME,SPATII COMERCIALE


de curatenie generala, cat si cele de intretinere, se regasesc in sedii de firma, birouri... generala si servicii de curatenie zilnica ( de intretinere). Atat serviciile...In aceasta categorie se poate face distinctie intre servicii de curatenie ... »
Oferit de:SC REVOLT SRL
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Curatenie profesionala

Curatenie profesionala


MedClean - servicii de curatenie profesionala pentru firme, case, spatii... generala, curatenie dupa constructor/renovare.... comerciale Pentru ca stim ca un spatiu curat este esential pentru a avea o imagine buna ... »
Buyer Member 16 ani
Cluj
 Curatenie industriala

Curatenie Industriala


pentru servicii de curatenie. Obiectivul nostru este sa ajungem una dintre cele mai... bine cotate firme de curatenie. Calitatea serviciilor reprezinta trasatura... firme de curatenie. Solutiile ecologice si echipamentele de care ne folosim sunt ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Curatenie in bucuresti

Curatenie in Bucuresti


Suntem o echipa de profesionisti ce ofera o gama larga de servicii de curatenie... pentru beneficiul si confortul dumneavoastra. Desi suntem de curand pe aceasta piata..., dispunem de aparate de curatenie noi si performante si de un personal calificat. Suntem ... »

Pret: 4.2 RON
Oferit de:SC VIELSA SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Tarife servicii de curatenie persoane fizice

Tarife servicii de curatenie persoane fizice


CURATENIE GENERALA (la solicitarea clientului): Garsoniera... Apartament 4 camere 700 Ron Curatenie pentru vile / case... camere 400 Ron ABONAMENT LUNAR ( 1 curatenie gen. + 3 intretinere ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
63 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"curatenie generala pentru firme" in Firme Hot - 56 Rezultat(e)
Folositi cautarea