Inscrie firma »

cos ceramic impermeabil - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cos ceramic impermeabil
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cos de fum effe2 - element circular cu portita

COS DE FUM EFFE2 - ELEMENT CIRCULAR CU PORTITA


ELEMENT CIRCULAR CU PORTITA pentru cos de fum Effe2 Portita de inspectie... in partea de jos a fiecarui cos. Este necesar pentru inspectia periodica si curatirea... cosului de fum Effe2. Motivele satisfactiei, aduse atit proiectantilor ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cos de fum

Cos de fum


Prin sistemul de cosuri de fum ceramice Effe2 din Italia, ce este disponibil... -, la inghet si la ardere . - este impermeabil la apa, la vapori si la gaze arse ... »
Oferit de:ROOF EXPERT
Buyer Member 14 ani
Bistrita-Nasaud
 Element ceramic 25 cm effe 2

Element ceramic 25 cm Effe 2


Element ceramic Effe2 diametru interior 25 cm Elementele ceramice effe2 se... SIGURANTA IN EXPLOATARE PE TERMEN LUNG. Este obtinuta prin: - impermeabilitate la apa... prin perna de aer permite amplasarea cosului atat in interior, cat si in exteriorul ... »
Buyer Member 14 ani
Alba
 Cos de fum effe2 - palarie cos de

COS DE FUM EFFE2 - PALARIE COS DE FUM


PALARIE ceramica pentru cos de fum Effe2 Palaria cosului de fum este o... si Antivant - protejeaza de vantul descendent care impiedica evacuarea; Impermeabila ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Palarie ceramica int. 14 cm 40/02

Palarie ceramica int. 14 cm 40/02


Palarie ceramica int. 14 cm 40/02 Effe2 Paraploaie si antivant: protejeaza... ; vantul orizontal sau ascendent ajuta tirajul. Impermeabila si anticoroziva: durata... a binecunoscutului SISTEM DE COSURI DE FUM CERAMICE effe2 din Italia. Se foloseste si pentru ... »
Buyer Member 14 ani
Alba
 Palarie cos de fum effe2

Palarie cos de fum Effe2


Palarie pentru cos de fum Effe2 dim. exterioare 35x50 cm PARAPLOAIE... si ANTIVANT: protejeaza de vantul descendent care impiedica evacuarea. IMPERMEABILA... ! Palaria este o componenta a binecunoscutului SISTEM DE COSURI DE FUM CERAMICE effe2 ... »
Buyer Member 14 ani
Alba
 Cos de fum effe2

Cos de fum Effe2


piesa in parte a cosului de fum ceramic Effe2 este conceputa avand functii..., functional si elegant prin sistemul de cosuri de fum ceramice Effe2 din Italia ce este... si gabaritul exterior sunt reduse. Cosul de fum Effe2 nu necesita izolatie ulterioara ... »
Light Member 11 ani
Cluj
 Cosuri de fum ceramice

Cosuri de fum ceramice


impermeabil la apa, la vapori si la gaze arse ; Poate fi montat atit in interiorul cit.... CARACTERISTICI SI AVANTAJE Sistemul de cosuri de fum ceramice este conceput pentru... prin : - impermeabilitate la apa, la gaze si la condensul coroziv - anticorozivitate, ce permite durata ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Element circular effe2 diametru interior 14 cm

Element circular Effe2 diametru interior 14 cm


Element circular Effe2 diametru interior 14 cm Sistemul de piese ceramice effe..., si anume SIGURANTA IN EXPLOATARE PE TERMEN LUNG. Este obtinuta prin: - impermeabilitate... prin perna de aer permite amplasarea cosului atat in interior, cat si in exteriorul ... »
Buyer Member 14 ani
Alba
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cos ceramic impermeabil" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea