Inscrie firma »

contracte tipizate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre contracte tipizate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tipizate (documente organizare personal)

Tipizate (Documente organizare Personal)


DE PONTAJ CONTRACT DE MUNCA CONVENTIE CIVILA PREST. SERV. REG. IND. CONCED. DE ODIHNA ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Gratuit - modele de formulare

Gratuit - modele de formulare


): Formulare tipizate, Act aditional contract colectiv munca, acte necesare pentru angajare..., Adeverinta salariat, Adeverinta salariu dupa incetare contract munca, Adeverinta sanatate..., Contract individual de munca, Decizie concediere colectiva, Decizie concediere ... »
Oferit de:SITH CONT SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Traduceri

Traduceri


- bilanturi contabile - balante - contracte - tipizate (diplome, foi matricole ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Traduceri autorizate

Traduceri Autorizate


in si din orice limba la cel mai inalt standard.Traduceri acte tipizate (adeverinte, diplome... judiciare, atestate). Traduceri juridice (diverse contracte, acte infiintare firma ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 9 ani
Galati
 Instalatie de gaze in alexandria

Instalatie de gaze in Alexandria


va punem la dispozitie niste formulare tipizate pe care sa le completati 2.Dupa... ce ne aduceti actele necesare completarii dosarului de gaze, se semneaza contractul ... »

Pret: 2100 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Instalatii de gaze - in giurgiu

Instalatii de gaze - in Giurgiu


punem la dispozitie niste formulare tipizate pe care sa le completati2.Dupa... vine la dv. intocmeste devizul si schita proiectului de gaze se semneaza contractul ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Traduceri autorizate engleza

Traduceri autorizate engleza


autorizate: - tipizate (certificate de nastere, casatorie, deces, caziere judiciare...) - diverse adeverinte si certificate - diplome de studiu si foi matricole - contracte ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Instalatii de gaze in giurgiu

Instalatii de gaze in Giurgiu


niste formulare tipizate pe care sa le completati 2.Dupa ce pregatiti actele.... intocmeste devizul si schita proiectului de gaze se semneaza contractul de executie intre ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Instalatie de gaze in alexandria

Instalatie de gaze in Alexandria


locuiti la bloc va punem la dispozitie niste formulare tipizate pe care sa le... semneaza contractul de executie intre firma noastra si dv., dupa care se trimite ... »

Pret: 2200 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Software financiar-contabil contexp 2009

Software financiar-contabil Contexp 2009


si numerotare automata pentru tipizate > Generare note contabile cu taxare inversa >...,predare,transfer,consum,aviz,factura,bon casa > Emitere de tipizate pentru documentele de mai sus > Retetar...; Urmarirea contractelor la nivel de factura > Urmarirea agentilor de vanzari ... »
Oferit de:SC TV SOFT SRL
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Consultanta

consultanta


impotriva incendiilor in relatiile generate de contracte/conventii; o asigurarea... formularelor tipizate, cum sunt permisele de lucru cu focul, fisele de instruire, planuri...; c) planului de interventie. Tarifele vor fi stipulate in contractul ... »
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Program contabilitate bugetara contbug 2009

Program contabilitate bugetara CONTBUG 2009


de tipizate pentru documentele de mai sus > Propuneri/angajamente si ordonantari...; Urmarirea contractelor la nivel de factura > Imobilizari - fisa mijlocului fix >... tipizate,proforma si export > Emiterea certificatelor de garantie (configurabil) cf ... »
Oferit de:SC TV SOFT SRL
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Program gestiune

Program Gestiune


-Emitere de tipizate? pentru documentele de mai sus -Suport coduri de bare - EAN 13...-tampon) -Urmarirea contractelor la nivel de factura -Urmarirea agentilor de vanzari / situatii... in sistem multipret -Emiterea facturilor 4 tipizate configurabile , proforma ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curs de specializare expert achizitii publice (cod cor 241940)

Curs de specializare EXPERT ACHIZITII PUBLICE (cod COR 241940)


de atribuire adecvate pentru fiecare contract; * elaborarii documentelor necesare pentru... initierea atribuirii contractului/acordului cadru de achizitie publica; * derularii... procedurilor de atribuire a contractului de achizitie publica; * gestionarii ... »
Buyer Member 17 ani
Brasov
 Gestiune de intreprindere

Gestiune de intreprindere


sau bon inclusiv tipareste facturi pe orice format tipizat normal permite achitarea... si detaliata a deconturilor, asigura introducerea contractelor încheiate, emiterea... atentioneaza cu privire la scaderea pretului contractului functie de o valuta stabilita ... »

Pret: 250.93 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Autominder

autoMinder


de transport persoane, cardul european de sanatate - Evidenta contractelor, ratelor..., carte de identitate, tipizate, etc) in baza de date a aplicatiei - Istoricul ... »

Pret: 1300 RON
Oferit de:mindBox
Buyer Member 16 ani
Galati
 Autosoft-programe software pentru societati comerciale/ bugetare/

AUTOSOFT-Programe software pentru societati comerciale/ bugetare/ fundatii


AUTOSOFT BIROU- automatizare tiparire corespondenta si tipizate AUTOSOFT ASLOC- calcul..., inregistrari cereri oferte, vanzari, contracte, interventii, sugestii, vanzari ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Paste 2009 in sankt petersburg

Paste 2009 in Sankt Petersburg


al pachetului de servicii, se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor...: 20:10 CONDITII DE INSCRIERE / RETRAGERE: conform Contractului de Prestari... tipizat - completat (se va inmina la sediul agentiei, sau email), asigurarea medicala ... »
Buyer Member 14 ani
Arges
 
18 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"contracte tipizate" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea