Inscrie firma »

contract asociere - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre contract asociere
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Contractul de asociere in

Contractul de asociere in participatie


ca obiect drepturile si obligatiile nascute din contractele de asociere in participatie.... Frecventa unor astfel de asocieri a condus, inevitabil, la o multitudine de situatii... usoara, in lipsa unei configurari moderne a asocierii in participatie si ne gandim ... »

Pret: 15.2 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Contractul de asociere in

Contractul de asociere in participatiune


in care dezvoltarea afacerilor in modalitatea asocierii in participatiune cunoaste... asocierii in participatiune si din cadrul altor forme de asociere, precum - de pilda ... »

Pret: 20 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Contractele comerciale

Contractele comerciale


de asigurare = Contractul de asociere in participatiune = Contractul de comision... - 376 Practica judiciara Cuprinde: = Contractul de antrepriza = Contractul... = Contractul de comodat = Contractul de concesiune = Contractul de consignatie ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Redactare contracte

Redactare Contracte


cesiunii. 3 .Contract de asociere in participatiune. Contractul de asociere...Contracte In societatea de azi contractele reprezinta garantia... sigurantei, fiind cruciale pentru protejarea unei activitati. Contractele prezentate sunt ... »
 Contractele comerciale  practica judiciara

Contractele comerciale Practica judiciara


contracte: antrepriza, asigurare, asociere in participatiune, comision, comodat... de actualitate in materia contractelor comerciale. Cea de a doua editie cuprinde 185 ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta contracte comerciale

Consultanta contracte comerciale


la asigurarea si managementul riscului), contracte de credit bancar, contracte de asociere... executarii urmatoarelor tipuri de contracte: vânzare-cumparare de bunuri mobile... marfuri), contracte de comision, franciza, distributie, contracte de constructie ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Tratamentul fiscal al asocierii in participatiune.

Tratamentul fiscal al asocierii In participatiune. Editia 2


cuprinse in contractul de asociere in participatiune " cu informatiile fiscale..., informatiile juridice referitoare la asocierea in participatiune " cum ar fi cadrul legal... al asocierii, jurisprudenta, infiintarea unei asocieri si toate clauzele necesar a fi ... »

Pret: 31.41 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Tratamentul fiscal al asocierii in participatiune.

Tratamentul fiscal al asocierii in participatiune. Editia 2


cuprinse in contractul de asociere in participatiune " cu informatiile fiscale... public-privat sau la asocierea dintre persoanele fizice sau juridice straine si cele..., informatiile juridice referitoare la asocierea in participatiune " cum ar fi cadrul legal ... »

Pret: 23.9 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Asociere firma de proiectare , topo, geo

Asociere firma de proiectare , topo, geo


are un patrimoniu de 170.000 euro, precum si contracte bune. ... »
Buyer Member 6 ani
Cluj
 Infiintari firme, acte firme, asocieri, cedari, sedii

Infiintari firme, acte firme, asocieri, cedari, sedii firme


. redactari acte firme, contracte, acte constitutive, contracte comodat, contracte... inchiriere, contracte munca, fisa postului, notificari. start up business: realizam logo ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Servicii de reprezentare a societatilor comerciale din romania pe

Servicii de reprezentare a societatilor comerciale din Romania pe piata internationala


din Romania pe piata internationala, pe baza de mandat, contract de comision sau contract... de asociere in participare. ... »
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Drept comercial

drept comercial


de asociere in participatiune, contract de factoring, contract de leasing, contract... comerciale; -asistenta juridica la negocierea contractelor sau tranzactiilor comerciale...; - redactare si atestare contracte comerciale interne si internationale: contract ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Infiintam societati comerciale, acte, autorizatii, recodificari caen,

Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN, contracte


de comodat, contract de inchiriere, contract de asociere in participatiune), contracte..., contracte comerciale, consultanta juridica. Oferim solutii sigure si eficiente pentru... constitutive, acte aditionale, contracte de cesiune, contracte de comodat, precum si orice ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Infiintam societati comerciale, acte, autorizatii, recodificari caen,

Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN, contracte


de comodat, contract de inchiriere, contract de asociere in participatiune), contracte...Infiintam Societati Comerciale, acte, autorizatii, recodificari CAEN, contracte... constitutive, acte aditionale, contracte de cesiune, contracte de comodat, precum si orice ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Calciu cu vit. c 30 cps farmaclass

CALCIU cu vit. C 30 cps FARMACLASS


benefic in insomnie, creste rezistenta la stres. Mentine ritmul contractiilor... cardiace, influenteaza procesul de coagulare. Asocierea cu vitamina C duce la o ... »

Pret: 9.71 RON
Buyer Member 7 ani
Prahova
 Calciu cu vitamina c 30 capsule - farmaclass

Calciu cu Vitamina C 30 capsule - Farmaclass


in insomnie, creste rezistenta la stres.Mentine ritmul contractiilor cardiace..., influenteaza procesul de coagulare.Asocierea cu vitamina C duce la o absorbtie ... »

Pret: 7.59 RON
Buyer Member 9 ani
Brasov
 Calciu + vit c 30 cps farmaclass

Calciu + Vit C 30 cps FarmaClass


, are efect benefic in insomnie, creste rezistenta la stres. Mentine ritmul contractiilor... cardiace, influenteaza procesul de coagulare.Asocierea cu vitamina C duce la o ... »

Pret: 8.7 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Inchiriere case / vile central pitesti glx650325

inchiriere Case / Vile Central Pitesti GLX650325


folosite in conditii decente.Chiria se poate stabili in functie de durata contractului....Proprietarul asteapta oferte, exclus asocieri si comodaturi. Aceasta oferta apartine companiei ... »

Pret: 800 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta achizitii publice

Consultanta achizitii publice


de calificare; - redactarea ofertei; - elaborarea de contracte, acorduri... de subcontractare, acorduri de asociere, angajamente terti sustinatori; - intocmirea... de clarificari emise de autoritatile contractante; - inregistrare SEAP, obtinere certificat ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 7 ani
Cluj
 Inchiriere spatii comerciale titulescu bucuresti glx240349

inchiriere Spatii comerciale Titulescu Bucuresti GLX240349


servicii diverse.Proprietarii prefera colaborarea in baza unui contract de asociere... in participatiune, respectiv nu contract standard de inchiriere. Chiria lunara pentru spatiu e ... »

Pret: 801 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Infiintari firme, acte firme, consultanta juridica

Infiintari firme, Acte firme, Consultanta juridica


, asocieri, majorari de capital social, retragere asociati din firma, suspendari firme... OSIM, recodificare cod CAEN, acte juridice, acte firme, contracte, act constitutiv..., contract comodat, inchiriere, contracte de munca, fisa postului, notificari. Pentru ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Evaluare intreprinderi (societati comerciale)

EVALUARE INTREPRINDERI (SOCIETATI COMERCIALE)


in vederea: - vanzarii sau cumpararii - divizarii sau asocierii - mariri... se face pe baza de contract, in conditii de confidentialitate ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii ofertanti

SERVICII OFERTANTI


documentatiile de atribuire - fisele de date, formularele si contractele achizitiilor publice... de participare - oferta individuala, asociere, sustinere tehnico - profesionala si... a unui contract de achizitie publica; Contribuim la imbunatatirea pozitiei ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Daunele-interese in materie comerciala. practica judiciara

Daunele-interese in materie comerciala. Practica judiciara


in contractele comerciale: inchiriere, concesiune, prestari de servicii, asociere..., dobanzi, contractele de privatizare, aspectele specifice ale raspunderii ... »

Pret: 36 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Infiintari de societati

infiintari de societati


,divizari, - asociere in participatiune; - inregistrarea si modificarea de embleme. - obtinerea..., Sanitar si Veterinar); - redactarea de acte constitutive, acte aditionale, contracte... de cesiune, contracte de comodat precum si orice alte modificari ale actelor constitutive ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
172 produse / 7 pagini
25 produse pe pagina.

"contract asociere" in Firme Hot - 15 Rezultat(e)
Folositi cautarea