Inscrie firma »

consiliere psihologica si vocationala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre consiliere psihologica si vocationala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consiliere psihologica online

Consiliere psihologica online


) consiliere scolara c) consiliere vocationala d) interventie psihologica: e...Dna psiholog MONICA VLAD Psihologie educationala, consiliere scolara... si vocationala, cod 05917 (Colegiul ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Consiliere in cariera

Consiliere in cariera


Un proces coerent de consiliere in cariera iti poate facilita : &#8226... si de asumare a diferitelor roluri. Oferim urmatoarele servicii de consiliere in cariera...: • analiza psihologica a muncii; • formare, orientare ... »
Buyer Member 16 ani
Cluj
 Psihologie clinica

Psihologie clinica


, psihologie educationala, consiliere educationala si vocationala....testare, evaluare, diagnostic, terapie, dosare pensionare, consiliere ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Cabinet psihologic

cabinet psihologic


de ministerul transporturilor.mai facem consiliere psihologica si educationala, orientare...efectuam selectie si recrutare de personal, examinari psihologice din sfera... psihologiei muncii si organizatiilor, de asemenea efectuam examinari psihologice pentru ... »
 Consilierea in asistenta sociala

Consilierea in asistenta sociala


si adolescentilor de catre consilierul asistent social Consilierea vocationala " un serviciu... necesar in asistenta persoanelor vulnerabile Rolul consilierii vocationale...Elaborata de o echipa de cadre universitare si practicieni, Consilierea ... »

Pret: 34.95 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Metodele proiective

Metodele proiective


, precum si in consilierea psihologica si orientarea vocationala. Didier Anzieu a fost... in evaluarea psihologica a personalitatii. Sunt explicate pe larg atat aplicarea, cat... profesor emerit de psihologie la Universitatea Paris X – Nanterre. Catherine ... »

Pret: 45 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Diagnostic, evaluare si interventie in tulburarile limbajului: 31 ian.

DIAGNOSTIC, EVALUARE SI INTERVENTIE IN TULBURARILE LIMBAJULUI: 31 IAN. 2015


, cat si de Comisia de Psihologie Educationala, Consiliere Scolara si Vocationala... SI INTERVENTIE IN TULBURARILE LIMBAJULUI: 31 IAN. 2015. Colegiul Psihologilor din Romania... acorda 25 credite recunoscute atat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapii ... »
Buyer Member 21 ani
Bucuresti
 Metodele proiective

Metodele proiective


, precum si in consilierea psihologica si orientarea vocationala. Didier Anzieu a fost... in evaluarea psihologica a personalitatii. Sunt explicate pe larg atat aplicarea, cat... profesor emerit de psihologie la Universitatea Paris X " Nanterre. Catherine Chabert ... »

Pret: 36 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"consiliere psihologica si vocationala" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea