Inscrie firma »

conducte pehd - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre conducte pehd
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tevi si fitinguri polietilena ptr. apa

Tevi si fitinguri POLIETILENA ptr. APA


din polietilena de inalta densitate (PEHD). Sistemul este alcatuit din tubulatura si fitinguri... PEHD, fitinguri electrosudabile, fitinguri compresiune, robinete pentru apa... conductivitate termica redusa rezistenta si functionalitate pe termen lung ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Placi din polipropilena conductive electric pp-el

Placi din polipropilena conductive electric PP-EL


in toate industriile. Cele mai folosite materiale plastice sunt polietilena (PE-HD... in aceste materiale un tip special de aditiv din carbon, asa numit carbon conductiv..., care creste semnificativ conductibilitatea materialului si astfel este considerabil ... »
Oferit de:SC PROSEP SRL
Light Member 13 ani
Dolj
 Teava preizolata

Teava preizolata


de teava asigura eliminarea canalelor din beton, amplasarea conductelor facandu... reduce pierderile de caldura prin asigurarea unui coeficient de conductivitate... din polietilena de inalta densitate PEHD, cat si pentru retele termice aeriene, cu manta ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Cot preizolat

Cot preizolat


de conducta de serviciu, coturile preizolate cu spuma de poliuretan rigida pot fi ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Tevi si fitinguri polietilena ptr. gaz

Tevi si fitinguri POLIETILENA ptr. GAZ


din polietilena de inalta densitate (PEHD). Sistemul este alcatuit din tubulatura si fitinguri... PEHD, fitinguri electrosudabile, robinete, aparate pentru sudura si camine pentru... comportament mecanic deosebit conductivitate termica redusa rezistenta ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Robinet teava pvc

Robinet teava pvc


dumneavoastra deoarece se monteaza foarte usor pe toate tipurile de tevi din PEHD... de apa. Instalarea se face pe tevi PEHD cu suprafata curata in directia sagetii... de polietilena trebuie sa fie actionati in pozitia inchis, iar la momentul in care conducta ... »

Pret: 46 RON
Buyer Member 5 ani
Galati
 Rigole din beton armat cu fibra de sticla

RIGOLE DIN BETON ARMAT CU FIBRA DE STICLA


de inalta densitate (PE-HD) cat si rigole din beton cu o paleta foarte larga de gratare... BIRCO Canal, canale tehnice pentru conducte si alimentari electrice; Accesorii ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Separatoare de grasimi autoportante

Separatoare de grasimi autoportante


Detalii ECO-Mobil * din polietilena (PEHD) * cu colector de aluviuni integrat... Restaurante Moteluri Detalii ECO-JET O * cu colector de aluviuni integrat * conducte... la evacuare R2 ½, cu montare rapid? Storz 75B # conducte de intrare si iesire ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Separatoare de grasimi autoportante

SEPARATOARE DE GRASIMI AUTOPORTANTE


, de exemplu in locuinte fara utilitati Detalii ECO-Mobil * din polietilena (PEHD... integrat * conducte de intrare si iesire din polietilena conform DIN 19535... # cu conectare la evacuare R2 , cu montare rapid? Storz 75B # conducte de intrare si iesire ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Separator grasimi

SEPARATOR GRASIMI


-Mobil * din polietilena (PEHD) * cu colector de aluviuni integrat cu capacitate de 10 l * capacitate...-JET® O * cu colector de aluviuni integrat * conducte de intrare si iesire... rapid? Storz 75B # conducte de intrare si iesire DN 100/150 # cu doua guri ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"conducte pehd" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea