Inscrie firma »

clinica de stomatologie si implantologie - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre clinica de stomatologie si implantologie
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Clinica de stomatologie si

Clinica de stomatologie si implantologie


Clinica de stomatologie si implantologie ofera servicii de medicina dentara... stomatologice pentru majoritatea manoperelor, garantand lipsa durerilor si vindecari rapide. ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Clinica de implantologie dentara

clinica de implantologie dentara


Cea mai moderna clinica stomatologica din Romania -sevicii premium... de implantologie si chirurgie laser,estetica si cosmetica dentara -experienta vasta... in domeniul implantologiei orale -lucrari protetice pe implant,din ceramica integrala ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Bazele clinice si tehnice  ale protezarii  fixe

Bazele clinice si tehnice ale protezarii fixe


stomatologi, specialisti in implantologie, rezidenti, studenti....ucrarea de fata, elaborata de colectivul Clinicii de Protetica a Facultatii... care trateaza atat clinica edentatiei totale, cat si tehnologia protezelor mobile ... »

Pret: 272.5 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Fatete dentare

Fatete dentare


de oameni. Clinica DentalARIA are o echipa de medici stomatologi cu o vasta...Fatetele dentare sunt ultima inovatie a stomatologiei moderne, de la vedete ... »

Pret: 1700 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Implant dentar constanta

Implant dentar Constanta


si tehnologizata clinica stomatologica din Constanta.Tratamentul modern al bolii parodontale...Tratamente moderne de implantologie si chirurgie orala in cea mai moderna... (parodontozei) cu ajutorul laserelor stomatologice,terapeutice si chirurgicale. ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Implant dentar constanta

Implant dentar Constanta


Implantologie dentara in cele mai bune conditii clinice,operatii de precizie... maxima sub microscop,vindecari rapide gratie laserelor stomatologice din dotarea... clinicii. Rezultate predictibile,garantia scrisa pentru interventii. ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Dental tv

Dental TV


ca pacientii sa-si poata alege cabinetul sau clinica unde doresc sa fie tratati. Pentru... ar fi: implantul dentar si implantologia dentara, subiecte fierbinti din estetica ... »
Buyer Member 10 ani
Constanta
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"clinica de stomatologie si implantologie" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Folositi cautarea