Inscrie firma »

carduri imprimate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre carduri imprimate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Carduri cadou - imprimare carduri

Carduri cadou - Imprimare carduri


proprie de productie carduri va putem oferi carduri imprimate, personalizate... sau pe ambele fete PERSONALIZARE: imprimare date variabile pe carduri - nume, serie, poza...Cel mai noua si la moda trend de marketing cu carduri sunt cardurile prepayed ... »
Oferit de:ID System SRL
Buyer Member 19 ani
Mures
 Imprimante carduri

Imprimante carduri


Importam si distribuim echipamente pentru imprimarea cardurilor de plastic..., Zebra si Datacard, lideri mondiali in domeniu. Imprimantele monocrom sau color... de personalizare carduri, va putem consilia in alegerea solutiei optime pentru aplicatiile dvs.. ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Carduri blank - carduri albe

Carduri blank - carduri albe imprimabile


simple de imprimat colorate in textura - productie carduri colorate in masa...Carduri PVC albe de marime standard produse in unitate proprie de productie... in parte - pretul sub nivelul pietei Tipuri de carduri albe pe care ai ... »
Oferit de:ID System SRL
Buyer Member 19 ani
Mures
 Cititor de carduri imprimanta portabila sewoo

Cititor de carduri imprimanta portabila Sewoo


Cititor de carduri compatibil cu urmatoarele imprimante portabile: LK-P30, LK ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Imprimanta carduri chica

IMPRIMANTA CARDURI CHICA


Imprimantele de carduri sunt solutia cea mai buna pentru tiparirea... paid cardurilor de acces Imprimantele CHICA produse de firma italiana...: cardurilor de fidelitate legitimatiilor cardurilor de membru cardurilor pre ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Imprimare carduri de fidelitate

Imprimare carduri de fidelitate


Avand unitate proprie de productie carduri va putem oferi carduri imprimate... sau full color PERSONALIZARE: imprimare date variabile pe carduri - nume, serie... cardurilor, deci productia cardurilor in sine, este principalul serviciu de care ne ... »
Oferit de:ID System SRL
Buyer Member 19 ani
Mures
 Accesorii imprimante carduri

Accesorii imprimante carduri


Riboane pentru imprimante de carduri: ex. Evolis Pebble, Evolis Dualys, Evolis... albastru ribon verde Carduri Blank de dimensiune standard Latime: 85,6 mm..., Lungime: 55 mm, Grosime: 0,76 mm - carduri albe - carduri colorate in textura ... »
Oferit de:ID System SRL
Buyer Member 19 ani
Mures
 Imprimanta de carduri hiti

Imprimanta de carduri HiTi


Imprimanta de carduri HiTI CS-310 utilizeaza premiata si mult aclamata.... Imprimanta contine de asemenea: un sistem inovator de colectare a cardurilor rebut (daca... - cu un ribbon color se pot imprima 200 carduri - cost/card color imprimat o fata: 0,19 euro ... »
Buyer Member 19 ani
Cluj
 Imprimanta de carduri evolis primacy

Imprimanta de carduri Evolis Primacy


Imprimanta de carduri Evolis Primacy este o imprimantã high... a emite carduri. Construit sa reziste in timp, imprimanta Evolis Primacy poate fi... utilizat pentru a imprima un volum mai ridicat de carduri decat imprimantele anterioare ... »
Oferit de:ID System SRL
Buyer Member 19 ani
Mures
 Riboane imprimante de carduri zebra

Riboane imprimante de carduri ZEBRA


majoritatea modelelor de imprimante Zebra:P100, P100U, P110m, P110, P120, P330M, P330i, P...430i, P630i, P640i, P620, precum si accesorii de curatare pentru aceste imprimante ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Riboane imprimante de carduri

Riboane imprimante de carduri DATACARD


DATACARD din stoc sau la comanda. Avem riboane pentru urmatoarele modele de imprimante ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Masina imprimat carduri magicard pronto

Masina imprimat carduri Magicard PRONTO


tiparele si de a face disponibile imprimantele de carduri tuturor celor care au nevoie..., Pronto poate fi utilizat in orice loc si domeniu care presupune imprimarea de carduri..., la un pret imbatabil. Practic devine cea mai accesibila imprimanta din Romania. Extrem ... »
Buyer Member 19 ani
Cluj
 Imprimanta carduri fargo hdp 5000

Imprimanta carduri Fargo HDP 5000


Imprimanta carduri Fargo HDP 5000 foloseste tehnologia de printare de inalta... cardurilor imprimate se apropie foarte mult de cea offset. Imprimarea cardurilor se face... si prelungind durata de viata a cardului. Permite imprimarea cardurilor de proximitate ... »
Oferit de:SC Digimark SRL
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Imprimanta carduri fargo dtc 550

Imprimanta carduri Fargo DTC 550


Imprimanta Fargo DTC 550 este potrivita pentru aplicatii complexe care necesita... un grad ridicat de securitate. Cu ajutorul modulului de laminare se pot emite carduri.... Poate encoda pana la 3 tehnologii diferite de smart carduri si banda magnetica ... »
Oferit de:SC Digimark SRL
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Imprimanta de carduri evolis tattoo2

Imprimanta de carduri Evolis Tattoo2


Imprimanta Evolis Tattoo personalizeaza carduri preimprimate sau goale... ale organizatiilor mici, imprimare insigne si carduri ID in volum redus: cluburi sportive... de imprimare "aproape-de-margine", Tattoo poate face printuri de imagini, texte, coduri ... »
Oferit de:ID System SRL
Buyer Member 19 ani
Mures
 Imprimanta de carduri p110i

IMPRIMANTA DE CARDURI P110I


IMPRIMANTA DE CARDURI P110I Ideala pentru spatii si bugete restranse..., imprimanta P110i este varianta cea mai flexibila si cea mai eficieanta din punct... de vedere al costurilor pentru imprimarea pe o singura fata. Compacta si flexibila ... »
Oferit de:SC BiB StaR SRL
Buyer Member 16 ani
Constanta
 Carduri cu chip - productie carduri

Carduri cu chip - Productie carduri cu chip imprimate


sau full color PERSONALIZARE: imprimare date variabile pe carduri - nume, serie... electric care poate stoca mai multe informatii decat benzile de pe carduri magnetice.... Cardurile cu chip pot fi citite si scrise cu cititoare de carduri care se leaga ... »
Oferit de:ID System SRL
Buyer Member 19 ani
Mures
 Riboane imprimante fargo (carduri

Riboane imprimante Fargo (carduri pvc)


pentru imprimarea la o calitate offset a cardurilor din pvc. Este recomandata...Consumabile pentru imprimante Fargo HDP 5000 (imprimare de mare rezolutie... 1500 imagini - 084053. Imprimanta Fargo HDP 5000 foloseste o tehnologie de varf ... »
Oferit de:SC Digimark SRL
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Imprimanta carduri zebra zxp series 1

Imprimanta carduri Zebra ZXP Series 1


Imprimanta carduri Zebra ZXP Series 1, single sided, 12 dots/mm (300 dpi... prin sublimareViteza imprimare500 carduri/oraRezolutie300 dpiInterfataUSBAccesorii incluse...),viteza:500 carduri/ora, USB (Z11-00000000EM00)Preturile sunt exprimate in RON si contin ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Imprimanta carduri edisecure dcp 240+

Imprimanta carduri EdiSecure DCP 240+


aceasta imprimanta de carduri este ideala pentru orice tip de birou, si mai mult decat... sau carduri de control acces imprimate local, la Dvs. in birou....DCP 240+ este o imprimanta single side, fiabila, usor de utilizat, cu o viteza ... »
Oferit de:ID System SRL
Buyer Member 19 ani
Mures
 Echipamente de tiparire carduri

Echipamente de tiparire carduri


solutii de printare a cardurilor! Supercard iti ofera:Imprimante cu tiparire... monocroma sau color; Imprimante cu sistem de encodare a benzii magnetice sau a chipului... (cu contact sau contactless); Imprimante cu tehnologie de transfer termic ... »
Oferit de:Supercard
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Imprimanta carduri si cartele fargo hdp5000

Imprimanta carduri si cartele Fargo HDP5000


HDP5000 este prima imprimanta de carduri in tehnologie HDP ce se poate... achizitiona la un pret comparabil cu imprimantele de carduri in tehnologie DTC (Direct... To Card) si care utilizeaza tehnologia HIGH DEFINITION pentru producerea cardurilor ... »
Buyer Member 19 ani
Cluj
 Imprimanta carduri datacard sp25 plus

Imprimanta carduri Datacard SP25 Plus


Imprimanta de carduri cu un pret atractiv, cea mai mica din gama SP plus... remarcabila a fotografiilor -imprimarea rewritable a cardurilor ofera importante reduceri..., solutia smart pentru tiparirea full color sau monocrom a cardurilor de fidelitate ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Imprimanta carduri pvc polaroid p4000e

Imprimanta carduri PVC Polaroid P4000E


Pentru proiecte care necesita optiuni mai avansate de imprimare carduri.... Poate imprima 190 de carduri full color pe ora sau 1000 de carduri monocrom pe ora.... Acest model profesional poate imprima in mod automat ambele fete ale cardului dintr ... »
Buyer Member 19 ani
Cluj
 Imprimanta card-uri chica by euroimpact

Imprimanta Card-uri CHICA by EUROIMPACT


este una din cele mai compacte imprimante de card-uri. Creata pentru a simplifica... tehnologia de tiparire a card-urilor, imprimanta CHICA combina performantele tehnice... compusa din: -Imprimanta speciala de card-uri CHICA MAG -Card-uri PVC High Mag ... »
Oferit de:EUROIMPACT SRL
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
1114 produse / 45 pagini
25 produse pe pagina.

"carduri imprimate" in Firme Hot - 19 Rezultat(e)
Folositi cautarea