Inscrie firma »

brevet agentie turism - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre brevet agentie turism
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Birou de clasificari unitati de turism

Birou de clasificari unitati de turism


Clasificari unitati turistice, Licente agentii de turism, brevete si atestate... de turism-atestatului de ghid de turism; Obtinem licente de turism pentru agentiile... de turism. Biroul de consultanta Master Business intocmeste documentatia pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Curs director agentie de turism

CURS DIRECTOR AGENTIE DE TURISM touroperatoare, detailista/ filiala/ sucursala


ale turistilor din ce in ce mai exigenti. Afla cum sa-ti infiintezi o agentie de turism si sa... cursului de perfectionare; Persoanelor care doresc sa obtina brevetul de turism pentru... pentru gestionarea unei agentii de turism touroperatoare sau detailiste; Persoanelor ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cazare la negru sau clasificare pe stele/margarete?  alege master

Cazare la negru sau clasificare pe stele/margarete? Alege Master Business.


. Clasificari unitati turistice, Obtinem Licente pentru agentii de turism, brevete... obtinerea brevetului de turism-atestatului de ghid de turism; Obtinem licente de turism... pentru agentiile si filialele de turism tur-operatoare, detailista. Obtinem avize ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Curs director de hotel/ motel / hotel pentru tineret / hostel /camping

CURS DIRECTOR DE HOTEL/ motel / hotel pentru tineret / hostel /camping / sat de vacanta / popas turistic


cursului de perfectionare; Persoanelor care doresc sa obtina brevetul in turism pentru... turismului pentru a-ti insusi abilitatile necesare, principii si tehnici moderne adaptate... ? Persoanelor care vor sa profeseze in domeniul turismului si industria ospitalitatii ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs director de restaurant

CURS DIRECTOR DE RESTAURANT


obtina brevetul in turism pentru demararea unei afaceri in domeniul industriei...; Utilizarea tehnicii informatice si a sistemelor de operare in agentiile de turism... de specialitate de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si este autorizat ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"brevet agentie turism" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea