Inscrie firma »

baze de date service - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre baze de date service
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii de management a bazelor de

Servicii de management a bazelor de date


Echipa Ignatics Art ofera intreaga gama de servicii pentru managementul bazelor... de date, pornind de la crearea si implementarea lor, pana la mentenanta. ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Pachetul de baza - servicii de

Pachetul de baza - servicii de contabilitate:


* Prelucrarea datelor, verificarea exhaustivitatii informatiilor necesare ... »

Pret: 125 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii de terhnoredactare computerizata si

Servicii de terhnoredactare computerizata si administrare baze de date


Opensoft ofera servicii de introducere date, tehnoredactare computerizata ... »
Oferit de:SC OPENSOFT SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Maptop

MAPTOP


dezvoltarea si unificarea bazelor de date - GIS va permite sa creati studii de caz... si asupra stocurilor curente de produse sau asupra accesului la anumite servicii... resurselor umane, financiare,etc. * Va permite ilustrarea si analiza datelor ... »
Light Member 14 ani
Brasov
 Recuperari date

Recuperari date


Serviciul de Recuperare date se adreseaza atat persoanelor juridice care... necesar pentru recuperarea datelor. Pe baza acordului primit de la dumneavoastra... in posesia datelor recuperate de pe dispozitivul adus in service. Daca esti in impas ... »
Buyer Member 14 ani
Arges
 Management baza de date

Management baza de date


introducere date si furnizare raspunsuri. Utilizarea continua a bazelor de date...! Introducere date Laboratorul nostru de date gazduieste o echipa expert de operatori... de referinta garanteaza cea mai mare calitate a serviciilor. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Baza de date (mail-uri)

Baza de Date (mail-uri)


baza de date (mail-uri), verificata, la pretul de 300 cu un discount de 15%.... posiblitati de a utliza servicii pentru promovarea afacerilor prin intermediul paginilor... web, eficientizarea activitatile companiei prin intermediul serviciilor puse ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Itcont - servicii de informatica economica

ITCONT - servicii de informatica economica


si administrarea de baze de date; - programe de calculator specifice clientului; - site...Servicii de informatica economica: - consultanta in achizitia de software...; - recuperare date. ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Gazduire baza de date in server

Gazduire baza de date in server cloud


Informatii produs Gazduire baza de date pentru programul Sedona Retail, dar nu.... Baze de date de pana la 200MB. Se incadreaza majoritatea bazelor de date noi....B. Baze de date de peste 200MB. In functie de numarul de articole, numarul ... »

Pret: 240 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contracte de servicii it

Contracte de servicii IT


Servicii IT profesionale pe baza de contract lunar. Contracte de service... si servere, comercializare si livrare sisteme si componente, backup si recuperari de date ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Service calculatoare pe baza de

Service calculatoare pe baza de abonament


si imbunatatirea sistemului informatic. - Asiguram integritatea datelor si confidentialitatea... datelor legate de intreaga activitate a beneficiarului. Valoarea abonamentului... serviciile enumerate anterior sunt incluse in acest tarif. NU se percep taxe suplimentare ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Service calculatoare pe baza de

Service calculatoare pe baza de abonament


sistemului informatic. - Asiguram integritatea datelor si confidentialitatea acestora... realizate la sediul clientului. - Asiguram confidentialitatea datelor legate... in lei a 5 (cinci) Euro pentru fiecare echipament. Toate serviciile enumerate ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Servicii de salarizare

Servicii de salarizare


Crearea si actualizarea permanenta a bazei de date prin inregistrarea... pentru calculul salarial; Calculul sporurilor si adausurilor la salariul de baza ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Service calculatoare

Service calculatoare


Serviciile noastre sunt : (vanzari&service calculatoare...) -Recuperari si salvari date de pe HDD,cd,DVD -Devirusari sisteme ,configurari routere... -Realizare retele calculatoare -Reparatii electronice monitoare, placi de baza ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Service calculatoare

Service calculatoare


asigura service lunar pentru calculatoare si servere in baza unui Contract de prestari.... sau interventii la cerere pentru acestea. Service calculatoare Compania Blue Soft Serv... servicii IT. Avantajele unui contract: Instalare si configurare sisteme ... »

Pret: 9 EUR
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii  suport it

Servicii Suport IT


a informatiilor -Administrarea bazelor de date -Asamblare, instalare, configurare... Servicii IT prin Sistec. Servicii incluse: -Tehnologii Microsoft: Active ... »
Oferit de:Sistec
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Prelucrarea informatica a datelor

Prelucrarea informatica a datelor


- activitati legate de bazele de date: - furnizarea de date intr-o anumita... completa a datelor, servicii de introducere de date (data entry), scanarea documentelor...; - prelucrarea datelor folosind, fie programele proprii, fie ale clientului: - prelucrarea ... »
Buyer Member 15 ani
Vaslui
 Servicii it si telecom

servicii IT si Telecom


Proiectare si implementare retele LAN/WAN VPN pentru Voce si Date, cablare...-Virus, AntiSpam, Content Filter, VoIP,Fax over IP, Call Center. Furnizare servicii... intretinere retele de comunicatii (LAN/WAN Voice/Data - servere, routere switch-uri, PBX ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Servicii salarizare

Servicii Salarizare


Serviciile de Salarizare puse la dispoziția companiei dumneavoastr...ãa bazei de date prin înregistrarea contractelor individuale de munc... și adaosurilor la salariul de bazã; Calcularea concediilor ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Servicii salarizare

servicii salarizare


raport calitate/pret, astfel: - Gestioneaza baza de date cu salariatii companiei... in domeniul fiscal. Kontel Management Services SRL executa servicii de contabilitate... generala, precum si de salarizare. Referitor la activitatea de personal, serviciile ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Servicii consultanta

Servicii consultanta


la problemele Dvs. sunt redactate de avocati, exclusiv pe baza informatiilor furnizate...., impreuna cu raspunsul oferit, sa faca obiectul prezentarii pe blog-ul nostru. Datele ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Recuperare date

Recuperare date


Serviciul de Recuperare date se adreseaza atat persoanelor juridice care... necesar pentru recuperarea datelor. Pe baza acordului primit de la dumneavotra vom... in posesia datelor recuperate de pe dispozitivul adus in service. ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Autoservice - program/soft service

AutoService - program/soft service auto


. Devizele pot fi interne, pe baza de contract, sau normale. Are inclus o baza de date...Produsul/softul AutoService realizeaza devize de lucrari pt reparatii auto... exclusiv la service auto mai are inclus si module necesare pt facturare si eliberare ... »
Oferit de:Sopcu Soft SRL
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Aparat service clima

Aparat service clima


automata. Poate fi folosit in regim semi-automat, manual sau cu baze de date. In cazul.../min. Capacitatea de reintegrare in faza lichida este de 400gr/min. Baza de date interna.... Baza de date personalizata (puteti memora datele a 30 de masini atribuin un numar ... »

Pret: 2387.1 EUR
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Servicii de intretinere a calculatoarelor si

Servicii de intretinere a calculatoarelor si perifericelor!


Serviciile noastre SC ELECTROCON BUILD SRL sunt : (vanzari&service... calculatoare) -Recuperari si salvari date de pe HDD,cd,DVD -Devirusari sisteme..., placi de baza -Desprafuire , lubrefiere piese in miscare (coolere) -Upgrade ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
1710 produse / 69 pagini
25 produse pe pagina.

"baze de date service" in Firme Hot - 263 Rezultat(e)
Folositi cautarea