Inscrie firma »

bar cafenea - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre bar cafenea
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Canapea tapitata bar/cafenea

Canapea tapitata bar/cafenea


Canapea tapita pentru cafenele, baruri, cluburi. Tapiteria poate fi aleasa ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Mobilier bar cafenea

Mobilier bar cafenea


MASA + 4 SCAUNE CAFE BAR. MASA model MD 170 . Masa executata din lemn de fag... scaune executate din lemn de fag destinate ca mobilier pentru baruri, cafenele ... »
Oferit de:SC Mobirom SA
Buyer Member 14 ani
Caras severin
 Fotolii bar cafenea club bilbao

Fotolii bar cafenea club BILBAO


Fotoliu bar cafenea club BILBAO Fotoliul BILBAO este un fotoliu care se... preteaza la baruri si cafenele. Fotoliul BILBAO poate fi tapitat fie cu piele ... »

Pret: 488 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Canapele modulare bar cafenea kobe

Canapele modulare bar cafenea KOBE


Canapea modulara bar cafenea KOBECanapeaua KOBE este o canapea de o eleganta... naturala.Acest produs face parte din colectia EVO horeca de mobilier cafenea, bar, club... in cafenele cat si in cluburi si baruri.Este facuta din lemn de fag si tapitata cu stofe ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Canapele modulare bar cafenea james

Canapele modulare bar cafenea JAMES


Canapea modulara bar cafenea JAMESCanapeaua JAMES este o canapea eleganta....Acest produs face parte din colectia EVO horeca de mobilier cafenea, bar, pub... si in cafenele sau baruri.Este conceputa din lemn de fag si tapitata cu stofe de o calitate ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Canapele modulare bar cafenea executive

Canapele modulare bar cafenea EXECUTIVE


Canapea modulara bar cafenea EXECUTIVECanapeaua EXECUTIVE este deosebita... sau cafenele. Este facuta din lemn de fag si poate fi tapitata cu stofa, imitatie de piele... de designul acestuia.Acest produs face parte din colectia EVO horeca de mobilier cafenea ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Canapele modulare bar cafenea jason

Canapele modulare bar cafenea JASON


Canapea modulara bar cafenea JASONCanapeaua JASON are un design unic aceasta... de mobilier cafenea, bar, club.Dimensiuni:- lungime - pretul se calculeaza la metru liniar... canapea este recomandata in cluburi, cafenele si baruri. Este o canapea rezistenta ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Canapele modulare bar cafenea clint

Canapele modulare bar cafenea CLINT


Canapea modulara bar cafenea CLINTCanapeaua CLINT se poate adapata oricarui... dumneavoastra.Acest produs face parte din colectia EVO horeca de mobilier cafenea, bar, pub... local. Designul ei este creat special pentru baruri si cafenele. Este o canapea ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Canapele modulare bar cafenea holly

Canapele modulare bar cafenea HOLLY


Canapea modulara bar cafenea HOLLYCanapeaua HOLLY este de o simplitate iesita... din colectia EVO horeca de mobilier cafenea, bar, pub.Dimensiuni: la comanda (se calculeaza... din comun, se preteaza atat in cafenele cat si in baruri. Cu un design simplu ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Canapele modulare bar cafenea jessy

Canapele modulare bar cafenea JESSY


Canapea modulara bar cafenea JESSYCanapeaua modulara bar cafenea JESSY, este o... horeca de mobilier cafenea, bar, club. PRETUL SE CALCULEAZA LA METRU LINIAR... de fag , recomandata atat in cluburi cat si in cafenele, baruri, pub-uri. Este o ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Canapele modulare bar cafenea birmingham

Canapele modulare bar cafenea BIRMINGHAM


Canapea modulara bar cafenea BIRMINGHAM Canapeaua Birmingham poate fi folosita... cafenea, bar, club.Dimensiuni: la comanda (se calculeaza la metru liniar - cu sau fara... in fast food-uri, cluburi, baruri, cafenele. Este o canapea rezistenta si confortabila ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Canapele modulare bar cafenea brighton

Canapele modulare bar cafenea BRIGHTON


Canapea modulara bar cafenea BRIGHTONCanapeaua Brighton, datorita aspectului... de mobilier cafenea, bar, club.Dimensiuni: la comanda (se calculeaza la metru liniar... clasic, poate fi utilizata atat in cluburi, discoteci, cat si in baruri si cafenele ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Canapele modulare bar cafenea canterbury

Canapele modulare bar cafenea CANTERBURY


Canapea modulara bar cafenea CANTERBURY Canapeaua Canterbury este eleganta... de mobilier cafenea, bar, club.Dimensiuni: la comanda (se calculeaza la metru linia..., discoteci, cafenele si baruri.Aceasta canapea este conceputa din lemn de fag si tapitat ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Canapele modulare bar cafenea kevin

Canapele modulare bar cafenea KEVIN


Canapea modulara bar cafenea KEVINCanapeaua KEVIN este o canapea eleganta... din colectia EVO horeca de mobilier cafenea, bar, pub.Dimensiuni: la comanda (se calculeaza... sau cafenele. Este o canapea confortabila si foarte rezistenta datorita lemnului de fag ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Scaun bar cafenea club frank

Scaun bar cafenea club FRANK


Scaune bar cafenea club FRANKScaunele FRANK sunt disponibie in diferite... perfect in orice club sau bar astfel incat sa ofere satisfactie maxima clientului ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun bar cafenea club jordi

Scaun bar cafenea club JORDI


Scaune bar cafenea club JORDIScaunele JORDI sunt disponibie in diferite... perfect in orice club sau bar astfel incat sa ofere satisfactie maxima clientului ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun bar cafenea club nicole

Scaun bar cafenea club NICOLE


Scaune bar cafenea club NICOLE Scaunele NICOLE  sunt disponibie... a se integra perfect in orice club sau bar astfel incat sa ofere satisfactie maxima ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun bar cafenea club orange

Scaun bar cafenea club ORANGE


Scaune bar cafenea club ORANGEScaunele ORANGE sunt disponibie in diferite... perfect in orice club sau bar astfel incat sa ofere satisfactie maxima clientului ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun bar cafenea club orleans

Scaun bar cafenea club ORLEANS


Scaune bar cafenea club ORLEANSScaunele ORLEANS sunt disponibie in diferite... perfect in orice club sau bar astfel incat sa ofere satisfactie maxima clientului ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Scaun bar cafenea club veronique

Scaun bar cafenea club VERONIQUE


Scaune bar cafenea club VERONIQUEScaunele VERONIQUE sunt disponibie in diferite... perfect in orice club sau bar astfel incat sa ofere satisfactie maxima clientului ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Fotolii bar cafenea club gulia

Fotolii Bar Cafenea Club GULIA


Fotolii bar cafenea club GULIAFotoliul GULIA este un fotoliu care se preteaza... la baruri si cafenele.Fotoliul GULIA poate fi tapitat fie cu piele, imitatie sau stofa ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Fotoliu bar cafenea club athene

Fotoliu Bar Cafenea Club ATHENE


Fotoliu bar cafenea club ATHENE Fotoliul ATHENE este un fotoliu care se... preteaza la baruri si cafenele. Fotoliul ATHENE poate fi tapitat fie cu piele ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Fotoliu bar cafenea club dana

Fotoliu Bar Cafenea Club DANA


Fotoliu bar cafenea club DANAFotoliul DANA este un fotoliu care se preteaza... la baruri si cafenele.Fotoliul DANA poate fi tapitat fie cu piele, imitatie sau stofa ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Fotoliu bar cafenea club emma

Fotoliu Bar Cafenea Club EMMA


Fotolii bar cafenea club EMMA Fotoliul EMMA este un fotoliu care se preteaza... la baruri si cafenele. Fotoliul EMMA poate fi tapitat fie cu piele, imitatie sau stofa ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Fotoliu bar cafenea club james

Fotoliu Bar Cafenea Club JAMES


Fotoliu bar cafenea club JAMES Fotoliul JAMES este un fotoliu care se preteaza... la baruri si cafenele. Fotoliul JAMES poate fi tapitat fie cu piele, imitatie ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
1509 produse / 61 pagini
25 produse pe pagina.

"bar cafenea" in Firme Hot - 20 Rezultat(e)
Folositi cautarea