Inscrie firma »

avize psihologice psihologia transporturilor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre avize psihologice psihologia transporturilor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Psihologia transporturilor

Psihologia Transporturilor


Tot ce tine de siguranta circulatiei: - Examinari psihologice in vederea... de conducere. - Examinari psihologice pentru angajare/control periodic, atestare ... »
 Avizare psihologica in domeniul

AVIZARE PSIHOLOGICA IN DOMENIUL TRANSPORTURILOR - GALATI


EVALUARE PSIHOLOGICA pentru: 1. Obtinerea permisului de conducere (toate ... »

Pret: 70 RON
 Evaluari psihologice. aviz

Evaluari psihologice. Aviz psihologi. Cabinet Psihologic Timisoara


si prevenirea accidentelor de munca PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR - Examinare obtinere...Va sta la dispozitie cu urmatoarea gama de servicii: PSIHOLOGIA MUNCII... - Examinare psihologica la angajare / periodica pentru toate profesiile - Examinare ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 14 ani
Timis
 Examinari psihologia transporturilor

Examinari psihologia transporturilor


Evaluare psihologica in scopul avizarii psihologice pentru siguranta... circulatiei: Selectie si expertiza psihologica in vederea angajarii, autorizarii... profesionisti, etc. Examinari psihologice in scopul obtinerii permisului de conducere ... »
 Aviz psihologic si medical siguranta circulatiei

AVIZ PSIHOLOGIC SI MEDICAL SIGURANTA CIRCULATIEI


DE TESTARI PSIHOLOGICE PENTRU SIGURANTA CIRCULATIEI (AVIZ PSIHOLOGIC SOFERI TRANSPORT...CABINET PSIHOLOGIC BUCURESTI, SECTOR 3, CABNET AUTORIZAT PENTRU EFECTUAREA... MARFA GENERALA, TRANSPORT PERSOANE, ADR, TRANSPORTURI SPECIALE, TRANSPORT AGABARITIC ... »

Pret: 70 RON
 Testari psihologice siguranta circulatiei

Testari psihologice siguranta circulatiei


Transporturilor din Romania pentru eliberarea avizelor psihologice in domeniul sigurantei...Cabinetul de psihologie Rusu si Popescu este agreeat de Ministerul... circulatiei. Testarile se adreseaza soferilor profesionisti, societatilor de transporturi ... »

Pret: 60 RON
 Examen psihologic pentru autorizare taxi

Examen psihologic pentru autorizare taxi


Transporturilor, Construcþiilor ºi Turismului - aviz psihologic- valabil 3 ani...Pentru a putea practica meseria de conducator auto la transporturile... institutiile abilitate de catre Ministerul Transporturilor. Coditiile obligatorii ... »
 Examen psihologic atestat transport marfa

Examen psihologic atestat transport marfa


, Construcþiilor ºi Turismului; - aviz psihologic - il puteti obtine... DE FORMARE DIN CADRUL UNEIA DINTRE INSTITUTIILE AUTORIZATE DE MINISTERUL TRANSPORTURILOR...ã acordarea atestatului profesional. Acte dosar: - aviz de aptitudine medical ... »
 Examen psihologic pentru obtinere permis auto

Examen psihologic pentru obtinere permis auto categoriile A / B


auto; 6. Avizul psihologic eliberat de catre un Cabinet psihologic autorizat... de Ministerul Transporturilor; Nota: Examenul psihologic se face inainte de inscrierea... in scoala. Puteti obtine avizul de la Cabinetul nostru fara a avea nevoie de programare ... »
 Examen psihilogic atestat transport persoane

Examen psihilogic atestat transport persoane


si Turismului; - aviz psihologic - se poate obtine si de la laboratorul nostru, fara... categoria D sau D1, obtinut inaintea datei de 09.09.2008. Acte dosar: - aviz... functioneaza in reteaua teritoriala proprie a Ministerului Transporturilor, Constructiilor ... »
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"avize psihologice psihologia transporturilor" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea