Inscrie firma »

automatizari porti phobos kit - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre automatizari porti phobos kit
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Automatizari

Automatizari


(3,5m/aripa) Automatizari porti glisante: DEIMOS Actionare poarta...Automatizare porti batante,culisante,usi de garaj. Tip Came din italia 2 ani... garantie PHOBOS - Automatizare tip N BT si L BT: Actionare cu brat tip surub pentru ... »
Light Member 18 ani
Harghita
 Automatizari kit-porti batante

Automatizari KIT-porti batante


Sisteme de automatizari porti: comercializare, instalare, service... Sistemele oferite si-au dovedit calitatea si fiabilitatea in timp. Phobos BT Kit... de pana la 250 kg si lungime de pana la 1, 80 m Phobos L BT Kit Automatizare ... »

Pret: 2900 RON
Oferit de:VECTOR SYSTEMS
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Automatizare poarta batanta model bft- phobos

Automatizare poarta batanta model BFT- PHOBOS


de clima. Automatizarile pentru porti batante PHOBOS BT sunt destinate mediului... automatizarilor BFT si de peste cinci ani in instalarea automatizarilor pentru porti... apartinand altor marci. Automatizarile pentru porti marca BFT se evidentiaza ... »
Oferit de:ELPROEX NBC SRL
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Automatizari porti 1,80m, 250kg

AUTOMATIZARI PORTI 1,80m, 250kg


Phobos BT Kit Automatizare electromecanica cu functionare 24 V pentru porti batante...Descriere: Sisteme de automatizari porti: comercializare, instalare, service... cu greutate canat de pana la 250 kg si lungime de pana la 1, 80 m Continut kit 1 ... »

Pret: 2800 RON
Oferit de:VECTOR SYSTEMS
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Automatizari porti 5m, 250 kg

AUTOMATIZARI PORTI 5m, 250 Kg


Phobos L BT Kit Automatizare electromecanica cu functionare 24 V pentru porti... si deschiderea in exterior a portilor. Continut kit 1 unitate de control 2 actuatoare... deblocare manuala Accesorii Kit placa de fixare ajustabila telecomenzi ... »

Pret: 2900 RON
Oferit de:VECTOR SYSTEMS
Light Member 18 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea