Inscrie firma »

asigurare auto de raspundere civila - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre asigurare auto de raspundere civila
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Raspundere civila auto

Raspundere Civila Auto


RCA este o asigurare obligatorie, o asigurare prin care se despagubeste o terta... persoana si nu asiguratul.Asigurarea RCA este atat in favoarea tertului despagubit cat... si in favoarea persoanei asigurate. In primul rand persoana prejudiciata primeste in mod ... »
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Asigurare auto

Asigurare Auto


Incheie asigurarea de raspundere civila auto (RCA) Contactati-ne pentru cele... mai bune tarife de CASCO, asigurare de locuinta, calatorie sau alte tipuri ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Asigurare rca

Asigurare rca


asigurare obligatorie de raspunderea civila auto RCA, conform cu legislatia europeana...ASIGURAREA OBLIGATORIE DE RASPUNDERE CIVILA RCA Asigurarea RCA este o... in aplicare a Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru ... »
 Polite asigurare

polite asigurare


, persoane, raspundere civila, risc financiar, pensie suplimentara, asigurare de viata...Ce se poate asigura: auto, bunuri, agricole, maritime, aviatie si transport.... Asigurarea casco, · autovehicule inmatriculate in Romania ce apartin ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Asigurari rca

ASIGURARI RCA


Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) este o asigurare prin care tertii.... Asigurarea de raspundere civila auto este fundamental diferita de asigurarea tip Casco... prejudiciati în urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat ... »
 Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere

Model de cerere de chemare in judecata - actiune in raspundere civila


AL JUDECATORIEI_ Explicatii teoretice 1. RASPUNDEREA CIVILA DELICTUALA 1. CONSIDERATII... PREALABILE Raspunderea civila delictuala este reglementata de dispozitiile art. 998.... CONDITIILE RASPUNDERII DELICTUALE PENTRU FAPTA PROPRIE Raspunderea civila delictuala ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Asigurari auto

ASIGURARI AUTO


Pentru fiecare vehicul trebuie intocmita asigurarea de raspundere civila auto... (RCA). In conditiile actuale de trafic, a devenit o cerinta si asigurarea ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Carte verde

Carte Verde


detin autovehicule, pentru cazurile de raspundere civila fata de terte persoane...Carte Verde Asiguratorul asigura persoanele fizice si juridice, care.... In baza politei de asigurare Asiguratorul, se angajeaza ca la producerea riscurilor ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Dreptul asigurarilor. editia 2

Dreptul asigurarilor. Editia 2


obligatorii, cum sunt asigurarea de raspundere civila auto si asigurarea locuintelor ... »

Pret: 54 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Inchiriere motociclete bmwr1200gs

Inchiriere Motociclete BMWR1200GS


asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (valid pentru Vineri, Sambata si Luni... a bagajului in exces asigurarea obligatorie de raspundere civila auto gratuitate... obligatorie de raspundere civila auto gratuitate pentru pasager. ... »

Pret: 169 EUR
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Asigurari rca si casco si alte taxe de drum

Asigurari RCA si CASCO si alte taxe de drum


de asigurare (CASCO si raspundere civila suplimentara) si programarea platilor deconturilor... de prime. - Incheierea politelor de asigurare si plata altor taxe de drum ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Rca

RCA


RASPUNDEREA CIVILA AUTO - DESPAGUBESTE DAUNELE PRODUSE DE ASIGURAT TERTILOR ... »
 Asigurari rca

Asigurari RCA


Polita de asigurare RCA (Raspundere Civila Auto) este un contract incheiat... de asigurare autorizata in acest sens, ce are drept unic scop despagubirea tertelor parti... sau de utilizatorul unui vehicul asigurat. Insa polita RCA nu ii fereste mereu de responsabilitate ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 4 ani
Tulcea
 Rca

RCA


Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto! Cel mai mic tarif garantat... cu toate tarifele RCA de la companiile de asigurari auto. Sunt reduceri pentru...: *pensionari (35% - cea mai mare reducere in comparatie cu alte societati de asigurare ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Asigurari

ASIGURARI


Asigurare auto facultativa * Tip CASCO * De raspundere civila... * Asigurarea de raspundere profesionala; * Asigurarea de raspundere civila... medicale * De calatorie Asigurari de raspundere civila legala fata de terti ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Omega broker de asigurari

OMEGA BROKER DE ASIGURARI


Asigurari Asigurari Auto Casco RCA Asigurari persoane Asigurarea... civila legala a chiriasului fata de proprietar Raspunderea civila legala... a producatorilor Raspunderea civila legala a proprietarului fata de chirias Raspunderea ... »
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Consultanta/dauna

CONSULTANTA/DAUNA


raspunderea civila. Sunt societati de asigurare care cauta sau inventeaza motive pentru... de specialitate inca de la momentul incheierii contractului de asigurare. 1.Daune AUTO...CONSULTANTA/DAUNE Produsele de asigurare sunt concepute pentru a acoperi ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Servicii de paza si protectie

Servicii de paza si protectie


prin polita de raspundere civila profesionala ASIBAN S.A. 8. control operativ inopinant....2 lei/ora;  Patrula auto - patrulare si interventie - echipaj format... din 2 agenti - 18.6 lei/ora; * Patrulare periodica cu auto si ATV in scopul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta in asigurari

Consultanta in asigurari


. Cand ai multi angajati a caror activitate poate antrena raspunderea civila... un produs de asigurare care sa-ti confere linistea - asigurarea de credite comerciale. Acest... specializate in verificari ale asiguratorului, minimizarea daunelor prin monitorizarea ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
19 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"asigurare auto de raspundere civila" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea