Inscrie firma »

ascensor autoturisme - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre ascensor autoturisme
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Ascensoare pentru autoturisme

Ascensoare pentru autoturisme


Permit transportul rapid si comod al autoturismelor si persoanelor aflate... comenzii si functioneaza pe toata durata desfasurarii cursei ascensorului.... Ascensorul auto are deasemenea incorporat un sistem de urgenta care permite coborarea ... »
Oferit de:ELMAS
Buyer Member 19 ani
Brasov
 Lift auto

Lift auto


Oferim solutii optime de transport pe verticala a autoturismelor impreuna... - semaforizare in interiorul si exteriorul ascensorului - sistem de monitorizare ... »
Oferit de:ELMAS
Buyer Member 19 ani
Brasov
 Ascensoare auto

Ascensoare auto


de parcare, fara existenta rampelor. Atat autoturismul cat si soferul sunt transportati ... »
Oferit de:ELMAS
Buyer Member 19 ani
Brasov
 Set garaj wooden toy kidkraf

Set garaj Wooden Toy KidKraf


populare jucarii din lemn din gama sa. - Contine: rampa exterioara, 6 autoturisme... si benzinarie, ascensor functional. - Usile de garaj ce se inchid si deschid. - Constructie ... »

Pret: 398 RON
Buyer Member 13 ani
Galati
 Set garaj wooden toy - kidkraft

Set Garaj Wooden Toy - KidKraft


exterioara de la sol pana la ultimul etaj. 6 autoturisme si camioane. 4 oameni zambitori.... elicopter si heliport. Spalatorie auto, cabina de bilete si benzinarie. Ascensor... autoturismelor de tip Matchbox & Corgi.Fabricat din lemn.Constructie inteligenta ... »

Pret: 398 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Set garaj delux kidkraft

Set Garaj Delux KidKraft


.Caracteristici:* Rampa exterioara de la sol pana la ultimul etaj* 6 autoturisme si camioane* 4 oameni...* Ascensor functional* Usi de garaj ce se inchid si deschid* Potrivit pentru majoritatea... autoturismelor de tip Matchbox & Corgi* Fabricat din lemn* Constructie inteligenta si robusta ... »

Pret: 529 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Set garaj delux kidkraft - jdl17481

Set Garaj Delux KidKraft - JDL17481


pana la ultimul etaj * 6 autoturisme si camioane * 4 oameni zambitori * elicopter... si heliport * Spalatorie auto,cabina de bilete si benzinarie * Ascensor functional * Usi... de garaj ce se inchid si deschid * Potrivit pentru majoritatea autoturismelor de tip ... »

Pret: 529 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Set garaj delux kidkraft

Set Garaj Delux KidKraft


pana la ultimul etaj\n* 6 autoturisme si camioane\n* 4 oameni zambitori...\n* elicopter si heliport\n* Spalatorie auto,cabina de bilete si benzinarie\n* Ascensor... autoturismelor de tip Matchbox & Corgi\n* Fabricat din lemn\n* Constructie inteligenta ... »

Pret: 529 RON
Buyer Member 11 ani
Alba
 Elevator foarfeca cu detector jocuri si cric auxiliar;

Elevator foarfeca cu detector jocuri si cric auxiliar; Electrohidraulic; 5000kg


autoturisme S ; autoturisme M ; autoturisme L ; autoturisme XL ; utilitare... de rulare si reparatii generale de autoturisme si autoutilitare medii Platane... Inaltime ascensor: 360 mm Timp de ridicare: aproximativ 50 sec. Sistem ... »

Pret: 67452.94 RON
Buyer Member 5 ani
Cluj
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea