Inscrie firma »

aplicatii nokia - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aplicatii nokia
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Telefon mobil nokia 6700 classic

Telefon mobil Nokia 6700 Classic


-GPS incorporat si a aplicatiei Nokia Maps (este inclusa o licenta de navigare de 30 de zile...Nokia 6700 classic este un telefon mobil elegant cu carcasa din otel cu margini...). Continut pachet: Acumulatorul Nokia BL-6Q (960 mAh) Cardul SD de 1GB Setul cu casca ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Geam folie sticla protectie display nokia 3 acoperire

Geam Folie Sticla Protectie Display Nokia 3 Acoperire Completa Alba


Geam Folie Sticla Protectie Ecran LCD Display Touchscreen Nokia 3 Acoperire... sau impacturi .Usor de aplicat, nu lasa urme la inlaturare . ... »

Pret: 19 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 820 clear screen

Folie Protectie Display Nokia Lumia 820 Clear Screen


Folie Protectie LCD Display Nokia Lumia 820 Clear Screen .Protejeaza ecranul... telefonului impotriva zgarieturilor si murdariei .Usor de aplicat, nu lasa urme ... »

Pret: 5.25 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 610 screen guard

Folie Protectie Display Nokia Lumia 610 Screen Guard


Folie Protectie LCD Display Nokia Lumia 610 Screen Guard .Ofera protectie... ecranului impotriva zgarieturilor si murdariei .Usor de aplicat, nu lasa urme ... »

Pret: 7 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 920 clear screen

Folie Protectie Display Nokia Lumia 920 Clear Screen


Folie Protectie LCD Display Nokia Lumia 920 Clear Screen .Protejeaza ecranul... telefonului impotriva zgarieturilor si murdariei .Usor de aplicat, nu lasa urme ... »

Pret: 3.4 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Geam protectie display nokia lumia 435 tempered

Geam Protectie Display Nokia Lumia 435 Tempered


Geam Protectie LCD Display Nokia Lumia 435 Tempered .Ofera protectie ecranului... impotriva celor mai dure zgarieturi sau impacturi .Usor de aplicat, nu lasa urme ... »

Pret: 17 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia x defender+

Folie Protectie Display Nokia X Defender+


Folie Protectie Display Nokia X Defender+ .Clara Antiamprente, Antibacteriana... Si Antireflexie .Nokia Normandy, Nokia A110, Nokia X Dual SIM . - Grad de transparenta de 99... de protectie ecran .- Servetel pentru curatare- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare ... »

Pret: 9 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia x+ defender+

Folie Protectie Display Nokia X+ Defender+


Folie Protectie Display Nokia X+ Defender+ .Clara Antibacteriana, Antireflexie... Si Antiamprente .Nokia X plus, Nokia X+ Dual SIM, Nokia X plus Dual SIM . - Grad... de protectie ecran .- Servetel pentru curatare- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare ... »

Pret: 9 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia icon defender+

Folie Protectie Display Nokia Lumia Icon Defender+


Folie Protectie Display Nokia Lumia Icon Defender+ .Clara Antibacteriana..., Antireflexie Si Antiamprenta .Nokia Lumia 929 . - Grad de transparenta de 99... de protectie ecran .- Servetel pentru curatare- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare ... »

Pret: 9 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia icon

Folie Protectie Display Nokia Lumia Icon


Folie Protectie Display Nokia Lumia Icon .Clara Antibacteriana, Antireflexie... Si Antiamprenta .Nokia Lumia 929 . - Grad de transparenta de 99 %- Imbunatatire contrast- Anti...- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare:- Daca ecranul este murdar sau prezinta urme ... »

Pret: 9 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia 5230 5800

Folie Protectie Display Nokia 5230 5800


Folie Protectie Display, Touch Screen Nokia 5230 5800 xpresmusic 5233 . - Grad... de protectie ecran .- Servetel pentru curatare- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare... va dezlipi la scurt timp de la aplicare. - Suprafata ecranului trebuie curatata ... »

Pret: 6 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 1520 defender+

Folie Protectie Display Nokia Lumia 1520 Defender+


Folie Protectie Display Nokia Lumia 1520 Defender+ .Clara Antireflexie...- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare:- Daca ecranul este murdar sau prezinta urme... de grasime, folia nu se va lipi sau se va dezlipi la scurt timp de la aplicare ... »

Pret: 16 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 1320 defender+

Folie Protectie Display Nokia Lumia 1320 Defender+


Folie Protectie Display Nokia Lumia 1320 Defender+ .Clara Antireflexie...- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare:- Daca ecranul este murdar sau prezinta urme... de grasime, folia nu se va lipi sau se va dezlipi la scurt timp de la aplicare ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia xl defender+

Folie Protectie Display Nokia XL Defender+


Folie Protectie Display Nokia XL Defender+ .Clara Antireflexie, Antiamprenta...- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare:- Daca ecranul este murdar sau prezinta urme... de grasime, folia nu se va lipi sau se va dezlipi la scurt timp de la aplicare ... »

Pret: 9 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 625  defender+ .

Folie Protectie Display Nokia Lumia 625 Defender+ .


Folie Protectie Lcd Display Nokia TouchScreen Lumia 625 Defender+ . - Grad... de protectie ecran .- Servetel pentru curatare- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare... va dezlipi la scurt timp de la aplicare. - Suprafata ecranului trebuie curatata ... »

Pret: 6 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 1520

Folie Protectie Display Nokia Lumia 1520


Folie Protectie Display LCd Nokia Lumia 1520 .Clara Antireflexie...- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare:- Daca ecranul este murdar sau prezinta urme... de grasime, folia nu se va lipi sau se va dezlipi la scurt timp de la aplicare ... »

Pret: 6 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 1320

Folie Protectie Display Nokia Lumia 1320


Folie Protectie Display Nokia Lumia 1320 .Clara Antireflexie, Antibacteriana...- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare:- Daca ecranul este murdar sau prezinta urme... de grasime, folia nu se va lipi sau se va dezlipi la scurt timp de la aplicare ... »

Pret: 7 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 630

Folie Protectie Display Nokia Lumia 630


Folie Protectie Display Nokia Lumia 630Clara Antireflexie, Antibacteriana...- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare:- Daca ecranul este murdar sau prezinta urme... de grasime, folia nu se va lipi sau se va dezlipi la scurt timp de la aplicare ... »

Pret: 6 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 635

Folie Protectie Display Nokia Lumia 635


Folie Protectie Display Nokia Lumia 635Clara Antireflexie, Antibacteriana...- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare:- Daca ecranul este murdar sau prezinta urme... de grasime, folia nu se va lipi sau se va dezlipi la scurt timp de la aplicare ... »

Pret: 6 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 920

Folie Protectie Display Nokia Lumia 920


Folie Protectie Display Nokia Lumia 920Clara Antireflexie, Antibacteriana...- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare:- Daca ecranul este murdar sau prezinta urme... de grasime, folia nu se va lipi sau se va dezlipi la scurt timp de la aplicare ... »

Pret: 5 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 625   .

Folie Protectie Display Nokia Lumia 625 .


Folie Protectie Lcd Display Nokia TouchScreen Lumia 625 . - Grad... de protectie ecran .- Servetel pentru curatare- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare... va dezlipi la scurt timp de la aplicare. - Suprafata ecranului trebuie curatata ... »

Pret: 8 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 530

Folie Protectie Display Nokia Lumia 530


Folie Protectie LCD Display Nokia Lumia 530 Clara Antireflexie, Antiamprenta...- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare:- Daca ecranul este murdar sau prezinta urme... de grasime, folia nu se va lipi sau se va dezlipi la scurt timp de la aplicare ... »

Pret: 9 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 730

Folie Protectie Display Nokia Lumia 730


Folie Protectie LCD Display Nokia Lumia 730Clara Antireflexie, Antiamprenta...- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare:- Daca ecranul este murdar sau prezinta urme... de grasime, folia nu se va lipi sau se va dezlipi la scurt timp de la aplicare ... »

Pret: 6 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 830

Folie Protectie Display Nokia Lumia 830


Folie Protectie Lcd Display Nokia Lumia 830Clara Antireflexie, Antiamprenta...- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare:- Daca ecranul este murdar sau prezinta urme... de grasime, folia nu se va lipi sau se va dezlipi la scurt timp de la aplicare ... »

Pret: 6 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Folie protectie display nokia lumia 625

Folie Protectie Display Nokia Lumia 625


Folie Protectie Lcd Display Nokia TouchScreen Lumia 625- Grad de transparenta... de protectie ecran .- Servetel pentru curatare- Etcihete adezivInstructiuni de aplicare... va dezlipi la scurt timp de la aplicare. - Suprafata ecranului trebuie curatata ... »

Pret: 6 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
1241 produse / 50 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea