Inscrie firma »

accesorii din plastic pentru constructii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre accesorii din plastic pentru constructii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Distantier pentru fier beton

Distantier pentru fier beton


foloseste pentru fixarea fierului la placile de beton dintre nivele. Recomandare...: pentru fier beton de dimensiuni Ø 8 mm, Ø 10 mm, Ø 12 mm ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Diblu pentru izolari cu polistiren de o 10 x 70 mm

Diblu pentru izolari cu polistiren de O 10 x 70 mm


minim 5 buc. dibluri pentru o placa de polistiren de 50 x 100 mm. Recomandare...: pentru placi de polistiren de grosime intre 20 - 30 mm Ambalare: 250 buc ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Diblu pentru izolari cu polistiren de o 10 x 90 mm

Diblu pentru izolari cu polistiren de O 10 x 90 mm


minim 5 buc. dibluri pentru o placa de polistiren de 50 x 100 mm. Recomandare...: pentru placi de polistiren de grosime intre 40 - 50 mm Ambalare: 250 buc ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Diblu pentru izolari cu polistiren de o 10 x 110 mm

Diblu pentru izolari cu polistiren de O 10 x 110 mm


minim 5 buc. dibluri pentru o placa de polistiren de 50 x 100 mm. Recomandare...: pentru placi de polistiren de grosime intre 60 - 70 mm. Ambalare: 250 buc ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Diblu pentru izolari cu polistiren de o 10 x 140 mm

Diblu pentru izolari cu polistiren de O 10 x 140 mm


. dibluri pentru o placa de polistiren de 50 x 100 mm. Recomandare: pentru placi ... »
Light Member 15 ani
Cluj
 Set constructii avion - ecoiffier

Set constructii avion - Ecoiffier


Set constructii cu 30 de piese din plastic care formeaza un avion, pentru copii... figurine si alte accesorii.- Setul avion dezvolta creativitatea si imaginatia copiilor....Dimensiuni: 52 x 54 x 24 cmVarsta recomandata: 1-5 aniComanda online: http://www.buburuza.ro/jucarii/seturi-de-constructie/set-constructii-avion ... »

Pret: 80 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Set constructii avion

Set Constructii Avion


din plastic care formeaza un avion, pentru copii peste 18 luni.. Pret: 81.00 RON...Setul cu 30 de piese include : un avion, doua figurine si alte accesorii....Setul avion dezvolta creativitatea si imaginatia copiilor.Set constructii cu 30 de piese ... »
Oferit de:Evision SRL
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Ecoiffier set constructii avion

Ecoiffier Set Constructii Avion


Ecoiffier Set Constructii Avion. Set constructii cu 30 de piese din plastic... care formeaza un avion, pentru copii peste 18 luni.Caracteristici: Setul cu 30... de piese include : un avion, doua figurine si alte accesorii. Setul avion dezvolta ... »

Pret: 81 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Ecoiffier - set constructii avion

Ecoiffier - Set Constructii Avion


\nSet constructii cu 30 de piese din plastic care formeaza un avion, pentru... : un avion, doua figurine si alte accesorii.\n\n\nSetul avion dezvolta creativitatea ... »

Pret: 81 RON
Buyer Member 9 ani
Alba
 Set de constructie 16

Set de constructie 16


si grija pentru a realiza creatia dorita. Piesele din plastic, viu colorate, se pot...Set de constructie 16 modele cu sclipici. Setul contine: 71 de piese... si accesorii cu care vei puta costrui, pe rand, 16 modele diferite. Dimensiuni cutie ... »

Pret: 45 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Wader set constructii roaba

WADER SET CONSTRUCTII ROABA


are un astfel de set: roaba si ustensile santier, intotal 4 piese.Setul este accesoriul... perfect pentru Betoniea Wader 70000.Roaba este incapatoare si presinta o valoare... sporita de joc mai ales prin aspectul sau extrem de serios si rezistenta plasticului ... »

Pret: 182.16 RON
Oferit de:ISACOMP S.R.L.
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Set de constructie trenulet

Set de constructie Trenulet


Trenuletul Cho-Cho este un set perfect pentru a incepe constructiile CLICS... in 1). Setul contine: 130 de piese si accesorii. Dimensiuni cutie: 29.5 x 9.3x 19..., dezvolta abilitatile organizatorice, rabdarea si grija pentru a realiza creatia dorita ... »

Pret: 85 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Set de constructie 50 piese

Set de constructie 50 piese


Set de constructie cu 50 de piese cu care poti sa construiesti 14 modele. Setul... contine: 50 de piese si accesorii. Dimensiuni cutie: 12.7 x 20.7 x 7.3 cm. Jucariile... abilitatile organizatorice, rabdarea si grija pentru a realiza creatia dorita. Piesele ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Set de constructie safari

Set de constructie Safari


Set de constructie Safari Adventure cu care poti sa construiesti 5 modele... diferite. Setul contine: 99 de piese si accesorii. Dimensiuni cutie: 28.8 x 17.6 x 8..., dezvolta abilitatile organizatorice, rabdarea si grija pentru a realiza creatia dorita ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Set de constructie mighty

Set de constructie Mighty


Set de constructie Mighty Monsters cu care poti sa construiesti 4 modele... in culori metalice) si accesorii, 4 roti si abtibilduri. Dimensiuni cutie: 38 x 27.5 x..., dezvolta abilitatile organizatorice, rabdarea si grija pentru a realiza creatia dorita ... »

Pret: 190 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Set de constructie trenulete

Set de constructie Trenulete


Set de constructie Trei Trenulete cu care poti sa construiesti 3 modele... (inclusiv in culori metalice) si accesorii + abtibilduri. Dimensiuni cutie: 29 x 19.5 x... culorilor, dezvolta abilitatile organizatorice, rabdarea si grija pentru a realiza ... »

Pret: 90 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Set de constructie funny

Set de constructie Funny


si grija pentru a realiza creatia dorita. Piesele din plastic, viu colorate, se pot...Set de constructie Funny Wheelers cu care poti sa construiesti 5 modele... de vehicule. Setul contine: 100 de piese (inclusiv in culori metalice) si accesorii ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Set de constructie 175 piese

Set de constructie 175 piese


Set de constructie cu 175 de piese cu care poti sa construiesti diverse modele.... Setul contine: 175 de piese cu sclipici si accesorii. Dimensiuni cutie: diametru 24..., recunoasterea culorilor, dezvolta abilitatile organizatorice, rabdarea si grija pentru ... »

Pret: 90 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Set de constructie cutie pe roti

Set de constructie Cutie pe roti


Set de constructie Cutie pe roti cu 400 piese cu care poti sa construiesti... diverse modele complexe Setul contine: 400 de piese si accesorii. Dimensiuni cutie..., recunoasterea culorilor, dezvolta abilitatile organizatorice, rabdarea si grija pentru ... »

Pret: 240 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Set de constructie 20 modele

Set de constructie 20 modele


, rabdarea si grija pentru a realiza creatia dorita. Piesele din plastic, viu colorate...Setul contine: 100 de piese si accesorii cu care poti construi, pe rand, 20 ... »

Pret: 55 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Set de constructie fermier

Set de constructie Fermier


Set de constructie Fermier si Tractor cu care poti sa construiesti un tractor.... Setul contine: 44 de piese si accesorii + o figurina fermier. Combina acest set... abilitatile organizatorice, rabdarea si grija pentru a realiza creatia dorita. Piesele ... »

Pret: 45 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Set de constructie bucatareasa

Set de constructie Bucatareasa


, rabdarea si grija pentru a realiza creatia dorita. Piesele din plastic, viu colorate...Set de constructie Bucatar si Bucatarie cu care poti sa construiesti o... bucatarie in care gateste sotia fermierului. Setul contine: 44 de piese si accesorii ... »

Pret: 45 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Set de constructie fiul fermierului

Set de constructie Fiul Fermierului


, rabdarea si grija pentru a realiza creatia dorita. Piesele din plastic, viu colorate...Set de constructie Fiul Fermierului si Combina cu care poti sa construiesti o... combina cu care lucreaza fiul fermierului. Setul contine: 44 de piese si accesorii ... »

Pret: 45 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Set de constructie active builders clics

Set de constructie Active Builders Clics


CLICS - Set de constructie Active Builders cu care poti sa construiesti o...:Setul contine 490 de piese si accesorii (inclusiv abtibilduri si 9 figurine). Dimensiuni..., recunoasterea culorilor, dezvolta abilitatile organizatorice, rabdarea si grija pentru ... »

Pret: 260 RON
Buyer Member 11 ani
Arges
 Set de constructie safari adventure clics

Set de constructie Safari adventure Clics


Cu Setul de constructie Safari Adventure poti sa construiesti 5 modele diferite.... Caracteristici:Setul contine 99 de piese si accesorii. Dimensiuni cutie: 28.8 x 17.6 x 8..., dezvolta abilitatile organizatorice, rabdarea si grija pentru a realiza creatia dorita ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 11 ani
Arges
1460 produse / 59 pagini
25 produse pe pagina.

"accesorii din plastic pentru constructii" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea