Inscrie firma »

3040 - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre 3040
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cablu coaxial digi-sat 3040, schrack, 75 ohm, pvc

Cablu coaxial DIGI-SAT 3040, Schrack, 75 Ohm, PVC alb, cu derulator 100m


EAN-Code 9004840025958 Grupa de produse 6034 LUNGIME NETA 300,00mm LAtIME NETA 300,00mm INALtIME NETA 120,00mm MASA NETA 7,00kg. Produs cablu Lungime / impachetare rola de 100m cu dozator Manta PVC... ... »

Pret: 318.58 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Arbust frunze persistente euonymus macrophyllus, euonimus, c25

Arbust frunze persistente EUONYMUS MACROPHYLLUS, euonimus, C25 h=30/40 cm


Euonymus macrophyllus produce flori mici, urmate de fructe rosii sau rozalii, care pot ramane pe planta pentru o lunga perioada de timp si pot adauga interes vizual.Euonymus macrophyllus poate creste pana la 1-2 metri inaltime si poate avea o forma c... ... »

Pret: 68.2 RON
 , bila pe tulpina, diam 30-40 cm

, bila pe tulpina, diam 30-40 cm


Ilex aquifolium Argenteomarginata este un arbust sau un copac mic, cu o crestere lenta, care poate ajunge pana la 3-4 metri inaltime, cu o coroana densa si ovala. Prefera soluri fertile, bine drenate si umede, dar poate creste si in soluri sarace. Es... ... »

Pret: 558 RON
 , h=30/40cm

, h=30/40cm


Berberis Concorde este un arbust compact, cu o crestere lenta, care poate atinge inaltimea de aproximativ 1,2 - 1,5 metri si o latime similara. Are o forma globulara, densa si bogata, ceea ce il face potrivit pentru utilizarea in grupe sau borduri, d... ... »

Pret: 39.2 RON
 Plante cataratoare hedera helix marginata elegantissima ghiveci 12 cm

Plante cataratoare Hedera helix Marginata Elegantissima ghiveci 12 cm h=30-40


Hedera Helix Marginata Elegantissima se dezvolta corespunzator in zonele cu expunere la soare sau la semiumbra. In general se dezvolta in majoritatea tipurilor de sol, dar trebuie sa fie bine drenate si ajunge la maturitate la o inaltime de pana la 8... ... »

Pret: 37.2 RON
 Intrerupator protectie motor, putere de rupere 10ka at 400v,

Intrerupator protectie motor, Putere de rupere 10KA AT 400V, 30...40A


Cod producator Lovato: SM1PTip produs: Motor protective circuit breakerNumar de poli: nr. 3Protectie magnetica: DaProtectie termica: DaDetectie faze: DaTensiune izolare: V 690Rated impulse withstand voltage Uimp: kV 6Frecventa: Hz 50/60Reglaj termic:... ... »

Pret: 792.98 RON
Buyer Member 17 ani
Ilfov
 Intrerupator protectie motor, putere de rupere 20ka at 400v,

Intrerupator protectie motor, Putere de rupere 20KA AT 400V, 30...40A


Cod producator Lovato: SM1RTip produs: Motor protective circuit breakerNumar de poli: nr. 3Protectie magnetica: DaProtectie termica: DaDetectie faze: DaTensiune izolare: V 690Rated impulse withstand voltage Uimp: kV 6Frecventa: Hz 50/60Reglaj termic:... ... »

Pret: 872.33 RON
Buyer Member 17 ani
Ilfov
 Arbusti rasinosi juniperus sabina variegata ghiveci 5-7  litri,

Arbusti rasinosi JUNIPERUS SABINA VARIEGATA ghiveci 5-7 litri, 30-40 cm


Juniperus sabina `VARIEGATA`(ienupar tarator ), conifer cu tulpini curgatoare, cu ramuri orizontale si lastari drepti, foarte decorativ prin frunzisul fin de culoare verde cu ramurile spicate aurii. Ajunge la 0.6 m inaltime (creste o.3m in 10 ani).C... ... »

Pret: 55.8 RON
 Liliac alb parfumat cu flori batute syringa vulgaris madame florent,

Liliac alb parfumat cu flori batute SYRINGA VULGARIS Madame Florent, h=30-40cm


Syringa vulgaris Madame Florent este un arbust sau un mic arbore care poate ajunge la inaltimi de aproximativ 2-4 metri si o latime similara. Are o forma naturala rotunjita, compacta, dar poate fi modelata prin taiere pentru a se potrivi in diverse s... ... »

Pret: 49.6 RON
 Arbusti rasinosi picea glauca conica ghiveci 3 litri,

Arbusti rasinosi PICEA GLAUCA CONICA ghiveci 3 litri, 30-40cm


Molidul conic creste incet si se mentine mic si compact si poate ajunge la o inaltime de aproximativ 1-2 metri. In timpul primaverii si verii, acest molid poate dezvolta conuri mici, de obicei de culoare roz.Arbustul Picea Glauca Conica prefera zonel... ... »

Pret: 55.8 RON
 Arbusti rasinosi thuja orientalis aurea nana  ghiveci 12 litri,

Arbusti rasinosi THUJA ORIENTALIS AUREA NANA ghiveci 12 litri, 30-40cm diam


Thuja orientalis Aurea Nana poate fi inmultita prin butasi prelevati din ramurile mature sau prin impartirea tufelor la inceputul primaverii sau la sfarsitul toamnei. Butasii trebuie sa fie plasati intr-un mediu umed si fertil pana cand isi dezvolta ... ... »

Pret: 210 RON
 Arbusti rasinosi picea pungens glauca globosa ghiveci 10 litri, diam

Arbusti rasinosi PICEA PUNGENS GLAUCA GLOBOSA ghiveci 10 litri, diam =30-40cm


Picea pungens Glauca Globosa prefera solurile bine drenate si expunerea la soare plin sau semiumbra. Este o planta rezistenta care poate tolera o varietate de conditii de sol, dar prefera solurile cu pH usor acid. Udarea moderata este necesara in pri... ... »

Pret: 392 RON
 Arbusti cu frunze rosii pentru garduri vii berberis ottawensis superba

Arbusti cu frunze rosii pentru garduri vii Berberis Ottawensis Superba C3 H=30-40


Berberis ottawensis Superba este un arbust decorativ care are frunzele ovale, cu margini usor zimtate, de culoare verde inchis. Florile apar primavara in lunile aprilie si mai, cresc grupate in inflorescente pendulare, in nuante de galben sau portoca... ... »

Pret: 39.2 RON
 Magnolia loebneri leonard  messel ghiveci 3 litri

MAGNOLIA LOEBNERI LEONARD MESSEL ghiveci 3 litri h=30-40 cm


Magnolia loebneri Leonard Messel este un arbust de gradina cu frunze cazatoare, recunoscut pentru frumusetea sa subtila. Arbustul devine o atractie deosebita in primavara, cand se acopera cu flori delicate de culoare roz in forma de stelute. Aceste f... ... »

Pret: 55.8 RON
 Arbusti cu flori weigela purpurea ghiveci 5-7 litri,

Arbusti cu flori WEIGELA Purpurea ghiveci 5-7 litri, h=30-40 cm


Weigela Purpurea prefera solurile bine drenate si fertile, dar poate creste intr-o varietate de tipuri de sol. Se dezvolta cel mai bine in locuri cu expunere la soare intens sau la semiumbra. Un exces de soare poate afecta culoarea frunzelor, dar, in... ... »

Pret: 39.2 RON
 Arbusti gradina hydrangea macrophyla lovley colection (hortensia) h=

Arbusti gradina HYDRANGEA MACROPHYLA LOVLEY COLECTION (hortensia) h= 30-40cm


Arbustul este bine ramificat, stufos, compact si robust. Frunzele acestei hortensii sunt mari, ovale. Perioada de inflorire este pe tot parcursul verii pana in toamna. Poate fi plantata atat in pamant, cat si in ghivece pe balcon sau pe terasa. Acest... ... »

Pret: 180 RON
 Lagerstroemia indica viola grasii (liliac indian), ghiveci 3 l,

Lagerstroemia indica Viola Grasii (liliac indian), ghiveci 3 l, h=30-40cm


Lagerstroemia indica Viola Grasi prefera solurile bine drenate si fertile, dar poate tolera o varietate de soluri. Este important sa mentinem solul umed si bine hidratat, in special in timpul perioadelor de seceta, pentru a asigura o crestere sanatoa... ... »

Pret: 49.6 RON
 Arbusti de hibiscus syriacus cu flori duble, ghiveci 3-4 litri,

Arbusti de HIBISCUS SYRIACUS cu flori duble, ghiveci 3-4 litri, h=30-40cm


Hibiscusul syriacus este un arbust de talie medie, care poate ajunge la inaltimi de aproximativ 2-3 metri si o latime similara. Este o alegere excelenta pentru a fi utilizat ca planta solitara sau in grupuri de plante in gradina. Hibiscusul syriacus... ... »

Pret: 49.6 RON
 =30-40cm

=30-40cm


Buddleja davidii Blue Sarah infloreste in mod obisnuit din luna iunie pana in luna septembrie, oferind o perioada lunga de inflorire in timpul sezonului de vara.Buddleja davidii Blue Sarah este un arbust de dimensiuni medii, cu o inaltime de aproxima... ... »

Pret: 55.8 RON
 Litri h=30-40 cm

litri h=30-40 cm


Buddleja davidii poate atinge o inaltime de aproximativ 1,5 pana la 3 metri, in functie de varietate si de conditiile de crestere. Este un arbust viguros si dens, care se ramifica bine si poate forma o tufa compacta si plina de flori.Prefera solurile... ... »

Pret: 55.8 RON
 Lagerstroemia indica rosea grasi  (liliac indian), ghiveci 3 l,

Lagerstroemia indica Rosea Grasi (liliac indian), ghiveci 3 l, h=30-40cm


Lagerstroemia indica Rosea Grasi prefera solurile bine drenate si fertile, dar poate tolera o varietate de soluri. Este important sa mentinem solul umed si bine hidratat, in special in timpul perioadelor de seceta, pentru a asigura o crestere sanatoa... ... »

Pret: 49.6 RON
 /4f, diam 30-40cm

/4F, diam 30-40cm


Euonymus Japonicus Elegantissimus Aureus prefera solurile bine drenate si expunerea la soare partial sau la umbra partiala. Este o planta rezistenta si usor de intretinut, care tolereaza o gama larga de conditii de sol si clima, dar prefera solurile ... ... »

Pret: 180 RON
 Clema dubla fixare tub 30-40mm cu diblu lipit ( nu

Clema dubla fixare tub 30-40mm cu diblu lipit ( nu necesita surub), tip omega


Clips fixare pentru tub rigid sau cabluri. Acest tip de clema poate fi folosit si pentru fixare tuburi instalatii termice.Materialul din care sunt produse clipsurile este Halogen FreeClipsul se fixeaza in beton prin intermediul diblului lipit, fixare... ... »

Pret: 2.36 RON
Buyer Member 17 ani
Ilfov
 Arbusti rasinosi juniperus squamata blue star ghiveci 3 litri ,

Arbusti rasinosi JUNIPERUS SQUAMATA BLUE STAR ghiveci 3 litri , 30-40 cm


Arbust rasinos de gradina, evergreen, Juniperus squamata Blue Star. Este un ienupar globular, compact, de culoare intensa albastruie, cu crestere lenta. Este foarte utilizat ca amenajare in rocarii. Nu necesita protectie peste iarna, se planteaza la ... ... »

Pret: 37.2 RON
 Arbusti rasinosi juniperus squamata blue carpet ghiveci 3 litri,

Arbusti rasinosi JUNIPERUS SQUAMATA BLUE CARPET ghiveci 3 litri, 30-40 cm


Juniperus squamata Blue Carpet prefera solurile bine drenate si expunerea la soare sau semiumbra. Este o planta rezistenta care poate tolera o varietate de conditii de sol, inclusiv cele sarace si nisipoase. Udarea moderata este necesara in primele e... ... »

Pret: 49.6 RON
2783 produse / 112 pagini
25 produse pe pagina.

"3040" in Firme Hot - 15 Rezultat(e)
Folositi cautarea