Inscrie firma »

Furnizori vibroprese

PRODENTIS
Compania noastra produce si vinde blocuri de zidarie din (BCU) beton celular usor, boltari din beton, caramida plina si eficienta si BCA . Deasemeni firma noastra vinde utilaje pentru prefabricate din ... »
Activitate firma: BCA - materiale constructii
Light Member 20 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
DAFO GENERAL TRADING SRL
metalice cu cauciuc, motor electric sau benzina/motorina si betoniere hidraulice pe 2 sau 4 roti, capacitati 500 l - 1500 l. Vibroprese semiautomate/ automate si linii comptele ... »
Activitate firma: vacuum - vibroprese - statii betoane
Buyer Member 19 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma  Prezentare video
Zalin SRL
Compania producatoare de echipament pentru constructii si brutarii Linii de vibropresare automata SPECTR 3 Cuptoare de piine ... »
Activitate firma: vibropressare - producere echipamentului - Vibroprese fabricare blocheti
Buyer Member 15 ani
Locatie: Alba
 Prezentare firma
SEMAIA SRL
Inventator si producator masina boltari marca HAR, SEMAIA SRL comercializeaza atat vibroprese pentru fabricat boltari, pavele, borduri, jardiniere, boltari pentru planseu LEP, cat si produsele finite prezentate mai sus. ... »
Buyer Member 17 ani
Locatie: Brasov
 Prezentare firma
BetonMec
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Statii de Betoane [ Tip firma: Producator ]
BETONMEC PRODUCE SI MONTEAZA STATII DE BETOANE FIXE, MOBILE , SEMIMOBILE , FABRICI DE BLOCHETI SI PAVELE. FOLOSIREA CELOR MAI NOI TEHNOLOGII SI A MATERIALELOR DE CALITATE A FACUT DIN BetonMec O ... »
Activitate firma: beton - statie betoane - statii de betoane
Buyer Member 17 ani
Locatie: Altele
 Prezentare firma
sc lunca srl
, jgheaburi si alte elemente pe matrite din import sau matrite din productia proprie, in viitor si productia de garduri, stalpi ornamentali, figurine, realizate pe matrite din productia proprie. * Productia de boltari de zidarie vibropresati cu dimensiunile 20x20x40; 15x20x40; 12x20x40. * ... »
Buyer Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Business Art M Company
, excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, electrostivuitoare. Produsele se remarca printr-un design modern combinat cu tehnologii avansate si fiabile, la cele mai mici preturi. 2.VIBROPRESE SI LINII AUTOMATE PENTRU PAVAJE, BORDURI SI BOLTARI Desigur veti fi ... »
Buyer Member 17 ani
Locatie: Botosani
 Prezentare firma
 
7 companii / 1 pagini
25 companii pe pagina.

"vibroprese" in Produse Hot - 18 Rezultat(e)