Inscrie firma »

Furnizori imbracaminte

SC MAJUTEX SRL
Domeniul principal: Textile/Incaltaminte » Poliester [ Tip firma: Producator ]
Firma SC MAJUTEX SRL a luat fiinta in anul 1991 avand ca domeniu principal de activitate productia de tesaturi de tip matase cu destinatia imbracaminte penru adulti si copii, realizate din fire poliamidice. Incepand din anul 1993 firma MAJUTEX SRL a restructurat productia abordand ... »
Buyer Member 13 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
ANDAN DISTRIBUTION SRL
foarte vasta : - lacuri si vopsele - Azur 1 - vopsea lavabila pentru pereti si tavane 2 - vopsea email pentru lemn si metal 3 - coloranti 4 - cleiuri 5 - tencuieli decorative - ... »
Activitate firma: Distributie lacuri vopsele tencuieli - Distributie adezivi polistiren - Distributie echipamente protectia muncii
Buyer Member 14 ani
Locatie: Calarasi
 Prezentare firma
AIPU DRAGOS-EUGEN INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Domeniul principal: Textile/Incaltaminte » Imbracaminte pentru ocazii [ Tip firma: Importator ]
din cele mai noi colectii de moda. Suntem in plin dezvoltare, asadar va vom oferi din ce in ce o gama cat mai larga de haine de dama. Magazinul online DyFashion.Ro va pune la dispozitie o multitudine ... »
Activitate firma: rochii de ocazie - rochii de seara - haine dama
Buyer Member 9 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Global view
Domeniul principal: Textile/Incaltaminte » Articole de Plaja [ Tip firma: Producator ]
, haine, haine blana, haine caini, haine copii, haine dama, haine de blana, haine de piele, haine gravide, haine import, haine militare, haine piele, haine secand, haine second, haine second hand, haine second hand bucuresti, haine second-hand, haine sh, haine sport, haine xxxl, ... »
Buyer Member 15 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C Alsun Marine & General Trading S.R.l
Domeniul principal: Textile/Incaltaminte » Bumbac [ Tip firma: Producator ]
OFERTA DE PRET Suntem o firma de import-export din Bistrita. Importam produse textile, imbracaminte din piele si articole din bumbac 100% din Pakistan. Comercializam prosoape, tricouri, lenjerie de pat si haine din piele la pret de en-gros. Posedam certificate de origine a marfii si ... »
Buyer Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C.SIRETUL PASCANI SA
Domeniul principal: Textile/Incaltaminte » Tricotaje [ Tip firma: Producator ]
Producator traditional de perdele in Romania, SIRETUL S.A., fondata in 1973, inglobeaza in sfera activitatilor sale realizarea de tricot, tapiterie auto, lenjerie, imbracaminte sportiva si costume de carnaval. Aplicand un management strategic flexibil SIRETUL a stiut sa se ... »
Buyer Member 18 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
SC NS PROJECT INVEST SRL
demonstrand compatibilitatea in cele mai dificile conditii meteorologice, in conformitate cu legile in vigoare. H. LIBERTATE IN ALEGEREA FINISAJELOR Peretii realizati cu panourile CONCREWALL pot fi terminati cu cele mai variate finisaje. Este posibila aplicarea unei ... »
Buyer Member 15 ani
Locatie: Cluj
 Prezentare firma
METATOOLS SRL
protectia muncii: - Incaltaminte, imbracaminte, manusi de protectie, casti, viziere si ochelari, antifoane, masti pentru protectie respiratorie si echipamente pentru lucrul la ... »
Activitate firma: UTILAJE SI ACCESORII PENTRU CONSTRUCTII - FERONERIE PVC WINKHAUS - SERVICE INCHIRIERI UTILAJE
Buyer Member 14 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
SC INOVATIV MM PROIECT
si servicii str. Baratiei nr. 41-43, sector 3, Bucuresti -imobil birouri si servicii str. Halelor nr. 7, sector 3, Bucuresti -imobil de birouri Bucuresti AMENAJARI INTERIOARE -club -sala ... »
Activitate firma: proiecte - autorizarii - design-interior
Buyer Member 12 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
559 companii / 23 pagini
25 companii pe pagina.

"imbracaminte" in Produse Hot - 34745 Rezultat(e)