Inscrie firma »

Furnizori aplice

SC HIDRAULICA INDUSTRIAL SRL
pentru uleiuri si substante chimice OelKleen. Centrale si minicentrale hidraulice. Cilindri de inalta presiune - 700 bari pentru diferite aplicatii. Bare si tevi cromate pentru ... »
Activitate firma: hidraulica - cilindri - pompe
Light Member 10 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
TEMENOS ROMANIA
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Freeware / Shareware [ Tip firma: Distribuitor ]
- Centru de dezvoltare software la comanda, in conformitate cu specificatiile clientului, incluzand: - analiza, specificatii, programare, interfete, conversie, testare, scolarizare, implementare, mentenanta si suport pentru aplicatii; - Gama completa de servicii pentru ... »
Light Member 20 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
PMBIT building construction
PMBIT Building Contractors este o firma romaneasca cu capital autohton, infiintata in anul 2006. Obiectul activitatii noastre il reprezinta toate tipurile de pardoseli de beton: pardoseli industriale ... »
Activitate firma: beton amprentat - pardoseli de beton
Light Member 14 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma  Prezentare video
ECO CONSTRUCTING
Domeniul principal: Industrie Prelucrare/Echipamente » Tratamentul apei [ Tip firma: Producator ]
Firma ECO CONSTRUCTING a fost infiintata in anul 2002 si are ca domeniu de activitate promovarea de solutii complete pentru epurarea apelor uzate menajere si industriale. Acestea sunt aplicabile pentru locuinte, cladiri cu circuit turistic,  localitati din mediul ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Mures
 Prezentare firma
CMI de Medicina de Familie si Ecografie Dr. Maris Daniela Cosmina
Domeniul principal: Sanatate/Frumusete » Cabinete Medicale [ Tip firma: Prestator de servicii ]
Cabinetul Medical Individual Dr. Daniela Maris este un cabinet medical situat ultracentral in Bucuresti, care ofera o gama variata de servicii medicale: consultatii, ecografie generala si de sarcina, ... »
Activitate firma: Medicina de familie - Ecografie generala - metabolic balance
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
GLOBAL QUARD
Domeniul principal: Comunicatii/Telecomunicatii » GPS [ Tip firma: Distribuitor ]
Echipamente de protectie, monitorizare si navigatie pentru autovehicule. Suntem prezenti pe piata echipamentelor de securitate si monitorizare GPS din anul 2002. In anul 2002-2003 am fost pionierii aplicatiilor de navigatie GPS, pe suport PDA, pentru Romania si Europa, azi dispunem ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bihor
 Prezentare firma
S.C. Heborom International S.R.L
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Constructii Case [ Tip firma: Producator ]
de proiectare ale structurilor metalice usoare sunt puse in aplicare cu Tehnologiile de Software de ultima generatie pe care le detinem. Incepand din anul 1996 si pana in prezent ... »
Activitate firma: cabine de paza - containere - case prefabricate din fibrociment
Light Member 16 ani
Locatie: Ilfov
 Prezentare firma
S.C. B&G PROFESSIONAL EXPERT MANAGEMENT S.R.L.
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta resurse umane [ Tip firma: Producator ]
, fise de post, etc; Completarea registrului de evidenta a salariatilor; Acordarea de asistenta la angajare si demitere de personal, inclusiv in cazurile de disciplina a salariatilor; Consultanta Consultanta in domeniul legislatiei muncii, in rezolvarea conflictelor cu angajatii, in ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Socex Invest
Domeniul principal: Constructii/Amenajari/Mobilier » Marmura [ Tip firma: Producator ]
si in cea de amenajare interior/exterior: - placaje, de dimensiuni diferite, pentru care se aplica diferite procedee de finisare: slefuire, flamare, periere, lustruire, anticare - glafuri si scari, indifferent de proiectul si dimensiunea acestora - blaturi pentru bai din ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC PERTIX COMPUTERS SRL
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Service [ Tip firma: Prestator de servicii ]
de instalare si configurare servere pentru acces Internet, servere de fisiere (file server), servere pentru baze de date, sau pentru diverse tipuri de aplicatii. Platformele utilizate sunt Windows si Linux. ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
EUROLIDER
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta management [ Tip firma: Prestator de servicii ]
la cele mai inalte standarde urmatoarele servicii de consultanta: - asistenta la infiintarea de societati comerciale - asistenta in managementul afacerii - asistenta in aplicarea pentru fonduri europene si pentru grant-uri in cadrul programelor nationale - crearea de ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
L&G Advice Serv SRL
Firma este membra in IPC-Association Connecting Electronics Industries si distribuitor autorizat de standarde, materiale de instruire si alte documente specifice industriei de asamblare aplicatii electronice, fabricatie si proiectare de cablaje imprimate. S.C. L&G Advice Serv ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
S.C. MEDIA CONSULT S.R.L.
Domeniul principal: Masini/Piese » Ambarcatiuni Mici [ Tip firma: Distribuitor ]
noastra pentru a fi cit mai aproape de cerintele clientilor nostri. NOU! Generatoare electrice diesel sau gaz pentu toata gama de aplicatii ( centrale electrice, generatoare navale, generatoare stationare, grupuri de continuitate, statii de pompare, etc ). ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
DesignIT Web Development
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Design web [ Tip firma: Prestator de servicii ]
si mai ales dornica de afirmare.Solutiile oferite sunt design si/sau dezvoltare site-uri web, aplicatii multimedia, gazduire web si o componenta de promovare online. Ca servicii conexe putem realiza materiale publicitare, astfel incat orice client sa beneficieze de o promovare ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Zig Zag Fashion SRL
Domeniul principal: Textile/Incaltaminte » Textile [ Tip firma: Producator ]
-urilor si seratelor speciale, realizate din matase, bumbac 100% si toate tipurile de tesaturi stretch inclusiv jerseu bistretch, vestimentatie prelucrata manual si cu aplicare de paiete- strasuri -broderii.Suntem siguri ca aceasta prezenatare a initiatvelor noastre retine atentia ... »
Light Member 17 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Codelines
Codelines dezvolta solutii complete pentru implementarea si promovarea imaginii, serviciului sau produsului firmei dumneavoastra utilizand Internetul. Oferim profesionalismul nostru pentru servicii de programare web, dezvoltare aplicatii web, web design, dezvoltare site-uri de ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Hunedoara
 Prezentare firma
AROS SRL
miniere, și multe altele. Ramanem la dispoziția dvs. pentru informații suplimentare, și oferte adecvate aplicațiilor dvs.! ... »
Activitate firma: Electrostivuitoare si transpaleti - Platforme ridicatoare - Bare de alimentare si carucioare portcablu
Light Member 10 ani
Locatie: Brasov
 Prezentare firma
Frank G. Becker & Associates
Domeniul principal: Servicii/Consultanta » Consultanta juridica [ Tip firma: Prestator de servicii ]
legate de obtzinerea unei vize de intrare in SUA - prelungiri sau schimbari de vize.Va sugeram sa intratzi pe website-ul nostru si sa cititzi rubrica :Tutorial. Tinerii din Romania trebuie sa cunoasca conditziile in care pot aplica ptr. obtzinerea unei vize de intrare in SUA. Ne ... »
Light Member 19 ani
Locatie:
 Prezentare firma
MEDIA TECH SERVICE srl
Domeniul principal: Electrice/Electronice » Audio/Video Profesional [ Tip firma: Distribuitor ]
, difuzoare cu aplicatii profesionale si hi fi, acesorii pentru constructii boxe, tuning audio auto, componente originale si consumabile pentru dispozitivele fabricate de MONACOR® INTERNATIONAL (si anume: Monacor®, IMG Stage Line®, Carpower® si NumberOne®) .Din aceasta postura ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
Elta Universitate
Domeniul principal: Alimente/Bauturi » Produse din cereale [ Tip firma: Producator ]
Asociatia ELTA Universitate este înfiintata 1990, în Bucuresti si primeste statut juridic de asociatie non-profit în acelasi an. Ea initiaza studiul metafizic pragmatic cu aplicabilitate într-o sfera larga de domenii. În acest mod omul are posibilitatea de a se cunoaste si ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Bacau
 Prezentare firma
Euro Market Advertising
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Web Design [ Tip firma: Prestator de servicii ]
, brosuri, fluturasi, meniuri, cataloage; - Departamentul de Grafica: design logo & brand, machetare si design diverse, prezentari multimedia, etc; - Departamentul de Web Design: proiectare aplicatii intranet si internet, proiectarea si implementarea unor site-uri noi ... »
Light Member 19 ani
Locatie: Iasi
 Prezentare firma
IMLmotoare SRL
Domeniul principal: Masini/Piese » Distribuitori [ Tip firma: Distribuitor ]
si comercial pentru o gama larga de aplicatii si produse DEUTZ. IMLmotoare a promovat, inca de la inceput, o buna imagine a produselor DEUTZ in piata romaneasca si a realizat ... »
Activitate firma: piese deutz - reparatii deutz - service deutz
Light Member 15 ani
Locatie: Galati
 Prezentare firma
Progressys Software
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Software dedicat companii [ Tip firma: Producator ]
Progressys Software este o companie tanara, dinamica ce ofera servicii si solutii IT profesionale clientilor sai. Furnizor de aplicatii software dedicate, Progressys Software urmareste dezvoltarea si implementarea de solutii care sa asigure imbunatatirea competitivitatii si ... »
Light Member 16 ani
Locatie: Bucuresti
 Prezentare firma
SC PROFESSIONAL VENT SYSTEMS SRL
La PRO VENT ne mandrim cu adaptabilitatea furnizata unei industii in continua crestere si cu capacitatea de a dezvolta solutii pentru cele mai solicitante aplicatii HVAC. Compania ... »
Activitate firma: ventilatoare axiale - ventilatoare industriale - ventilatoare centrifugale
Light Member 8 ani
Locatie: Prahova
 Prezentare firma
DecIT
Domeniul principal: Computere/Soft/Internet » Altele [ Tip firma: Producator ]
si de agrement (strand, stadion, partie de schi, pesteri, parcari etc.); solutii de personalizare a legitimatiilor de acces (soft productie proprie); solutii pentru control patrula mobila (soft productie proprie); solutii pentru automatizarea vanzarilor (software productie proprie). Productie ... »
Light Member 18 ani
Locatie: Bihor
 Prezentare firma
1421 companii / 57 pagini
25 companii pe pagina.

"aplice" in Produse Hot - 138349 Rezultat(e)