Produse din Fructe si Legume
Produse si Oferte din Fructe si Legume
Pere Williams bio
Fructele sunt bogate in vitamine hidrosolubile, in special C si B, in minerale (potasiu), fitonutrienti, antioxidanti si multe fibre. O para contine 20% din doza zilnica de fibre, fructele proaspete fiind o sursa de vitamina K. Produsul este ambalat in caserole care contin 3 pere. ANUNT IMPORTANT: ... »
Fructele sunt bogate in vitamine hidrosolubile, in special C si B, in minerale (potasiu), fitonutrienti, antioxidanti si multe fibre. O para contine 20% din doza zilnica de fibre, fructele proaspete fiind o sursa de vitamina K. Produsul este ambalat in caserole care contin 3 pere. ANUNT IMPORTANT: ... »
Mere golden bio
Inca din antichitate, marul constituia o componenta importanta in hrana zilnica, romanii fiind cei care au raspandit acest fruct in Europa. Azi, exista peste 1100 de soiuri de mere, spre deosebire de cele 22 de varietati cunoscute in trecut. Cea mai importanta substanta activa din mar este pectina - ... »
Inca din antichitate, marul constituia o componenta importanta in hrana zilnica, romanii fiind cei care au raspandit acest fruct in Europa. Azi, exista peste 1100 de soiuri de mere, spre deosebire de cele 22 de varietati cunoscute in trecut. Cea mai importanta substanta activa din mar este pectina - ... »
Cartofi bio 2.5kg
Tip produs: produse romanesti - cartofi bio - produse bio romanesti Cartoful este originar din America de Sud, din bazinele muntilor Anzi. Adus in Europa prin secolul XVI prin navigatorii spanioli, cartoful a fost cultivat in Transilvania la sfarsitul secolului al XVIII-lea de colonistii germani. Aceasta leguma aparent banala, daca este fiarta pe abur sau inabusit, ... »
Tip produs: produse romanesti - cartofi bio - produse bio romanesti Cartoful este originar din America de Sud, din bazinele muntilor Anzi. Adus in Europa prin secolul XVI prin navigatorii spanioli, cartoful a fost cultivat in Transilvania la sfarsitul secolului al XVIII-lea de colonistii germani. Aceasta leguma aparent banala, daca este fiarta pe abur sau inabusit, ... »
Ceapa verde bio
Tip produs: ceapa - ceapa verde - ceapa naturala Ceapa este considerata de medicina traditionala chineza drept un aliment picant cu energie calda, care poate imbunatati starea plamanilor si a stomacului. Consumul zilnic de ceapa poate creste cu peste 10% viteza de gandire si cu pana la 20% viteza de memorare; de asemenea, stimuleaza procesele de ... »
Tip produs: ceapa - ceapa verde - ceapa naturala Ceapa este considerata de medicina traditionala chineza drept un aliment picant cu energie calda, care poate imbunatati starea plamanilor si a stomacului. Consumul zilnic de ceapa poate creste cu peste 10% viteza de gandire si cu pana la 20% viteza de memorare; de asemenea, stimuleaza procesele de ... »
Ceapa rosie bio
In compozitia cepei intra albumina, cantitati minime de grasime, vitamine din complexul B, C si E si flavonoide. 100 g de ceapa au un continut scazut de calorii -circa 22 kcal. Virtutile sale tonice, terapeutice si antiinfectioase, fac din ceapa un aliment foarte cunoscut inca din cele mai vechi ... »
In compozitia cepei intra albumina, cantitati minime de grasime, vitamine din complexul B, C si E si flavonoide. 100 g de ceapa au un continut scazut de calorii -circa 22 kcal. Virtutile sale tonice, terapeutice si antiinfectioase, fac din ceapa un aliment foarte cunoscut inca din cele mai vechi ... »
Ardei gras verde bio 1 kg
Tip produs: ardei - legume bio Ardeiul gras este bogat in vitamine, saruri si are un rol important in metabolismul grasimilor. Poate fi consumat crud, dar si preparat termic, datorita gustului si aromei sale speciale. Vitaminele A si C sunt antioxidanti puternici, si lupta impotriva radicalilor liberi, iar in ardeiul gras ... »
Tip produs: ardei - legume bio Ardeiul gras este bogat in vitamine, saruri si are un rol important in metabolismul grasimilor. Poate fi consumat crud, dar si preparat termic, datorita gustului si aromei sale speciale. Vitaminele A si C sunt antioxidanti puternici, si lupta impotriva radicalilor liberi, iar in ardeiul gras ... »
Rosii bio 1 kg
Tip produs: rosii - legume - legume bio Prima rosie s-a copt in urma cu trei mii de ani in Peru, sub soarele fierbinte al Anzilor Cordilieri. Maiasii sunt cei dintai care le-au mutat din salbaticie in gradina, transformandu-le in hrana. O rosie ofera 50% din doza zilnica recomandata de vitamina C a unui adult. Rosiile se vand in caserole ... »
Tip produs: rosii - legume - legume bio Prima rosie s-a copt in urma cu trei mii de ani in Peru, sub soarele fierbinte al Anzilor Cordilieri. Maiasii sunt cei dintai care le-au mutat din salbaticie in gradina, transformandu-le in hrana. O rosie ofera 50% din doza zilnica recomandata de vitamina C a unui adult. Rosiile se vand in caserole ... »
Bame bio
Bamele sunt o sursa bogata de fibre pentru organismul uman. Spre deosebire de alte legume, bamele sunt sarace in proteine si in hidrati de carbon. In compensatie, o portie de bame asigura 20 la suta din doza zilnica de vitamina C. ... »
Bamele sunt o sursa bogata de fibre pentru organismul uman. Spre deosebire de alte legume, bamele sunt sarace in proteine si in hidrati de carbon. In compensatie, o portie de bame asigura 20 la suta din doza zilnica de vitamina C. ... »
Fasole verde bio
Tip produs: fasole - legume bio Stiai ca doar cu o cana de fasole verde se poate acoperi 22% din necesarul de vitamina K? Prezenta in organism a vitaminei K este importanta pentru mentinerea rezistentei oaselor. De asemenea, fasolea verde contine mult fier si potasiu, mangan, fosfor, cupru, magneziu si calciu. Fierul este necesar ... »
Tip produs: fasole - legume bio Stiai ca doar cu o cana de fasole verde se poate acoperi 22% din necesarul de vitamina K? Prezenta in organism a vitaminei K este importanta pentru mentinerea rezistentei oaselor. De asemenea, fasolea verde contine mult fier si potasiu, mangan, fosfor, cupru, magneziu si calciu. Fierul este necesar ... »
Castraveti bio
Provin din sudul Asiei, unde, conform dovezilor istorice, sunt folositi in alimentatie de acum mai bine de 10.000 de ani, pe teritoriul Romaniei fiind aclimatizati de peste 2500 de ani. Castravetele este alcatuit in proportie de 96, 5% din apa, are foarte putine calorii, in schimb, aceasta leguma ... »
Provin din sudul Asiei, unde, conform dovezilor istorice, sunt folositi in alimentatie de acum mai bine de 10.000 de ani, pe teritoriul Romaniei fiind aclimatizati de peste 2500 de ani. Castravetele este alcatuit in proportie de 96, 5% din apa, are foarte putine calorii, in schimb, aceasta leguma ... »
Marar natural (in conversie)
Mararul, intalnit azi in orice bucatarie, era in timpurile stravechi un leac mult apreciat. Il cunosteau grecii, romanii si egiptenii antici folosindu-l mai ales pentru tratarea afectiunilor digestive. In vremea aceea se intalnea in stare salbatica doar in sudul Europei si in vestul Asiei. Pentru ... »
Mararul, intalnit azi in orice bucatarie, era in timpurile stravechi un leac mult apreciat. Il cunosteau grecii, romanii si egiptenii antici folosindu-l mai ales pentru tratarea afectiunilor digestive. In vremea aceea se intalnea in stare salbatica doar in sudul Europei si in vestul Asiei. Pentru ... »
Dovlecei bio
Dovlecelul este o leguma bogata in hidrati de carbon, magneziu, potasiu, amidon, fosfor, folati, calciu, in vitaminele A, B, C, E. Consumul de dovlecei elimina toxinele din organism si protejeaza celulele de substantele nocive, datorita continutului de fibre si beta-caroten. Dovleceii se vand in ... »
Dovlecelul este o leguma bogata in hidrati de carbon, magneziu, potasiu, amidon, fosfor, folati, calciu, in vitaminele A, B, C, E. Consumul de dovlecei elimina toxinele din organism si protejeaza celulele de substantele nocive, datorita continutului de fibre si beta-caroten. Dovleceii se vand in ... »
Salata verde bio
Tip produs: verdeturi naturale - salata bio - salata verde Prezenta in bucataria antica greaca si egipteana, salata verde contine saruri de magneziu si zinc precum si vitaminele A, B, C si D. Din punct de vedere nutritiv, salata verde este apreciata pentru continutul ei caloric foarte redus (90% apa). In plus aduce un important aport de acid folic. Salata ... »
Tip produs: verdeturi naturale - salata bio - salata verde Prezenta in bucataria antica greaca si egipteana, salata verde contine saruri de magneziu si zinc precum si vitaminele A, B, C si D. Din punct de vedere nutritiv, salata verde este apreciata pentru continutul ei caloric foarte redus (90% apa). In plus aduce un important aport de acid folic. Salata ... »
Masline bio negre 290g
Tip produs: americo quattrociocchi Respectand traditiile, maslinele Quattrociocchi sunt crescute intr-un mediu lipsit de pesticide si ingrasaminte, fiind apoi culese de mana si conservate dupa metode impartasite din generatie in generatie. ... »
Tip produs: americo quattrociocchi Respectand traditiile, maslinele Quattrociocchi sunt crescute intr-un mediu lipsit de pesticide si ingrasaminte, fiind apoi culese de mana si conservate dupa metode impartasite din generatie in generatie. ... »
Masline bio verzi 290g
Tip produs: americo quattrociocchi Respectand traditiile, maslinele Quattrociocchi sunt crescute intr-un mediu lipsit de pesticide si ingrasaminte, fiind apoi culese de mana si conservate dupa metode impartasite din generatie in generatie. ... »
Tip produs: americo quattrociocchi Respectand traditiile, maslinele Quattrociocchi sunt crescute intr-un mediu lipsit de pesticide si ingrasaminte, fiind apoi culese de mana si conservate dupa metode impartasite din generatie in generatie. ... »
Seminte bio de in 500g
Oamenii au mancat semintele de in inca din epoca pietrei. Semintele de in au un continut ridicat de acid linolenic alfa care a transformat aceasta planta antica intr-un aliment modern miraculos. Acidul alfa linolenic este un tip de organism din care provin acizii grasi omega 3, similari celor care ... »
Oamenii au mancat semintele de in inca din epoca pietrei. Semintele de in au un continut ridicat de acid linolenic alfa care a transformat aceasta planta antica intr-un aliment modern miraculos. Acidul alfa linolenic este un tip de organism din care provin acizii grasi omega 3, similari celor care ... »
Seminte bio de susan 250g
Semintele oleaginoase pot fi folosite in salate, dulciuri, pentru a da aroma painii, sau ca un simplu snack, cu musli. Reprezinta un plus de elemente nutritive esentiale pentru organism. ... »
Semintele oleaginoase pot fi folosite in salate, dulciuri, pentru a da aroma painii, sau ca un simplu snack, cu musli. Reprezinta un plus de elemente nutritive esentiale pentru organism. ... »
Amestec bio din 4 seminte 250g
Semintele oleaginoase sunt bogate in acizi grasi nesaturati. Acest mix bio din 4 seminte este ideal pentru salate sau aluaturi coapte (paine, biscuiti). ... »
Semintele oleaginoase sunt bogate in acizi grasi nesaturati. Acest mix bio din 4 seminte este ideal pentru salate sau aluaturi coapte (paine, biscuiti). ... »
Stafide de corint
Tip produs: fructe uscate Avand o indelungata traditie in Grecia, Stafidele de Corint sunt denumite astfel dupa locul in care sunt cultivate: in golful orasului numit Corint. Fiind de o calitate superioara, sortimentul VOSTIZZA se deosebeste prin unicitatatea aromei si a gustului. Contin vitamina C, fier, magneziu, potasiu, ... »
Tip produs: fructe uscate Avand o indelungata traditie in Grecia, Stafidele de Corint sunt denumite astfel dupa locul in care sunt cultivate: in golful orasului numit Corint. Fiind de o calitate superioara, sortimentul VOSTIZZA se deosebeste prin unicitatatea aromei si a gustului. Contin vitamina C, fier, magneziu, potasiu, ... »
Soia boabe
Tip produs: boabe - soia O planta unica in lume, denumita si “regina proteinelor”, soia ofera mai multe proteine decat oricare alta planta. Este superioara carnii si oualor in ceea ce priveste raportul continut/calitate a proteinelor. Informatii nutritionale/100 g Proteine 35% Glucide 22% Lipide 20% Valoare ... »
Tip produs: boabe - soia O planta unica in lume, denumita si “regina proteinelor”, soia ofera mai multe proteine decat oricare alta planta. Este superioara carnii si oualor in ceea ce priveste raportul continut/calitate a proteinelor. Informatii nutritionale/100 g Proteine 35% Glucide 22% Lipide 20% Valoare ... »
Seminte pin
Caracteristici: Continut bogat in lipide bune, proteine si fibre. Utilizare: Pot fi consumate ca atare sau in iaurt, in salate sau pot fi folosite pentru diverse preparate culinare sau paine.Cunoscute indeosebi pentru utilizarea alaturi de humus. ... »
Caracteristici: Continut bogat in lipide bune, proteine si fibre. Utilizare: Pot fi consumate ca atare sau in iaurt, in salate sau pot fi folosite pentru diverse preparate culinare sau paine.Cunoscute indeosebi pentru utilizarea alaturi de humus. ... »
Seminte mei
Meiul contine vitamina A , fier, magneziu, proteine (in proportie de 20% in semintele de mei ). Meiul �poate fi utilizat si in dietele contra obezitatii , echilibrand cu succes tranzitului intestinal �(proprietate specifica tuturor cerealelor datorita continutului ridicat de fibre). ... »
Meiul contine vitamina A , fier, magneziu, proteine (in proportie de 20% in semintele de mei ). Meiul �poate fi utilizat si in dietele contra obezitatii , echilibrand cu succes tranzitului intestinal �(proprietate specifica tuturor cerealelor datorita continutului ridicat de fibre). ... »
Seminte in
Caracteristici: Semintele de in sunt cea mai bogata sursa vegetala de Omega 3. In plus, acestea sunt o sursa excelenta de fibre, de vitamine (in special cele din complexul B) si de minerale. Actiune: Stimuleaza digestia si combat constipatia. Scad colesterolul, protejeaza sistemul ... »
Caracteristici: Semintele de in sunt cea mai bogata sursa vegetala de Omega 3. In plus, acestea sunt o sursa excelenta de fibre, de vitamine (in special cele din complexul B) si de minerale. Actiune: Stimuleaza digestia si combat constipatia. Scad colesterolul, protejeaza sistemul ... »
Seminte decojite floarea soarelui
Caracteristici: Semintele de floarea soarelui sunt o importanta sursa de vitamina E, B1, B5, magneziu, seleniu si fosfor. Actiune: Normalizeaza tensiunea arteriala si de reduc riscul aparitiei infarctului. Combat eficient stresul si migrenele suparatoare. Utilizare: Pot fi consumate ca ... »
Caracteristici: Semintele de floarea soarelui sunt o importanta sursa de vitamina E, B1, B5, magneziu, seleniu si fosfor. Actiune: Normalizeaza tensiunea arteriala si de reduc riscul aparitiei infarctului. Combat eficient stresul si migrenele suparatoare. Utilizare: Pot fi consumate ca ... »
Seminte decojite dovleac
Caracteristici: Continut: minerale " magneziu, fier, zinc, cupru, vitaminele E si C. Actiune: Combat viermii intestinali (se consuma dimineata, pe stomacul gol), protejeaza inima (magneziu), ajuta in afectiunile de prostata. Utilizare: Pot fi consumate ca atare sau in iaurt, in salate ... »
Caracteristici: Continut: minerale " magneziu, fier, zinc, cupru, vitaminele E si C. Actiune: Combat viermii intestinali (se consuma dimineata, pe stomacul gol), protejeaza inima (magneziu), ajuta in afectiunile de prostata. Utilizare: Pot fi consumate ca atare sau in iaurt, in salate ... »
Produse recomandate
a - b Alba
|
Altele
|
Arad
|
Arges
|
Bacau
|
Bihor
|
Bistrita-Nasaud
|
Botosani
|
Braila
|
Brasov
|
Bucuresti
|
Buzau
|
c - d Calarasi | Caras severin | Cluj | Constanta | Covasna | Dambovita | Dolj |
g - i Galati | Giurgiu | Gorj | Harghita | Hunedoara | Ialomita | Iasi | Ilfov |
m - p Maramures | Mehedinti | Mures | Neamt | Olt | Prahova |
s - v Salaj | Satu Mare | Sibiu | Suceava | Teleorman | Timis | Tulcea | Valcea | Vaslui | Vrancea | Toate judetele
c - d Calarasi | Caras severin | Cluj | Constanta | Covasna | Dambovita | Dolj |
g - i Galati | Giurgiu | Gorj | Harghita | Hunedoara | Ialomita | Iasi | Ilfov |
m - p Maramures | Mehedinti | Mures | Neamt | Olt | Prahova |
s - v Salaj | Satu Mare | Sibiu | Suceava | Teleorman | Timis | Tulcea | Valcea | Vaslui | Vrancea | Toate judetele