Inscrie firma »

Produse din Fructe si Legume

Produse si Oferte din Fructe si Legume

Pere williams bioPere williams bio
Pere Williams bio

Fructele sunt bogate in vitamine hidrosolubile, in special C si B, in minerale (potasiu), fitonutrienti, antioxidanti si multe fibre. O para contine 20% din doza zilnica de fibre, fructele proaspete fiind o sursa de vitamina K. Produsul este ambalat in caserole care contin 3 pere. ANUNT IMPORTANT: ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Mere golden  bioMere golden  bio
Mere golden bio

Inca din antichitate, marul constituia o componenta importanta in hrana zilnica, romanii fiind cei care au raspandit acest fruct in Europa. Azi, exista peste 1100 de soiuri de mere, spre deosebire de cele 22 de varietati cunoscute in trecut. Cea mai importanta substanta activa din mar este pectina - ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Cartofi bio 2.5kgCartofi bio 2.5kg
Cartofi bio 2.5kg
Tip produs: produse romanesti - cartofi bio - produse bio romanesti Cartoful este originar din America de Sud, din bazinele muntilor Anzi. Adus in Europa prin secolul XVI prin navigatorii spanioli, cartoful a fost cultivat in Transilvania la sfarsitul secolului al XVIII-lea de colonistii germani. Aceasta leguma aparent banala, daca este fiarta pe abur sau inabusit, ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Ceapa verde bioCeapa verde bio
Ceapa verde bio
Tip produs: ceapa - ceapa verde - ceapa naturala Ceapa este considerata de medicina traditionala chineza drept un aliment picant cu energie calda, care poate imbunatati starea plamanilor si a stomacului. Consumul zilnic de ceapa poate creste cu peste 10% viteza de gandire si cu pana la 20% viteza de memorare; de asemenea, stimuleaza procesele de ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Ceapa rosie bioCeapa rosie bio
Ceapa rosie bio

In compozitia cepei intra albumina, cantitati minime de grasime, vitamine din complexul B, C si E si flavonoide. 100 g de ceapa au un continut scazut de calorii -circa 22 kcal. Virtutile sale tonice, terapeutice si antiinfectioase, fac din ceapa un aliment foarte cunoscut inca din cele mai vechi ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Ardei gras verde bio 1 kgArdei gras verde bio 1 kg
Ardei gras verde bio 1 kg
Tip produs: ardei - legume bio Ardeiul gras este bogat in vitamine, saruri si are un rol important in metabolismul grasimilor. Poate fi consumat crud, dar si preparat termic, datorita gustului si aromei sale speciale. Vitaminele A si C sunt antioxidanti puternici, si lupta impotriva radicalilor liberi, iar in ardeiul gras ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Rosii bio 1 kgRosii bio 1 kg
Rosii bio 1 kg
Tip produs: rosii - legume - legume bio Prima rosie s-a copt in urma cu trei mii de ani in Peru, sub soarele fierbinte al Anzilor Cordilieri. Maiasii sunt cei dintai care le-au mutat din salbaticie in gradina, transformandu-le in hrana. O rosie ofera 50% din doza zilnica recomandata de vitamina C a unui adult. Rosiile se vand in caserole ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Bame bioBame bio
Bame bio

Bamele sunt o sursa bogata de fibre pentru organismul uman. Spre deosebire de alte legume, bamele sunt sarace in proteine si in hidrati de carbon. In compensatie, o portie de bame asigura 20 la suta din doza zilnica de vitamina C. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Fasole verde bioFasole verde bio
Fasole verde bio
Tip produs: fasole - legume bio Stiai ca doar cu o cana de fasole verde se poate acoperi 22% din necesarul de vitamina K? Prezenta in organism a vitaminei K este importanta pentru mentinerea rezistentei oaselor. De asemenea, fasolea verde contine mult fier si potasiu, mangan, fosfor, cupru, magneziu si calciu. Fierul este necesar ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Castraveti bioCastraveti bio
Castraveti bio

Provin din sudul Asiei, unde, conform dovezilor istorice, sunt folositi in alimentatie de acum mai bine de 10.000 de ani, pe teritoriul Romaniei fiind aclimatizati de peste 2500 de ani. Castravetele este alcatuit in proportie de 96, 5% din apa, are foarte putine calorii, in schimb, aceasta leguma ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Marar natural (in conversie)Marar natural (in conversie)
Marar natural (in conversie)

Mararul, intalnit azi in orice bucatarie, era in timpurile stravechi un leac mult apreciat. Il cunosteau grecii, romanii si egiptenii antici folosindu-l mai ales pentru tratarea afectiunilor digestive. In vremea aceea se intalnea in stare salbatica doar in sudul Europei si in vestul Asiei. Pentru ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Dovlecei bioDovlecei bio
Dovlecei bio

Dovlecelul este o leguma bogata in hidrati de carbon, magneziu, potasiu, amidon, fosfor, folati, calciu, in vitaminele A, B, C, E. Consumul de dovlecei elimina toxinele din organism si protejeaza celulele de substantele nocive, datorita continutului de fibre si beta-caroten. Dovleceii se vand in ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Salata verde bioSalata verde bio
Salata verde bio
Tip produs: verdeturi naturale - salata bio - salata verde Prezenta in bucataria antica greaca si egipteana, salata verde contine saruri de magneziu si zinc precum si vitaminele A, B, C si D. Din punct de vedere nutritiv, salata verde este apreciata pentru continutul ei caloric foarte redus (90% apa). In plus aduce un important aport de acid folic. Salata ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Masline bio negre 290gMasline bio negre 290g
Masline bio negre 290g
Tip produs: americo quattrociocchi Respectand traditiile, maslinele Quattrociocchi sunt crescute intr-un mediu lipsit de pesticide si ingrasaminte, fiind apoi culese de mana si conservate dupa metode impartasite din generatie in generatie. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Masline bio verzi 290gMasline bio verzi 290g
Masline bio verzi 290g
Tip produs: americo quattrociocchi Respectand traditiile, maslinele Quattrociocchi sunt crescute intr-un mediu lipsit de pesticide si ingrasaminte, fiind apoi culese de mana si conservate dupa metode impartasite din generatie in generatie. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Seminte bio de in 500gSeminte bio de in 500g
Seminte bio de in 500g

Oamenii au mancat semintele de in inca din epoca pietrei. Semintele de in au un continut ridicat de acid linolenic alfa care a transformat aceasta planta antica intr-un aliment modern miraculos. Acidul alfa linolenic este un tip de organism din care provin acizii grasi omega 3, similari celor care ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Seminte bio de susan 250gSeminte bio de susan 250g
Seminte bio de susan 250g

Semintele oleaginoase pot fi folosite in salate, dulciuri, pentru a da aroma painii, sau ca un simplu snack, cu musli. Reprezinta un plus de elemente nutritive esentiale pentru organism. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Amestec bio din 4 seminte 250gAmestec bio din 4 seminte 250g
Amestec bio din 4 seminte 250g

Semintele oleaginoase sunt bogate in acizi grasi nesaturati. Acest mix bio din 4 seminte este ideal pentru salate sau aluaturi coapte (paine, biscuiti). ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Contacteaza acum
Stafide de corintStafide de corint
Stafide de corint
Tip produs: fructe uscate Avand o indelungata traditie in Grecia, Stafidele de Corint sunt denumite astfel dupa locul in care sunt cultivate: in golful orasului numit Corint. Fiind de o calitate superioara, sortimentul VOSTIZZA se deosebeste prin unicitatatea aromei si a gustului. Contin vitamina C, fier, magneziu, potasiu, ... »
Soia boabeSoia boabe
Soia boabe
Tip produs: boabe - soia O planta unica in lume, denumita si “regina proteinelor”, soia ofera mai multe proteine decat oricare alta planta. Este superioara carnii si oualor in ceea ce priveste raportul continut/calitate a proteinelor. Informatii nutritionale/100 g Proteine 35% Glucide 22% Lipide 20% Valoare ... »
Seminte pinSeminte pin
Seminte pin

Caracteristici: Continut bogat in lipide bune, proteine si fibre. Utilizare: Pot fi consumate ca atare sau in iaurt, in salate sau pot fi folosite pentru diverse preparate culinare sau paine.Cunoscute indeosebi pentru utilizarea alaturi de humus. ... »
Seminte meiSeminte mei
Seminte mei

Meiul contine  vitamina A , fier, magneziu, proteine (in proportie de 20% in  semintele de mei ). Meiul �poate fi utilizat si in  dietele contra obezitatii , echilibrand cu succes  tranzitului intestinal �(proprietate specifica tuturor cerealelor datorita continutului ridicat de fibre). ... »
Seminte inSeminte in
Seminte in

Caracteristici: Semintele de in sunt cea mai bogata sursa vegetala de Omega 3. In plus, acestea sunt o sursa excelenta de fibre, de vitamine (in special cele din complexul B) si de minerale. Actiune: Stimuleaza digestia si combat constipatia. Scad colesterolul, protejeaza sistemul ... »
Seminte decojite floarea soareluiSeminte decojite floarea soarelui
Seminte decojite floarea soarelui

Caracteristici: Semintele de floarea soarelui sunt o importanta sursa de vitamina E, B1, B5, magneziu, seleniu si fosfor. Actiune: Normalizeaza tensiunea arteriala si de reduc riscul aparitiei infarctului. Combat eficient stresul si migrenele suparatoare. Utilizare: Pot fi consumate ca ... »
Seminte decojite dovleacSeminte decojite dovleac
Seminte decojite dovleac

Caracteristici: Continut: minerale " magneziu, fier, zinc,   cupru, vitaminele E si C. Actiune: Combat viermii intestinali (se consuma dimineata, pe stomacul gol), protejeaza inima (magneziu), ajuta in afectiunile de prostata. Utilizare: Pot fi consumate ca atare sau in iaurt, in salate ... »