Inscrie firma »
T*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Rola pat cosmetica TNT 80cm x 100m

Rola pat cosmetica TNT 80cm x 100m

Producator: Total Pro Beauty
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Rola pat cosmetica TNT 80cm x 100m

Rola pat cosmetica TNT 80cm x 100m


Rola pat cosmetica TNT 80cm x 100m este un produs foarte apreciat si utilizat in saloanele sau cabinetele de cosmetica. Principala functie este de a proteja patul de cosmetica de tratamentele ce se aplica pe corpul pacientei / clientei.

Inovatia de baza a acestui produs este o greutate dubla fata de produsele existente pe piata si o rezisntenta la rupere de pana la 3 ori gratie a mai multor factori cum sunt densitatea si tehnologia folosita. Densitatea este de 22 grame pe centrimetrul patrat, dublu fata de produse similare existente pe piata.

Tehnologia folosita este una inovatoare si ofera o rezistenta la intindere sau rupere mult mai mare intrucat tehnologia de ultima ora folosita la producerea acestui material este bazata pe prelucrarea transversala a tesaturii. Astfel se asigura si o impermeabilitate sporita si o porozitate superioara.

Pentru producerea acestui material netesut se folosesc intr-o formula total noua polimeri superiori, polipropilena de cea mai buna calitate si la standarde internationale. Pentru impermeabilitate s-a adaugat intr-o proportie ideala un compus pe baza de poliester.

20 de centimetri in plus - latimea care face diferenta!

O alta inovatie o reprezinta dimensiunile si anume ca acest produs are o latime de 80cm, cu 20 de centrimetri fata de produsele clasice, pentru a oferi un plus de cate 10 cm de material pe fiecare latura a patului pentru cosmetica. Ses stie ca substantele active din cremele sau tratamentele corporale pot ataca in timp materialul de pe patul de masaj.

Achizitionand acest produs va veti proteja mai mult mobilierul din salonul dvs.

Cu alte cuvinte rola pentru patul de cosmetica TNT intruneste toate cerintele in salonul sau cabinetul de cosmetica la un pret accesibil.

La cererea clientilor, aceasta rola pentru patul de cosmetica nu are segmente pretaiate, fiecare utilizator isi poate taia exact dimensiunea dorita.

Rola pentru patul de cosmetica este culoare alba, vine ambalata individual in folie de protectie stretch si se poate achizitoiona individual.

PREZENTARE T***********************
MEMBRU
GRATUIT
T***********************
196 408 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dotari saloane - ceara epilat - aparatura cosmetica

ROLA PAT COSMETICA TNT 80CM X 100M ESTE LISTAT IN:

ROLA PAT COSMETICA TNT 80CM X 100M - PRODUSE SIMILARE