Inscrie firma »
T*********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Aparat de ras cu lama

aparat de ras cu lama

Producator: Total Pro Beauty
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare aparat de ras cu lama

Aparat de ras cu lama

Despre acest aparat de ras cu lama impreuna cu briciul se poate spune ca sunt cele mai populare forme de inlaturare a firelor de par. De la un barbierit de exceptie pana la un contur foarte precis se foloseste o lama foarte ascutita care sa taie cu precizie din prima alunecare.

Foarte usor de intretinut, se poate clati cu apa si sapun, foloseste o lama clasica de unica folosinta. Din experienta barbatilor stim ca pentru aceeasi persoana se poate folosi de mai multe ori o lama fara a fi schimbata. Din considerente de igiena recomandam ca la salonul dvs sa nu folositi o lama la mai multe persoane intrucat orice picatura de sange ce poate ajunge pe lama poate transmite urmatoruluyi client bolide piele sau virusi.

Aparat de ras cu lama se poate sterilzia cu solutii biocide sau daca nu are parti din plastic, lemn sau ebonita se poate sterilzia la pupinel la temperatura ainalta. Acest aparat de ras cu lama este un instrument ce orice barbat ar trebui sa il aibe in trusa de igiena personala intrucat este usor de transportat si usor de folosit.

Din considerente de igiena recomandam sa nu se imprumute acest aparat de ras cu lama si sa se pastreze pentru uzul personal. Daca este folosit la salon, schimbati lama dupa fiecare folosinta.

PREZENTARE T***********************
MEMBRU
GRATUIT
T***********************
196 408 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: dotari saloane - ceara epilat - aparatura cosmetica

APARAT DE RAS CU LAMA ESTE LISTAT IN: