Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Pioneer DJ CDJ-3000 Multi-player profesional pentru DJ

Pioneer DJ CDJ-3000 Multi-player profesional pentru DJ

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Pioneer DJ
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Pioneer DJ CDJ-3000 Multi-player profesional pentru DJ

O NOUA DIMENSIUNE


Sporiti-va puterea de creatie cu multi-playerul nostru reprezentativ evoluat, CDJ-3000. Aceasta unitate solida este prevazuta cu un nou MPU si contine componente de inalta calitate, dezvoltate special si caracteristici inovatoare. Pe lana optiuni extinse de creatie, CDJ-3000 aduce in configuratia dvs. un plus de stabilitate si de fiabilitate.


MPU (unitatea de micro-procesare) este prima pe care am pus-o vreodata intr-un CDJ. Acesta antreneaza unitatea, asigurand performanta stabila si permitand noi caracteristici avansate si creeaza o experienta globala fara probleme pentru DJ.







Compatibil cu rekordbox CloudDirectPlay

Pur si simplu conectati modelul CDJ-3000 la internet printr-o conexiune Pro DJ Link cu un cablu LAN, pentru a incepe sa utilizati rekordbox CloudDirectPlay. In advance,prealabil, veti exporta o cheie de autentificare din rekordbox catre un dispozitiv de stocare USB care, atunci cand este conectat la CDJ-3000, va permite sa parcurgeti si sa redati toate piesele din biblioteca dvs. bazata pe cloud.


*Este necesar un abonament prin planul Creative sau Professional la rekordbox.





























MPU avansat

Am revolutionat modul in care CDJ este actionat cu noul sau MPU, facandu-l mai lin si mai stabil decat predecesorii sai. Puterea MPU de procesare permite noi functii si introducerea de caracteristici in actualizari viitoare.













Pro DJ Link cu Gigabit Ethernet
Datorita conexiunii Gigabit Ethernet pentru Pro DJ Link, puteti partaja si reda fisiere audio de pe dispozitive USB si de pe carduri SD pe pana la 6 unitati CDJ-3000, atunci cand le combinati cu un mixer compatibil cu 6 canale, precum DJM-V10.



















O mai buna vizibilitate a ecranului
Luminozitatea maxima a ecranului s-a imbunatatit cu peste 150 % in comparatie cu cea de pe CDJ-2000NXS2, deci puteti sa-l porniti in functie de mediul in care redati si sa imbunatatiti vizibilitatea.










Componente mai rezistente

Placa superioara din aluminiu de calitate si butoane reconcepute de redare, cue si Hot Cue - mai rezistente ca oricand. Cablul de alimentare* V-Lock blocabil va protejeaza impotriva deconectarii accidentale, care va poate intrerupe spectacolul. * Exclusiv anumite regiuni.













Memorarea fisierelor audio complete
Memoria cache a dispozitivului CDJ-3000 se poate ocupa acum de un fisier audio complet. Aceasta inseamna ca o piesa va continua intotdeauna sa se redea pana la sfarsit – chiar daca apare o problema neasteptata, cum ar fi o conexiune necorespunzatoare a cablului LAN in reteaua Pro DJ Link.



















Design audio imbunatatit
























Sunet spatial realist si sunet de bas mai muzical
CDJ-3000 unifica procesarea calculelor audio la plutire de 96 kHz/32 de biti in toate formatele audio redabile. Percepeti nuantele sursei sonore originale – profunzime, ambianta si si schimbari in timbrul gamei joase – pentru sunet spatial realist si sunet de bas muzical.










Sunet natural–ascultat usor la seturi lungi, cu volum inalt
Ca sa maximizam performanta DAC (convertor digital-analogic), am imbunatatit circuitul cu iesire audio analogica. Am reglat semnalul audio digital pentru calitate sonora optima, reducand foarte mult zgomotul digital, pentru a crea sunet natural, care mentine publicul atent.




















Ecran tactil de 9 inch, de inalta rezolutie mai mare si mai transparent, am adaugat informatii, scurtaturi si butoane pentru caracteristici utile, precum Lista de redare si Cautare. Personalizati informatii, setati preferinte si glisati pentru navigare. Fluxul mai bun de lucru faciliteaza navigarea.





Atingere previzualizare












Ascultati orice parte a unei piese, atingandu-i forma de unda in locul adecvat din sectiunea de navigare. Cu mai multe playere CDJ-3000 conectate la mixerul DJM-V10 sau DJM-900NXS2 prin Pro DJ Link, puteti previzualiza chiar si melodii de pe un alt player cu Link Cue.










Atingere Cue
Ascultati alta parte a piesei redate, atingand forma de unda – publicul nu va auzi. Aflati progresul piesei si identificati un punct de mixare — util in timpul transferurilor intre DJ si seturilor cu doi DJ. Folositi Link Cue pentru a asculta o piesa pe un alt player.










Forma de unda suprapusa
Urmariti forma de unda marita a piesei de pe playerul principal si a celei cu care doriti sa faceti cueing, totul pe un singur ecran. Identificati puncte de mixare si verificati dintr-o singura privire ca beatgridurile sa fie perfect aliniate.




















Butonul Key Sync va ajusta automat cheia urmatoarei melodii pentru a corespunde cu cea de pe deckul principal, ajutandu-va sa realizati un mixaj uniform si armonic. Cu Key Shift pe ecranul tactil, puteti comuta manual in sus sau in jos cheia unei melodii.

















Cea mai neteda roata de jog a noastra de pana acum

Scratching fara efort si atenuarea inaltimii sunetului pentru piese. Am reproiectat roata de jog pentru a aluneca mai bine ca oricand, cu latenta redusa la atingere. LCD-ul indica pozitia capului de redare si grafica pentru un memento vizual rapid privind piesele incarcate.













Interfata reconstruita de performanta, de top in gama sa

Utilizati practic comenzile reproiectate si noile caracteristici ale CDJ-3000 – toate aranjate intr-un mod care va permite sa redati cu CDJ ca si cum ar fi un instrument muzical.













Opt butoane Hot Cue
Declansati in mod intuitiv Hot Cue-urile prin intermediul celor 8 butoane care sunt dispuse de la stanga la dreapta sub afisajul formei de unda. Pozitionarea liniara face sa se perceapa mai natural selectarea punctelor de cue in conformitate cu pozitia lor din piesa.










Butoane Beat Jump dedicate
Deplasati-va inainte sau inapoi fata de pozitia curenta de redare in piesa, prin apasarea butoanelor Beat Jump dedicate. Puteti seta numarul cuantificat de batai la o valoare de 1/2, 1, 2, 4, 8, 16, 32 sau 64 de batai.










Sectiune Auto Beat Loop avansata
La fel ca populara comanda 4-Beat Loop de la CDJ-2000NXS2, CDJ-3000 include un buton 8-Beat Loop pentru optiuni creative suplimentare. Doriti sa realizati bucle cu mai multe ritmuri" Folositi optiunile extinse pentru bucle neregulate, pentru a remixa soundurile din miscare.





























Optiuni flexibile de performanta

Redati muzica analizata de rekordbox de pe USB, cu modul Export. Conectati laptopul cu USB-HID pentru a folosi Link Export sau folositi gratuit modul Performanta. Conectati iPhone-ul la CDJ-3000 prin cablu USB cu un blit la adaptor camera USB3 (vandut separat) si mixati de pe rekordbox pentru iOS.













Sincronizati sunetul si elementele vizuale pentru performante mai bune

Puteti sincroniza in timp real iluminarea, afisajele video si elementele pirotehnice cu semnalul audio redat pe CDJ-3000, ceea ce va permite sa realizati performante mai atragatoare.














Pro DJ Link cu asistenta imbunatatita pentru lumini

Sincronizati-va sunetul cu lumina, datorita compatibilitatii cu noul Pro DJ Link Lighting. CDJ-3000 trimite informatii de analizare a frazei la rekordbox (PC/Mac), astfel incat sa controlati efectele de iluminare prin RB-DMX1 (disponibil separat) si sa va duceti spectacolul la urmatorul nivel.






















Compatibil cu software-ul ShowKontrol de control al spectacolelor de la TC Supply

Prin conectarea unei configuratii pentru DJ care include CDJ-3000 la toate produsele ShowKontrol prin intermediul PRO DJ LINK, puteti sincroniza in timp real iluminarea, afisajele video si elementele pirotehnice cu semnalul audio redat pe CDJ-3000.













Compatibil cu aplicatia tip punte gratuita PRO DJ LINK Bridge
Modelul CDJ-3000 accepta PRO DJ LINK Bridge, o aplicatie tip punte gratuita care conecteaza multi playerul cu aplicatiile de productie vizuala si cu produsele licentiate PRO DJ LINK pentru performante sigure si stabile.

























Serato DJ PRO

Modelul CDJ-3000 accepta controlul USB-HID al Serato DJ Pro. Utilizati multiplayerul pentru a naviga prin listele dvs. de redare Serato DJ Pro si in plus prin cataloagele serviciilor de streaming cuplate.










djay PRO AI pentru Mac

Modelul CDJ-3000 accepta controlul USB-HID al djay PRO AI pentru Mac de la Algoriddim. Navigati prin listele de redare ale djay PRO AI si in plus prin cataloagele serviciilor de streaming corelate.





















TRAKTOR PRO 3

Modelul CDJ-3000 accepta controlul USB-HID al TRAKTOR PRO 3 de la Native Instruments. Utilizati multiplayerul pentru a naviga prin listele dvs. de redare TRAKTOR PRO 3 si in plus prin cataloagele serviciilor de streaming cuplate.












Manager de actualizare firmware

Veti fi notificat in mod automat cand devin disponibile actualizarile firmware. Puteti descarca Managerul de actualizare firmware aici.






















































Date tehnice:






Formate de fisiere



ALAC
AAC
AIFF
FLAC
MP3
WAV





Sisteme de fisiere



FAT
FAT32
exFAT
HFS+





Software compatibil pentru DJ

rekordbox
Serato DJ Pro
djay PRO AI for Mac
TRAKTOR PRO 3



Control MIDI

da



Link ProDJ

da



Pro DJ Link Lighting

da



Compatibil cu KUVO

da



ce se afla in cutie



CDJ-3000
Cablu de alimentare (V-lock*)
Cablu audio digital
Cablu audio analogic
Cablu LAN
Ghid de pornire rapida
Precautii de utilizare

*Nu este disponibil in anumite regiuni.










Gama de frecvente

4 - 40000 Hz



Latime

329 mm



Inaltime

118 mm



Adancime

453 mm



Greutate

5,5 kg



Convertorul D/A

32 bit



Distorsiune

< 0,0018 %



Nivel de iesire audio

2,0 Vrms (1 kHz, 0 dB)






Afisaj





Afisaj principal

Ecran tactil HD LCD color de 9 inci



Afisaj pe jog (color LCD)

da






Control performanta





Dimensiune cadran jog

206 mm



Hot Cue

da



Auto Beat Loop

da



Beat Jump / Loop move

da



Beat Sync

da



Key Sync/Key Shift

da



Mod Slip

da



Revers

da



Reglare viteza vinyl

da






Terminale





Suporturi media care pot fi redate



Dispozitive de stocare USB (memorie flash/HDD etc.)
Card SD
Computere (Mac/Windows PC)
iPhone





LAN

1 (1000Base-T)



USB



1 port A USB
1 port B USB





Iesiri stereo



1 ANALOGIC (RCA)
1 Digital (Coaxial)








PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
907 647 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PRODUSE ASEMANATOARE CU PIONEER DJ CDJ-3000 MULTI-PLAYER PROFESIONAL PENTRU DJ

Pioneer DJ XDJ-1000MK2 - Multi-player de performanta pentru DJPioneer DJ XDJ-1000MK2 - Multi-player de performanta pentru DJ
Pioneer DJ XDJ-1000MK2 - Multi-player de...
O reorientare spre digital Pe baza predecesorului sau, XDJ-1000MK2 imbunatateste capacitatea de utilizare ...
RON 7249
Pioneer DDJ-FLX6-GT Consola cu 4 canale pentru DJ (Graphite)Pioneer DDJ-FLX6-GT Consola cu 4 canale pentru DJ (Graphite)
Pioneer DDJ-FLX6-GT Consola cu 4 canale ...
Noul model Pioneer DDJ-FLX6-GT introduce un nou aspect si o noua senzatie pentru rotile de jog de dimensiuni mari, care ...
RON 3246.62
Pioneer Dj XDJ-RX3 - Consola DJ cu 2 canale/ compatibilitate Software rekordbox si Serato DJ ProPioneer Dj XDJ-RX3 - Consola DJ cu 2 canale/ compatibilitate Software rekordbox si Serato DJ Pro
Pioneer Dj XDJ-RX3 - Consola DJ cu 2 can...
Pioneer Dj XDJ-RX3 se mandreste cu flexibilitate si cu caracter practic, in timp ce include o serie de ...
RON 10146.06
Pioneer DDJ-1000SRT Consola profesionala pentru DJ cu 4 canale pentru Serato DJ ProPioneer DDJ-1000SRT Consola profesionala pentru DJ cu 4 canale pentru Serato DJ Pro
Pioneer DDJ-1000SRT Consola profesionala...
Asteptarea a luat sfarsit Versiunea compatibila Serato a DDJ-1000 este aici – indeplineste DDJ-1000SRT. ...
RON 8249
Pioneer XDJ-700 Multi-player compact pentru DJPioneer XDJ-700 Multi-player compact pentru DJ
Pioneer XDJ-700 Multi-player compact pen...
Dimensiune compacta, caracteristici excelente XDJ-700 este livrat cu un ecran tactil de mari dimensiuni, un ...
RON 3897.81
Pioneer DDJ-FLX10 - Consola DJ cu 4 canale/ compatibilitate Software rekordbox si Serato DJ ProPioneer DDJ-FLX10 - Consola DJ cu 4 canale/ compatibilitate Software rekordbox si Serato DJ Pro
Pioneer DDJ-FLX10 - Consola DJ cu 4 cana...
Modelul Pioneer DJ DDJ-FLX10 este un controler de performanta cu 4 canale pentru DJ, compatibila cu software-urile ...
RON 8246.62
Pioneer DJ XDJ-XZ Consola profesionala cu 4 canale, pentru DJPioneer DJ XDJ-XZ Consola profesionala cu 4 canale, pentru DJ
Pioneer DJ XDJ-XZ Consola profesionala c...
Sistemul All-In-One XDJ-XZ cu patru canale este potrivit pentru toti DJ-ii avansati si profesionisti care doresc ca ...
RON 12398.99
Pioneer DDJ-800 Consola cu 2 canale pentru DJ, compatibila rekordboxPioneer DDJ-800 Consola cu 2 canale pentru DJ, compatibila rekordbox
Pioneer DDJ-800 Consola cu 2 canale pent...
Ia-ti performanta oriunde Controllerul DDJ-800 cu 2 canale este gandit ca un sistem de DJ profesional facut ...
RON 4996.82
Pioneer DJM-S9 Mixer cu 2 canale pentru DJ, stil scratching/ Serato DJ Pro/ rekordboxPioneer DJM-S9 Mixer cu 2 canale pentru DJ, stil scratching/ Serato DJ Pro/ rekordbox
Pioneer DJM-S9 Mixer cu 2 canale pentru ...
Vocatie si cale Faceti cunostinta cu DJM-S9, prima noastra consola de mixare cu doua canale pentru scratching Serato DJ ...
RON 8595.62

PIONEER DJ CDJ-3000 MULTI-PLAYER PROFESIONAL PENTRU DJ ESTE LISTAT IN: