Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Pachet Denon AVR-X1600H, 2x boxe podea Wilson RAPTOR 9 si SUB-9

Pachet Denon AVR-X1600H, 2x boxe podea Wilson RAPTOR 9 si SUB-9

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Denon
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Pachet Denon AVR-X1600H, 2x boxe podea Wilson RAPTOR 9 si SUB-9

Pachet Denon AVR-X1600H, 2x boxe podea Wilson RAPTOR 9 si subwoofer activ Wilson SUB-9


Receiver AV 7.2 HD

Imbunatatiti-va sistemul home theater cu Denon AVR-X1600H. Cu 145 W pe canal (6 ohmi, 1 kHz, THD 1%, 1 canal condus) , acest receptor AV Denon, cu performante ajustate, ofera o experienta audio 3D cu adevarat captivanta. Suporta Dolby Atmos®, tehnologia de virtualizare a inaltimii Dolby Atmos, DTS:X™ si DTS Virtual:X. Urmariti continutul video de pe televizor sau proiector cu cea mai buna imagine posibila datorita celor mai recente tehnologii video 4K, precum Dolby Vision™, HDR10 si HLG.


Cu suportul eARC pass-through, 6 intrari HDMI si 1 iesire cu suport complet HDCP 2.3 pe toate porturile, bucurati-va de compatibilitate perfecta cu cele mai noi televizoare HD si Ultra HD, playere Blu-ray si console de jocuri. USB-ul de pe panoul frontal ofera o redare audio convenabila a fisierelor MP3 si a formatelor audio Hi-Res (fisiere WAV, FLAC, ALAC si DSD 2,8/5,6 MHz). Transmiteti in flux servicii muzicale populare precum Spotify®, Deezer, Tidal si multe altele, fara fir, prin Bluetooth, Apple AirPlay 2 si Wi-Fi cu HEOS incorporat. Denon AVR-X1600H functioneaza, de asemenea, cu Amazon Alexa, Google Assistant si Apple Siri pentru control vocal fara efort.


Ghidandu-va vizual prin fiecare etapa a procesului de configurare, asistentul premiat Denon Setup Assistant va asigura ca veti obtine o configurare corecta de prima data. Fiecare home theater este diferit - de aceea Denon foloseste tehnologia premium de calibrare a camerei de la Audyssey, care masoara si optimizeaza automat receptorul AV pentru a oferi o experienta audio 3D cu adevarat captivanta, personalizata in functie de mediul dvs. unic de ascultare.


Boxa de podea

Wilson Raptor 9 sunt cele mai mari si mai puternice coloane de podea din seria Raptor. Este un design modern si elegant care raspunde nevoilor utilizatorilor pentru care sunt importanti atat parametrii tehnici, cat si designul rezistent la timp si la moda. Constructia clasica si simpla a coloanelor Raptor 9, cu stilul lor si disponibilitatea in doua culori clasice - alb si negru - le permite sa fie integrate perfect in mediul inconjurator al aproape oricarei incaperi. In plus, portul frontal al sistemului Bass-Reflex permite ca boxa sa fie mult mai eficienta in gama de frecvente joase si sa fie amplasata mult mai aproape de perete decat ar fi posibil cu boxele cu port posterior. Acesta este un argument important pentru utilizatorii care folosesc un sistem audio in incaperi comune, unde cantitatea de spatiu si dispunerea mobilierului obliga la unele compromisuri.


Constructia coloanelor Raptor 9 a fost atent rafinata din punct de vedere calitativ, oferind o carcasa de inalta calitate acoperita cu un strat durabil si estetic de vinil modern, cu o structura care seamana iluzoriu cu o suprafata de lemn finisata cu un usor luciu pe intreaga suprafata a peretilor laterali, superior si posterior. Partea frontala a coloanei a fost inchisa cu un panou din plastic lucios de culoare alba, respectiv neagra. Materialul asigura o rezistenta de lunga durata la schimbarea culorii si la efectele nedorite ale luminii, ceea ce este deosebit de important pentru un finisaj alb, atunci cand coloanele sunt amplasate in incaperi foarte insorite. Impreuna cu grilele din material disponibile in negru clasic, montate pe stifturi de montare traditionale, intreaga coloana are un aspect atractiv si nu deranjeaza interiorul cu prezenta sa.


Coloanele Raptor 9 sunt o constructie cu trei cai, iar caracteristicile si montajul lor sugereaza utilizarea lor in incaperi mai mari, unde isi vor putea dezvolta toate capacitatile acustice. Rigiditatea structurii coloanei si limitarea susceptibilitatii la vibratii sunt asigurate prin utilizarea unor pereti grosi din MDF. Amplasarea deja mentionata a portului Bass-Reflex pe peretele frontal permite obtinerea unor basuri mai dinamice si mai profunde chiar si atunci cand difuzoarele sunt aproape de perete.


Inverterul dezvoltat pentru acest design a fost integrat pentru a se asigura ca toate elementele din acest design au un sunet consistent. Acesta include doua transductoare pentru gama joasa de 16,5 cm fiecare, un transductor pentru gama medie de 13 cm si un tweeter de 2,5 cm cu o cupola din tesatura. Diafragmele transductoarelor au fost construite dupa o schema dovedita in alte coloane din seria Raptor, din celuloza puternic comprimata de cea mai buna calitate. Acest lucru a dus la o rigiditate foarte dorita cu greutatea lor redusa.


Un panou cu terminale de difuzoare simple este plasat jos, in partea din spate a carcasei. Terminalele de inalta calitate asigura o conexiune sigura la cabluri, atat datorita placarii cu aur a elementelor de contact electric, cat si datorita designului convenabil al piulitelor. Acestea sunt codificate prin culori, astfel incat sa limiteze posibilitatea de a face o eroare de conectare.


Dimensiunea, puterea si designul bine dovedit al difuzoarelor permit o scena muzicala de mari dimensiuni, oferind posibilitatea localizarii precise a instrumentelor individuale in spatiu. Sunetul nu este agresiv, dar, in acelasi timp, aduce o incarcatura considerabila de emotii cu mare naturalete, reproducand bine momentul inregistrarii melodiilor in studioul de inregistrari.


Difuzoarele Raptor 9 considerate in ansamblu sunt o solutie universala pe care iubitorii de muzica cu o capacitate de spatiu ceva mai mare, care necesita un sistem Hi-Fi configurat fara cusur, o vor dori, indiferent de amplificatorul montat in gama larga de la 50 la 220 W.


De asemenea, atrag atentia Raptors 9 pentru utilizatorii care cauta coloane frontale puternice in sistemele home theater multicanal. Aici va oferim si alte coloane de difuzoare din seria Raptor pentru a fi utilizate ca difuzoare surround spate, difuzoare centrale sau difuzoare mai inalte deasupra urechilor pentru sistemul de sunet surround Atmos.


Difuzoarele disponibile, datorita omogenitatii stilistice si cromatice a seriei si a potrivirii acustice perfecte a elementelor individuale, vor permite crearea unei game largi de seturi de difuzoare. Pentru intregul ansamblu, va sugeram, de asemenea, sa folositi subwooferele disponibile din seria Wilson SUB intr-un home theater.


Subwoofer activ

Wilson SUB-9 - subwoofer compact si performant la un pret de intrare in clasa - un raport calitate-pret de top.


Wilson SUB-9 este un subwoofer compact si cu un sunet bun, cu un design elegant Wilson. Cu un woofer de 8\" (210 mm), o carcasa solida si un amplificator incorporat de 65 Watt de inalta eficienta in clasa A/B, acesta ofera un bun suport de bas (nivel scazut) atat pentru sistemele de difuzoare stereo, cat si pentru cele cu sunet surround.


Driverul robust de 8\" este construit numai din materiale de inalta calitate si este proiectat special si construit cu precizie pentru a se potrivi atat cu carcasa, cat si cu amplificatorul - este construit pentru a oferi cea mai eficienta performanta la toate nivelurile de volum.


Constructia solida a cabinetului din MDF asigura un volum perfect si frecvente joase fara distorsiuni - fara rezonante sau vibratii nedorite din partea cabinetului - iar un sistem de porturi bassreflex perfect reglat asigura un impact maxim al basului.


Wilson SUB-9 poate fi conectat la toate amplificatoarele stereo si receptoarele AV si este usor de reglat pentru a se potrivi exact cu configuratia de sunet surround sau stereo din casa dumneavoastra.


Wilson SUB-9 este echipat cu un filtru trece-jos - se recomanda sa se puna filtrul trece-jos in receptorul AV la nivelul maxim si sa se controleze crossoverul pe subwoofer (butonul crossover) pentru a obtine efectul optim.


Date tehnice:


Receiver AV 7.2 HD


Receptor AV cu 7,2 canale, cu o putere de 145 W pe canal: sapte amplificatoare puternice reglate pentru a oferi experienta sonora Denon clasica si dinamica
Suporta Dolby Atmos®, tehnologia de virtualizare a inaltimii Dolby Atmos, DTS:X si DTS Virtual:X: Bucurati-va de o experienta audio tridimensionala imersiva pana la 5.2.2.2
6 intrari HDMI cu suport complet HDCP 2.3, 1 iesire HDMI: Conectati pana la sase dispozitive media si iesiti pe un singur afisaj (ex. televizor sau proiector in camera de zi si un alt dispozitiv in zona multizona)
Rezolutie de culoare 4K/60 Hz, Dolby Vision, HDR10, HLG, 4:4:4:4 si BT.2020: Ofera cea mai buna calitate video cu luminozitate, contrast si culoare exceptionale
Asistent de configurare Denon premiat si interfata grafica de utilizator: Experienta de configurare usoara si intuitiva la iesire din cutie
Control vocal Amazon Alexa, Google Assistant si Apple Siri: Utilizati vocea pentru a controla AVR-X1600H si serviciile de muzica wireless in mod hands-free
HEOS Tehnologie incorporata de streaming de muzica wireless multi-room: Ascultati din orice incapere a casei dvs. pentru o experienta audio conectata, la nivelul intregii case
Conectivitate Smart TV: Controlati Denon AVR-X1600H cu telecomanda televizorului dvs. prin HDMI CEC
Canal de retur audio imbunatatit (eARC): Suporta cele mai recente formate audio 3D, cum ar fi Dolby Atmos si DTS:X, din semnalul audio al televizorului prin HDMI
Mod joc: Suporta modul de latenta redusa automata (ALLM) pentru jocuri fara intarzieri (necesita un ecran 4K si o consola de jocuri acceptate)
Suporta Spotify, Deezer, TuneIn, Deezer si multe altele: Transmiteti wireless si bucurati-va de cele mai populare servicii de muzica
Suport pentru DSD de inalta rezolutie (2,8/5,6 MHz), FLAC, ALAC si WAV: Streaming audio de inalta rezolutie pentru entuziastii Hi-Fi
Intrare Phono integrata: Suporta discuri de vinil pentru auditie Hi-Fi
Cip DSP cu patru nuclee DSP de 300 MHz: Activeaza cele mai recente nevoi de procesare video, sunet si procesare
Sunet audio pentru toate zonele TV: Reda audio de la televizor in toate zonele
Software de calibrare Audyssey MultEQ XT: Ofera egalizarea suprema pentru mediul dvs. unic de ascultare
Tehnologia de monitorizare si gestionare a sistemului de la distanta ihiji Invision, Domotz Pro si OvrC: Permite integratorilor personalizati sa monitorizeze si sa rezolve problemele de la distanta, reducand drastic timpul de nefunctionare


dimensiuni produs: 434 x 151 x 339 mm
greutate neta: 8.50 kg

Boxa de podea

Latimea de banda (±3 dB): 40 - 20 000 Hz
Sensibilitate (2,83V / 1m): 91 dB
Impedanta: 4-8 ohmi
Nivelul maxim de presiune (SPL max.): 110 dB
Puterea recomandata a amplificatorului: 50 - 220 W
Frecventa invertorului: 700 Hz, 2 500 Hz
Transductor de gama inalta: Cupola din tesatura de 1″ (25 mm)
Transductor de raza medie: 1x 5\"\" (130 mm), membrana de celuloza
Transductor pentru gama joasa: 2x 6 1/2\"\" (165 mm), membrana din celuloza
Tip de carcasa: Bass-Reflex
Terminalele difuzoarelor: duble, borne de conectare, placate cu aur, compatibile cu banana-plug.
Accesorii incluse: varfuri


dimensiuni produs: 195 x 1160 x 302 mm
greutate neta: 16.70 kg

Subwoofer activ

Unitate de actionare: Subwoofer de 8\" (210 mm) cu proiectie lunga.
Intrari: Intrare stereo RCA
Tensiune de retea: AC 220-240V, 50/60Hz
Comutator de faza: 0-180 grade
Volum: control reglabil
Raspuns in frecventa (-3dB): 25 - 150 Hz
Frecventa de crossover: reglabila
Putere de iesire: 150 W (RMS)


dimensiuni produs: 305 x 275 x 310 mm
greutate neta: 9.20 kg
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
914 742 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PACHET DENON AVR-X1600H, 2X BOXE PODEA WILSON RAPTOR 9 SI SUB-9 ESTE LISTAT IN: