Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Boss RC-10R Rhythm Loop Station

Boss RC-10R Rhythm Loop Station

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: BOSS
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Boss RC-10R Rhythm Loop Station

INTERPRETAtI LA VITEZA INSPIRAtIEI

Combinand loop-urile bazate pe melodii si ritmuri organice intr-un pachet compact, RC-10R aduce o inspiratie proaspata pentru interpretarile live, sesiunile de productie a melodiilor si exersarile zilnice. Acest Loop Station de ultima generatie este o masina de creatie in timp real, care va permite sa dezvoltati muzica dinamica spontan si ritmuri cu doua sectiuni unice de melodii, intrari/incheieri si tranzitii de ritm. Comenzile integrate si indicatorii vizuali pentru loop-uri ofera o operare usoara si autonoma, in timp ce controlul extins este posibil prin comutatoarele externe si MIDI. O biblioteca vasta de ritmuri este la indemana pentru a acoperi aproape orice gen muzical si chiar puteti importa ritmuri proprii pentru a personaliza RC-10R pentru melodii si stiluri specifice.



Instrument de ultima generatie pentru interpretari, care combina loop-uri bazate de melodii si ritmuri dinamice intr-o unitate de mici dimensiuni
Acopera aproape orice gen cu peste 280 stiluri de ritmuri presetate, care includ doua sectiuni unice, tranzitii de intrare/incheiere si doua tranzitii intermediare
saisprezece seturi de tobe versatile, cu sunete de inalta calitate din bibliotecile de ritm BOSS si Roland
Generator stereo de loop-uri cu sase ore de inregistrare si AD/DA de inalta clasa pe 32 de biti si procesare in floating point pe 32 de biti
Operare in serial pe doua piste pentru constructia de loop-uri cu doua parti independente de melodii
Doi indicatori circulari afiseaza starea de redare a loop-ului si a ritmul-ului
Operare simpla cu LCD informativ si interfata intuitiva
Spatiu de stocare pentru memorarea a 99 de fraze si 50 de ritmuri de utilizatori
Filtru de iesire selectabil pentru a optimiza sunetele de chitara si ritm pentru un amplificator de chitara sau un sistem de sunet complet
Suport pentru control extins prin intermediul pedalelor de picior, pedale de expresie sau MIDI
MIDI I/O complet prevazut cu mufa TRS mini pentru economie de spatiu (cablu adaptor BMIDI-5-35 disponibil separat)
Softwarel Mac/Windows pentru importarea loop-urilor WAV si a ritmurilor utilizatorilor in format SMF
Continut aditional disponibil pentru descarcare pe BOSS Tone Central



Loop Station-ul de Ultima Generatie pentru Interpretii Moderni

Celebrele produse BOSS Loop Station sunt lidere in lume, cu o gama larga de modele care sprijina nevoile creative unice ale tuturor tipurilor de muzicieni. RC-10R introduce o noua generatie Loop Station care inspira artisti moderni populari care incorporeaza ritmuri percusive cu looping in stil melodic. Proiectat pentru crearea de muzica in timp, RC-10R ofera chitaristlor si cantaretilor/compozitorilor un instrument unic, usor de utilizat pentru dezvoltarea de idei si pentru a face interpretarile scenice mai dinamice si mai convingatoare.




Un Looper Bazat pe Melodii si o Masina Inteligenta de Ritmuri, Toate intr-o Singura Unitate

RC-10R aduce loop-uri si ritmuri impreuna in cel mai sofisticat si interactiv mod. Spre deosebire de ritmurile de baza ale celorlalte Loop Station-uri, fiecare dintre ritmurile RC-10R are structuri complete de melodii cu parti separate. Generatorul de loop-uri cu doua piste functioneaza in mod serial si este perfect sincronizat cu ritmul, permitandu-va sa captati sectiuni independente de melodii cu propriile suporturi ritmice unice. Doua variatii intermediare aduc energie naturala atunci cand treceti intre sectiuni, in timp ce tranzitiile de introducere si incheiere va permit sa incepeti si sa terminati piesele intr-un mod organic.




Sunete de Ritm de Calitate Superioara si Ritmuri Organice

RC-10R este gata sa preia orice muzica pe care o interpretati, de la rock, pop si acustica la latino, jazz, electronica si altele. Exista peste 280 de stiluri de ritmuri din care puteti alege, toate cu dinamica naturala, organica pentru a va sustine muzica. si daca nu gasiti ceea ce aveti nevoie in unitate, pur si simplu importati propriile ritmuri SMF prin software-ul dedicat pentru Mac/Windows si stocati-le in 50 de locatii pentru utilizatori. Indiferent de stilul pe care il alegeti, puteti schimba usor amprenta sonica cu 16 seturi diferite, transformand instantaneu un canal de la heavy rock la o percutie usoara si totul intre ele.




Se Adapteaza Stilului Dvs. Creativ

In timp ce generatoarele de loop si ritmuri ale RC-10R lucreaza impreuna in armonie completa, ele sunt proiectate sa functioneze la fel de bine si independent. Aveti posibilitatea sa construiti doua loop-uri independente fara suport ritmic, perfect pentru a crea interpretari melodice pe loc si sunete ambientale evolutive. De asemenea, este posibil sa utilizati RC-10R ca masina de tobe operata cu piciorul, cu control in timp real asupra sectiunilor de melodii si tranzitii, facandu-l un partener esential pentru acompaniamentul pe scena, sesiunile de jam si exersare.




Control Extins pentru Utilizatorii Avansati

Cu afisaje interactive si comenzi multifunctionale, RC-10R este o unitate independenta. Dar unii utilizatori doresc mai mult control, iar RC-10R il ofera. Pentru inceput, exista o mufa pentru conectarea a pana la doua comutatoare de picior sau o pedala de expresie, oferind un control extins asupra opririi, undo/redo, volumul loop-ului si alte functii. Mai mult, MIDI I/O complet este oferit prin mufele TRS mini cu economie de spatiu, deschizand o multitudine de functii de acces direct si optiuni de sincronizare cu alte dispozitive MIDI.




Generator de Loop-uri de Clasa Inalta

Loop Station-urile BOSS sunt renumite pentru calitatea excelenta a sunetului, iar RC-10R ofera cele mai bune rezultate pana acum. Generatorul sau de inregistrare a loop-urilor are o tehnologie AD/DA pe 32 de biti si o procesare in floating point pe 32 de biti, oferind performante audio care rivalizeaza cele mai bune echipamente de studio. si ca toate Loop Station-urile, este posibil sa mentina semnalul original analog 100% pentru a va pastra tonul natural de baza.




Sunet Optimizat pentru Orice Setup

Chitara electrica si ritmul au diferite necesitati de amplificare - chitaristii se bazeaza, de obicei, pe amplificatorul lor pentru a-si colora sunetul, in timp ce o masina de ritmuri are nevoie de un sistem clar, cu o gama completa, care sa sune cat mai bine. RC-10R va ofera tot, permitandu-va sa trimiteti looper-ul si ritmurile la iesiri si sisteme de amplificare separat. Dar in acele situatii in care nu puteti utiliza doua amplificatoare sau doriti doar o configuratie mai simpla, RC-10R are un truc elegant in maneca. Cu o varietate de filtre cu tonuri unice, puteti optimiza sunetul de chitara si/sau ritm pentru amplificare printr-un singur sistem, indiferent daca este vorba de un amplificator de chitara, un sistem PA sau monitoare de studio.





Date tehnice:

SPECIFICATIONS (LOOPER)Sampling Frequency44.1 kHzAD/DA Conversion32 bitsProcessing32-bit floating pointRecording/PlaybackMaximum Recording Time: Approx. 6 hours (stereo)
Maximum Phrase Memory: 99
Number of Tracks: 2
Data Format: WAV (44.1 kHz, 32-bit float, stereo)SPECIFICATIONS (RHYTHM)Rhythm Type280 types or greaterRhythm ControlIntro, Pattern 1, Pattern 1 Fill, Pattern 2, Pattern 2 Fill, EndingRhythm Kit16 typesMaximum Polyphony24 voicesEffectReverb (only for rhythm part)SPECIFICATIONS (COMMON)Memory99Nominal Input LevelINPUT A/MONO, B: -10 dBuMaximum Input LevelINPUT A/MONO, B: +8 dBuInput ImpedanceINPUT A/MONO, B: 1 M ohmNominal Output LevelOUTPUT A/MONO, B: -10 dBuMaximum Output LevelOUTPUT A/MONO, B: +8 dBuOutput ImpedanceOUTPUT A/MONO, B: 1 k ohmsRecommended Load ImpedanceOUTPUT A/MONO, B: 10 k ohms or greaterBypassBuffered bypassControlsRHYTHM switch, LOOP switch
VALUE knob, RHYTHM LEVEL knob, LOOP LEVEL knob
MENU button, EXIT buttonDisplay16 characters x 2 lines LCD (with backlit)IndicatorRHYTHM indicator, LOOP indicatorConnectorsINPUT (A/MONO, B) jacks, OUTPUT (A/MONO, B) jacks: 1/4-inch phone type
CTL 1, 2/EXP jack: 1/4-inch TRS phone type
MIDI (IN, OUT) jacks: stereo miniature type
DC IN jack
USB COMPUTER port: USB micro B typePower SupplyAC adaptorCurrent Draw250 mAAccessoriesOwner\'s Manual
Leaflet \"USING THE UNIT SAFELY\"
AC adaptor
Rubber foot x 4Options (sold separately)Footswitch: FS-5U
Dual footswitch: FS-6, FS-7
Expression pedal: FV-500H, FV-500L, EV-30, Roland EV-5
TRS/MIDI connecting cable: BMIDI-5-35SIZE AND WEIGHTWidth101 mm
4 inchesDepth138 mm
5-7/16 inchesHeight (excluding rubber foot)63 mm
2-1/2 inchesHeight (including rubber foot)65 mm
2-9/16 inchesWeight (excluding AC adaptor)620 g
1 lbs 6 oz* 0 dBu = 0.775 Vrms*The specifications are subject to change without notice.






PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
900 946 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

PRODUSE ASEMANATOARE CU BOSS RC-10R RHYTHM LOOP STATION

JC-22 Jazz Chorus Amplificator chitaraJC-22 Jazz Chorus Amplificator chitara
JC-22 Jazz Chorus Amplificator chitara
SUNET LEGENDAR ACASA LA DUMNEAVOASTRA JC-22 Jazz Chorus va ofera sunetul JC Clean clasic al Roland si efectul ...
RON 2293.1
Nextone Stage Amplificator ChitaraNextone Stage Amplificator Chitara
Nextone Stage Amplificator Chitara
PATRU PUTERI DE SCENA, EXPRESIE NELIMITATA Combinand sunetul si senzatia tubului clasic cu diversitatea tonala a ...
RON 2254.43
Boss RC-505 loop stationBoss RC-505 loop station
Boss RC-505 loop station
LOOPERUL DE MASA RENUMIT, ACUM MAI PERFORMANT CA ORICAND Oferind inspiratie fara limite, RC-505 Loop Station a devenit ...
RON 2326.58
Roland DJ-505 Consola DJRoland DJ-505 Consola DJ
Roland DJ-505 Consola DJ
NOI INSTRUMENTE PENTRU A INSPIRA NOI POSIBILITAtI DE CREAtIE Roland DJ-505 este un controler Serato DJ cu doua canale, ...
RON 3308.4
Pioneer DJ TORAIZ SP-16 Sampler profesional pentru DJPioneer DJ TORAIZ SP-16 Sampler profesional pentru DJ
Pioneer DJ TORAIZ SP-16 Sampler profesio...
Pioneer Toraiz SP-16 este un sampler profesional ce iti va duce creativitatea la un alt nivel atunci cand esti ...
RON 4993.81
Pioneer DJM-S7 - Mixer de performanta, cu 2 canale stil scratching, pentru DJ (Negru)Pioneer DJM-S7 - Mixer de performanta, cu 2 canale stil scratching, pentru DJ (Negru)
Pioneer DJM-S7 - Mixer de performanta, c...
TURNTABLI7M Acest nou mixer cu 2 canale pentru intreceri mixer va ofera libertatea de a va personaliza configuratia si ...
RON 8247.81
Pioneer XDJ-RR Consola universala cu 2 canale, pentru DJPioneer XDJ-RR Consola universala cu 2 canale, pentru DJ
Pioneer XDJ-RR Consola universala cu 2 c...
In prim-plan Duceti-va performantele la nivelul urmator, cu sistemul nostru XDJ-RR universal pentru DJ pentru ...
RON 6146.63
Pioneer XDJ-700 Multi-player compact pentru DJPioneer XDJ-700 Multi-player compact pentru DJ
Pioneer XDJ-700 Multi-player compact pen...
Dimensiune compacta, caracteristici excelente XDJ-700 este livrat cu un ecran tactil de mari dimensiuni, un ...
RON 3897.81
Amplificator de chitara KTN-MINI EXPAmplificator de chitara KTN-MINI EXP
Amplificator de chitara KTN-MINI EXP
Combo Chitara Electrica Boss Katana Mini TON AUTENTIC KATANA INTR-UN AMPLIFICATOR ULTRA COMPACT Amplificatoarele BOSS ...
RON 598.15

BOSS RC-10R RHYTHM LOOP STATION ESTE LISTAT IN:

BOSS RC-10R RHYTHM LOOP STATION - PRODUSE SIMILARE