Inscrie firma »
S************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Allen & Heath CQ-12T - Mixer digital ultra-compact 12in / 8out

Allen & Heath CQ-12T - Mixer digital ultra-compact 12in / 8out

Tip produs: echipamente audio | echipamente dj | echipamente audio constanta
Producator: Allen & Heath
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Allen & Heath CQ-12T - Mixer digital ultra-compact 12in / 8out

Allen & Heath CQ-12T este cel mai mic mixer din gama CQ si este ideal pentru inregistrari si streaming la domiciliu, repetitii de trupa, concerte mici si aplicatii de vorbire.


CQ preia renumitele procesari si efecte, adauga noi instrumente de mixare asistata interesante si le impacheteaza in cea mai mica si mai accesibila serie de mixere digitale de pana acum.


Rapid si complet/ Alegeti-va stilul de mixare
Quick Channels ofera procesare specifica instrumentului si aplicatiei, cu posibilitatea de a forma un canal complet de procesare prin intermediul unui singur buton.
Aveti nevoie de mai mult control" Treceti la Complete Channels pentru o reglare avansata si aprofundata a parametrilor.


Asistent Gain/ Configuratii mai rapide
Setarea cantitatii corecte de castig pentru fiecare canal nu este cea mai interesanta sarcina si, in cazul in care trebuie sa te ocupi de mai multe canale, iti consuma rapid timpul de configurare. Asistentul Gain Assistant de la CQ seteaza rapid si precis nivelul optim de castig pentru unul sau mai multe canale de intrare si continua sa monitorizeze nivelurile in timpul spectacolului pentru a preveni orice varfuri sau surprize neplacute.



Asistentul de feedback de la CQ detecteaza si elimina automat frecventele problematice folosind pana la 16 filtre pe iesire, astfel incat sa puteti mixa cu incredere - si sa uitati de feedback.


Sunet impecabil - CQ se bazeaza pe tehnologia celei mai recente generatii de console de sunet live pentru a oferi o calitate audio de neimaginat pana acum la acest nivel de mixer.
Sunetul pristinic de 96 kHz este asociat cu procesarea la bord de nivel studio si o suita optimizata de FX pentru a stabili un nou standard pentru ceea ce este posibil cu mixerele digitale ultracompacte.


FX incorporat - CQ introduce o noua suita de algoritmi de reverberatie, delay si modulatie de inalta calitate, usor de utilizat, cu presetari specifice pentru fiecare instrument, pentru o configurare rapida.
Unitatile selectate dispun de noul nostru instrument FX Assist, care modeleaza automat efectele si raspunde in mod dinamic la semnalul de intrare pentru a se asigura ca mixajul dvs. este imbunatatit de FX, nu inghitit.


Control touchscreen - CQ-12T va ofera tot controlul tactil de care aveti nevoie pentru a va deplasa rapid in interfata. Ecranul tactil de 7″ si controlul rotativ faciliteaza configurarea si inceperea mixajului, iar cele 3 taste soft personalizate va permit sa accesati functiile utilizate in mod obisnuit prin simpla apasare a unui buton. Conectati un router sau un punct de acces, iar aplicatia gratuita CQ MixPad va ofera, de asemenea, controlul complet al mixajului dvs. de oriunde din local.


Inregistrare si redare - CQ include mai multe optiuni de inregistrare si redare pentru a va asigura ca sunteti intotdeauna gata sa surprindeti performanta. O interfata audio USB integrata permite inregistrarea multitrack, redarea si streaming-ul usor prin intermediul aplicatiei DAW, iar un slot pentru carduri SD este prevazut pentru inregistrarea si redarea multitrack fiabila in deplasare. Puteti inregistra si reda fisiere stereo prin intermediul unei chei USB si puteti chiar reda de pe telefon prin intermediul functionalitatii Bluetooth incorporate.


I/O Conectati-va - CQ-12T ofera toata conectivitatea de care aveti nevoie pentru a porni la drum cu 10 intrari microfon/linie impartite pe 5 XLR si 5 prize combinate XLR/TRS, plus o intrare stereo prin intermediul unei perechi de mufe de 1/4″. Cand vine vorba de iesiri, exista o pereche de iesiri de mixaj principal pe XLR, plus 6 iesiri jack TRS pentru mixajele de monitorizare - suficient pentru intreaga trupa!


AMM/ Simplificarea vorbirii - Mixerul automat de microfon integrat (AMM) inseamna ca puteti reduce instantaneu zgomotul de fond si imbunatati claritatea aplicatiilor de vorbire fara a ridica un deget. AMM este disponibil pe toate canalele de intrare, facandu-l mixerul portabil perfect pentru conferinte, podcast-uri, dezbateri si productii teatrale la scara mica.


Date tehnice:

Caracteristici si Specificatii tehnice:



Tip: Mixer digital / Recorder / Interfata USB/ Ecran: 7\" tactil
Intrari: 5 XLR, 5 XLR/TRS Combi, 2 TRS (stereo)
Iesiri: 2 XLR (principale), 6 TRS (monitoare)
Inregistrare/redare USB stereo cu canal de intrare dedicat
Redare Bluetooth stereo cu canal de intrare dedicat
Interfata USB-B 16×16 (48/96kHz)
Inregistrare/reproducere SD 16×16 (48/96kHz)
2 motoare FX/ 3 taste soft personalizate
Conexiune pentru doua pedale de comanda
Ecran tactil capacitiv de 7\" cu control rotativ asociat
Iesire pentru casti TRS atribuibila
Phantom Power: Da (Pe toate cele 10 canale)
Intrari - linie: 2 x 1/4\" TRS (L, R)
Iesiri - main: 2 x XLR/ Iesiri - Direct: 6 x 1/4\" TRS (monitoare)
Data I/O: 1 x RJ45/ Iesire casti: 1 x 1/4\" TRS
USB: 1 x Type B, 1 x Type A
Conexiuni PC: USB (16 x 16), Ethernet
Bluetooth: Intrare Stereo
Control remote: 1 x 1/4\" (footswitch)
Efecte: Reverb, Delay, Modulation
Procesare semnal: 96kHz FPGA
Caracteristici unice: Feedback Assistant
Stocare: Slot pentru card SD card
Software: QC MixPad App, CQ4You App
Posibilitate montare rack: Da (kit-ul se vinde separat)
Alimentator 12V DC
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
906 624 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Echipamente audio & lumini profesionale - Echipamente DJ - Reprezentant KV2 Audio

ALLEN & HEATH CQ-12T - MIXER DIGITAL ULTRA-COMPACT 12IN / 8OUT ESTE LISTAT IN: