Inscrie firma »
SOLIS

SOLIS

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare SOLIS

SOLIS: solutia completa, integrata web, pentru managementul vanzarilor si relatiilor cu clientii pentru firme de import si distributie.

SOLIS integreaza lantul clienti - ofertare - comenzi - livrare - aprovizionare - furnizori, fiind de un real folos tuturor celor implicati in aceste procese.

SOLIS a aparut din dorinta de a usura si a optimiza munca firmelor ce activeaza pe piata actuala de import si distributie.

PACHETE

Agenda Clienti
Agenda Clienti este un CRM puternic (Content Relationship Management), ce contine informatii despre clienti si clienti potentiali, persoane de contact, vizite, concurenta, ofera un tablou de bord cu situatia la zi a clientilor si permite marketarea clientilor (trimitere automata de fax-uri, email-uri, scrisori, etichetarea clientilor, urmarirea evolutiei relatiilor cu clientii).

Oferte
Generarea de oferte, personalizate, usor configurabile, salvate in baza de date. Tot aici se poate consulta istoricul tuturor ofertelor facute clientilor.

Catalogul de produse
SOLIS gestioneaza un catalog navigabil de produse, in care sunt calculate zilnic preturile recomandate si unde se poate urmari situatia detaliata a stocului.

Comenzi
Modulul de comenzi permite stocarea in baza de date a comenzilor, precum si crearea, tiparirea si istoricul bonurilor de comanda, proceselor verbale, rezervarilor, proformelor.

Contracte
Acest modul permite urmarirea evolutiei contractelor si a documentelor aditionale, pornind din faza incipienta (redactare, semnare), urmarind derularea contractelor (livrari, preturi), inchiderea acestora, sau modificarea prin acte aditionale sau prelungiri.

Livrari
Pachetul de livrari permite generarea de notificari de livrare, atunci cand marfa intra pe stoc, pentru comenzile curente ale clientilor, in ordinea cronologica a introducerii comenzilor. Asftel toate comenzile clientilor sunt onorate iar timpul de raspuns este minim.

Gestiune
Gestiunea cantitativa a stocului, multi-depozit, gestiunea loturilor (cu urmarirea datelor de expirare). Afisare in timp real a stocului detaliat, accesibila si din teritoriu pe internet / telefonul mobil / palm / pda. Completarea automata a facturilor in ordinea vechimii loturilor.

Comenzi furnizori
Modulul Comenzi Furnizori eficientizeaza procesul de aprovizionare, avand un impact pozitiv asupra tuturor celorlalte functii din organizatie.

Service
Modulul de service ajuta la gestiunea activitatii de service de echipamente.

Licitatii
Modulul Licitatii asista operatorul in vederea licitarii si urmaririi derularii licitatiilor in sistemul e-licitatie
PREZENTARE N*********
MEMBRU
GRATUIT
N*********
4 151 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
N*********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Computere/Soft/Internet » Software economic

PRODUSE ASEMANATOARE CU SOLIS

Solis REPORTSSolis REPORTS
Solis REPORTS
Solis REPORTS permite generarea de rapoarte de orice fel si filtrarea datelor astfel incat utilizatorul sa obtina ...
SOLIS - PRODUSE SIMILARE