Inscrie firma »
I********************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Traduceri

Traduceri

 

Prezentare Traduceri

Compania noastra, prin serviciul de traduceri , este in masura sa sadisfaca orice tip de cerere in domeniile tehnic, legal, comercial, publicitar etc, in timp foarte scurt si cu rezultate optime. Datorita colaboratorilor nostri, vorbitori nativi de limba engleza, franceza, italiana, germana, spaniola portugheza, putem garanta eficacitatea muncii noastre.
Serviciile noastre:

TRADUCERE: procesul de traducere a unui text se desfasoara in mai multe etape: lectura completa a textului inainte de inceperea traducerii, cautarea terminologiei specifice, redactarea unui glosar, consultare cu clientul pentru a clarifica eventuale neintelegeri asupra textului, redactarea traducerii, lectura textului tradus si verificarea acestuia. Multumita acestei proceduri, aplicata oricarui tip de traducere,de la cea mai complexa la cea mai simpla, reusim sa garantam intotdeauna calitatea muncii noastre.

REVIZIE: lucrarea de revizie consta in recitirea textelor deja traduse cu scopul de a verifica acuratetea stilistica, sintactica si terminologica si, daca este disponibil textul original, confruntarea cu acesta.

TRANSCRIERI DE PE MATERIAL AUDIO: este vorba despre un serviciu nou ce consta in transcrierea de materiale inregistrate in limbi straine cum ar fii, de exemplu, interviuri, conferinte, lectii deschise, etc.
PREZENTARE I**********************************
MEMBRU
GRATUIT
I**********************************
5 792 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
I**********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Imobiliare/Mobiliare » Apartamente

PRODUSE ASEMANATOARE CU TRADUCERI

Creare site-uri internetCreare site-uri internet
Creare site-uri internet
Un site internet este astazi o indispensabila vitrina pentru afacerea dumneavoastra. Firma noastra va orefa la un pret ...

TRADUCERI ESTE LISTAT IN: