Inscrie firma »
s********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Ulei de masaj

Ulei de masaj

 

Prezentare Ulei de masaj

CORPUL SI ULEIURILE DE MASAJ

Efectele benefice ale masajului asupra organismului se cunosc inca din timpurile stravechi. Masajul reface tonusul si stimuleaza punctele de acupunctura, recomandat fiind in tratamentul diferitelor boli si pentru recapatarea echilibrului fizic - pshihic al organismului. Efectele masajului pot fi multiplicate prin folosirea ului ulei de masaj potrivit.
Componentele active ale uleiurilor noastre de masaj sunt uleiuri eterice din plante medicinale salbatice, care in timpul masajului intra rapid in circuitul sangvin iar de acolo in tot organismul. Uleiurile eterice sunt pure, naturale, produse din plante cu o serie de efecte pozitive asupra organismului si sunt folosite in medicina si in cosmetica de cateva milenii.

RELAX - ulei pentru masaj corporal

Contine componenti activi de origine vegetala, vitaminele A, D si E, uleiuri eterice de menta, lavanda, rozmarin, ienupar, geraniu, eucalipt... Este folosit pentru masaj de relaxare si revigorare. Uleiul intensifica circulatia, iar uleiurile eterice, cu efectele lor calmante inlatura semnele de oboseala si tensiune musculara. Este recomandat in special dupa sitiatii incarcate de stres.
Pentru persoanele care au varice se ung picioarele intr-un strat subtire de la calcai spre inima fara apasare. In combinatie cu crema de fata se foloseste in spondiloza, leziuni, entorse. Este recomandat si pentru ingrijirea tenului gras, acnee sau seboree.
Pentru o baie relaxanta se pun 20 de picaturi in apa. Calmeaza, destinde, revitalizeaza, activeaza circulatia sangelui si curata porii, iar vara racoreste si este recomandat persoanelor care au probleme cu picioare umflate. Se recomanda persoanelor nervoase, suprasolicitate si devitalizate. In aromoterapie se recomanda pentru insomnii, raceli, dureri menstruale, etc.

SPORT - ulei pentru masaj corporal

Ulei cu puternic efect de incalzire. Efect analgetic (inlatura durerea), relaxant al musculaturii, calmant. Contine componenti activi de origine vegetala, uleiuri eterice si extracte din plante: muscata, eucalipt, ienupar, lavanda, busuioc, chiparos, musetel,cimbru.... Se foloseste pentru masaje sportive, carcel, reumatism, dureri musculare, oboseala cronica, dupa incordare fizica sau psihica, osteoporoza. In laringita se aplica putin ulei in regiunea coardelor vocale. Intensifica circulatia si accelereaza eliminarea toxinelor din organism.
Se aplica pe locul dureros prin masaj delicat. Dupa masajul cu uleiul sport nu se elimina acid lactic.
Se poate folosi si in aromoterapie (intr-un bol cu apa se pun cateva picaturi si se aseaza langa pat). Rezultate bune in: accidentari sportive, antiinflamator, dureri de articulatii, cefalee, contuzii, crampe si febra musculara, dureri articulare, premenstrual. Efect de vindecare rapida in cazul echimozelor(vanatai), entorse sau rupturi de ligamente, luxatii, migrene, nevralgii, sinuzita, spondiloza, raceli, gripe, dupa imobilizari ghipsate.

Trucuri: Bucurati-va de masaj de cate ori aveti ocazia! O atentie speciala acordati picioarelor si talpilor. Daca aveti posibilitatea, mergeti la un maseur profesionist. Nu se foloseste pentru femei gravide.
PREZENTARE s**********************
MEMBRU
GRATUIT
s**********************
10 920 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
s**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Sanatate/Frumusete » Cosmetice naturale

PRODUSE ASEMANATOARE CU ULEI DE MASAJ

Ulei anticellulitaUlei anticellulita
Ulei anticellulita
Uleiul anticelulitic Hemel este un produs natural cu componente active de origine vegetala. Contine uleiuri eterice si ...