Inscrie firma »
Alcatel Omni PCX Office

Alcatel Omni PCX Office

Tip produs: primul telefon mobil alcatel
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Alcatel Omni PCX Office




Este un server preconfigurat care integreaza Date, Internet si Voce intr-un singur sistem. Acesta furnizeaza un serviciu complet in cel mai simplu mod posibil: OmniPCX Office este modular, ceea ce inseamna ca poate fi adaptat nevoilor specifice fiecarui client.

OmniPCX Office poate gestiona date, internet, voce si sa convearga aplicatii precum servicii internet, gestionare apel, mobilitate, CTI.

OmniPCX Office este un instument (server) cu aplicatii preconfigurate, toate cerintele clientului, aflandu-se intr-o cutie (conceptul all-in-a-box).






OmniPCX Office poate furniza aceleasi caracteristici ca un router cu un firewall, ca un server de e-mail, ca un server CTI si un server Proxy cache. Are un cost eficace: o singura infrastructura pentru Voce si Date, accesul la Internet. Este simplu de configurat: printr-un singur acces pentru interfata de management. Este usor de intretinut: clientul nu este obligat sa angajeze un manager IT deoarece are doar o singura interfata de gestionat.

In plus ALCATEL este primul fabricant care a ales LINUX, un sistem aprobat pe scara larga in industria de calculatoare. Linux este deschis multor aplicatii si in mod special serviciilor de Intenet, integrandu-se cu protocoalele principale Internet. OmniPCX Office este bazat pe protocoale standard (CSTA, TAPI IP), ceea ce inseamna ca este deschis catre o varietate larga de aplicatii construite de catre ALCATEL si partenerii sai.
OmniPCX Office are conexiuni ISDN, PSTN, xDSL, deci nu are importanta cu ce tip de retea este conectat clientul, in orice situatie acest instrument poate furniza un raspuns.

OmniPCX Office este scalabil, este foarte simplu sa maresti un sistem doar prin adaugarea unui modul, sau a unei placi sau validand o cheie soft noua deci nu se cere nici o componenta hardware noua, in plus, este posibila marirea sistemului via Business Partner Web Site.

OmniPCX Office, ofera posibilitatea de a evolua de la o solutie telefonica standard pana la o solutie de comunicatii integrata cuprinzand telefonie, LAN, internet si e-mail fara nici un hardware sau software extern aditional.

OmniPCX Office este modular la fiecare nivel. Acest lucru se face cu rack-urile disponibile in varianta mica, medie si larga, furnizate cu sloturi universale pentru placi. Exista o varietate larga de placi hardware(chiar si placi mixte) cat si o varietate mare de chei software ale sistemului. Rack-ul mic are 3 sloturi: slotul pentru CPU este dedicat si 2 sloturi universale(exceptie SLI16). Rack-ul mediu are 6 sloturi: slotul pentru CPU este dedicat si 5 sloturi universale. Rack-ul mare are 9 sloturi: slotul pentru CPU este dedicat si 4 sloturi universale, iar celelalte 4 sloturi accepta toate tipurile de placi cu exceptia UAI16 si MIX. Procesorul (CPU) modulului principal gestioneaza celelalte module. Exista doar un singur CPU per sistem. Sistemul poate fi extins prin adaugarea a inca 2 rack-uri aditionale, orice combinatie fiind posibila. De asemenea placile ce compun OmniPCX Office sunt modulare.


PREZENTARE S************
MEMBRU
GRATUIT
S************
89 196 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: centrale telefonice - camere supraveghere - sisteme de alarma

PRODUSE ASEMANATOARE CU ALCATEL OMNI PCX OFFICE

Alcatel Omni PCX EnterpriseAlcatel Omni PCX Enterprise
Alcatel Omni PCX Enterprise
OmniPCX Enterprise este succesorul lui OmniPCX 4400, centrala telefonica cea mai bine vanduta din lume. Premiile ...
IPX OfficeIPX Office
IPX Office
Acum, puteti face un salt imens in domeniul telecomunicatiilor companiei tale cu o investitie minima! Afacerile ...
Panasonic KX-TDA200Panasonic KX-TDA200
Panasonic KX-TDA200
Capacitate maxima: 128 trunchiuri ISDN sau CO / 128 Extensii (Maxim 216 porturi) 10 sloturi universale, 1 slot ...
Panasonic KX-TDA100Panasonic KX-TDA100
Panasonic KX-TDA100
Capacitate maxima: 64 trunchiuri ISDN sau CO / 64 Extensii (Maxim 108 porturi) 5 sloturi universale, 1 slot cartela ...
IPX 500IPX 500
IPX 500
Descriere Montare pe perete sau in rack 19 ' ' Card de control: CP-IPx2 – Main CPU Suporta 2 cabinete de ...
Siemens HiPath 2000Siemens HiPath 2000
Siemens HiPath 2000
HiPath 2000 utilizeaza avantajele si flexibilitatea tehnologiei IP, de exemplu …. HiPath 2000 este un sistem IP bazat ...
VCLog-IIe 1209 - 12-channel Digital Station Side Tap Recording SVCLog-IIe 1209 - 12-channel Digital Station Side Tap Recording S
VCLog-IIe 1209 - 12-channel Digital Stat...
DescriereVCLog-IIe, a fost creat ca raspuns la cererile companiilor de a putea inregistra inclusiv extensiile digitale. ...
VCLog-IIe 1609 - 16-channel Digital Station Side Tap Recording SVCLog-IIe 1609 - 16-channel Digital Station Side Tap Recording S
VCLog-IIe 1609 - 16-channel Digital Stat...
DescriereVCLog-IIe, a fost creat ca raspuns la cererile companiilor de a putea inregistra inclusiv extensiile digitale. ...
VCLog-IIe 2009 - 20-channel Digital Station Side Tap Recording SVCLog-IIe 2009 - 20-channel Digital Station Side Tap Recording S
VCLog-IIe 2009 - 20-channel Digital Stat...
Descriere VCLog-IIe, a fost creat ca raspuns la cererile companiilor de a putea inregistra inclusiv extensiile ...