Inscrie firma »
Imprimanta BeDigital DryBejet 162

Imprimanta BeDigital DryBejet 162

Telefon: click aici0745650022
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
Persona Contact:
Ignat Bogdan
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare Imprimanta BeDigital DryBejet 162

Asigurati-va o productie de calitate superioara pe materiale netratate utilizand imprimanta pe baza de solovent - seria DryBejet. Aceasta imprimanta are cel mai bun raport calitate/pret si este la fel de usor de folosit ca si o imprimanta normala.

Este ideala pentru productii ridicate, imprimanta fiind capabila sa concureze cu imprimantele pe baza de apa ca si calitate a imprimarii atunci cand tipareste pe materiale ca hartie, vinil, support fotografic, canvas, banere, backlights, etc.

Cernelurile BeDigital garanteaza rezistenta in timp a calitatii imprimarii precum si o excelenta stabilitate a culorilor. Sistemele de uscare utilizate de BeDigital (inainte de tiparire, in timpul tiparirii, dupa tiparire si inainte de roluire) asigura aderenta corecta a cernelurilor permitand un control riguros in utilizarea temperaturilor optime pentru fiecare tip de material.

Combinatia celor 6 culori (CMYKLcLm), marimea variabila a picaturii si sistemul precis de pozitioare a acesteia recomanda echipamentul BeDigital DryBejet pentru lucrarile care solicita definirea pretentioasa a culorilor, administrarea acestora facandu-se cu ajutorul driverului dedicat.

Modurile multiple de tiparire permit utilizatorului sa il aleaga pe cel potrivit in functie de imagine si de aplicatia finala a materialului imprimat, folosind in permanenta optiunea calitate - productie optima.
PREZENTARE BeDigital
LIGHT
MEMBER
BeDigital
15 848 accesari
Persoana de contact: Ignat Bogdan
Adresa postala: Maria Rosetti 7-9
Localitate: Sector 2, Bucuresti
Telefon: click aici 0745650022
Website:

Categorie principala:
Industrie Prelucrare/Echipamente » Utilaje pentru tiparit si industria grafica

PRODUSE ASEMANATOARE CU IMPRIMANTA BEDIGITAL DRYBEJET 162

Cutter-printer la 1,3 m latime de imprimare/taiereCutter-printer la 1,3 m latime de imprimare/taiere
Cutter-printer la 1,3 m latime de imprim...
Imprimanta BeDigital Profiler 540 este o imprimanta piezoelectrica ce utilizeaza cerneluri tip BeDigital Betamink Projet ...
Laminator cu lichid - sprayLaminator cu lichid - spray
Laminator cu lichid - spray
Gama de laminatoare BeDigital Splash a fost proiectata pentru a functiona cu viteza ridicata - pana la 384 m2/h - si ...
Laminator la receLaminator la rece
Laminator la rece
Sonny 1400 este laminatorul la rece cu cel mai avantajos raport intre performante si pret.Cu latime de laminare de 1400 ...

IMPRIMANTA BEDIGITAL DRYBEJET 162 ESTE LISTAT IN: