Inscrie firma »
PRODUSE NEULAND

PRODUSE NEULAND

Telefon: click aici0744420446
Persona Contact:
Chenic Alexandru Dan
  Trimite un mesaj acestei firme

Prezentare PRODUSE NEULAND

Firma Neuland GmbH a fost infiintata in 1968 si, incepand cu anii 1970 a cunoscut o dezvoltare vertiginoasa in domeniul materialelor didactice. Astazi, are o pozitie de lider in salile de conferinta, de seminarii, sali de discutii, de sedinte, produsele sale fiind mijloace indispensabile in transmiterea cunostintelor. FlipChart, Pinwand, VisuWand si alte sisteme de panouri atestate drept calitate superioara sí cunoscute ca familie de produse Neuland, sunt implementate de ani de zile ca standard pentru seminarii, ateliere de munca si cercuri informationale si de discutii. Aceste produse s-au dezvoltat din necesitatile practice de educare, ca mijloace didactice. Aceaste produse sunt usor de montat, sunt mobile si au folosinta eficienta in procesul de predare si de invatare. Au un design deosebit, atractiv si odihnitor.
Implementarea acestor produse in procesul de invatamant si in cursuri de perfectionare da posibilitatea utilizarii rationale a timpului disponibil al lectorilor, temele predate putandu-se pregati in prealabil, folosind la maxim avantajele metodelor si materialelor vizuale si de logistica.
Dupa cum rezulta si din prospectele prezentate ca anexa, varietatea acestora permite plasarea fixa in salile de conferinta si de seminarii, sau mobila, lectorii putand sa le duca cu ei la orice loc de conferinta, unde este necesar.
Produsele Neuland sunt prezente la universitati si scoli de toate tipurile, la parlament, ministere, organe locale de stat, intreprinderi de toate felurile, hoteluri cu sali de conferinta si inclusiv in cadrul familiilor unde se desfasoara schimb informational.
Aceste produse sunt prezente in Europa, in special unde au si reprezentanta precum: Austria, Elvetia, Anglia, Franta; precum si peste ocean, in America, Australia, etc.
Dupa cum rezulta din lista de referinta, produsele Neuland sunt prezente in universitati, scoli de subinginerie, scoli generale si de specialitate, centre de pregatire profesionala, germane si straine. De asemenea, intreprinderi renumite au in dotarea lor produsele Neuland. Printre acestea se regasesc: Siemens, Bosch, Thyssen-Krupp, Audi, Daimler Chrysler, Ford, etc.
Pe langa produsele mai sus amintite, Neuland dispune si de metode de moderatie care sustin si animeaza procesul de invatare.
Programele de produse Neuland pot fi impartite in functie de pret, in produse de calitate superioara, unde acesta are o cota de piata dominanta in tarile mai sus amintite, precum si produse cu calitate ridicata si cu pret accesibil pentru invatamant general si universitar.
Este de remarcat faptul ca foarte multe componente ale anumitor produse Neuland (FlipChart, Pinwand, VisuWand si alte panouri) sunt fabricate in Romania si Ungaria, lucru care deschide o perspectiva mai mare pentru producerea in intregime a acestora in Romania la un pret adecvat pietei romanesti, in special pentru invatamant.
PREZENTARE Dr Kocher SRL
LIGHT
MEMBER
Dr Kocher SRL
89 791 accesari
Persoana de contact: Chenic Alexandru Dan
Adresa postala: Str. Baicului Nr.82A sect 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0744420446
Fax: 021-2527711
Website:

Activitate firma: schele - scari - matrite

PRODUSE ASEMANATOARE CU PRODUSE NEULAND

FlipChart-uri NEULANDFlipChart-uri NEULAND
FlipChart-uri NEULAND
Produsele Neuland sunt prezente la universita si scoli de toate tipurile, la parlament, ministere, organe locale de ...
Acesorii pentru scari, WERKFREUNDAcesorii pentru scari, WERKFREUND
acesorii pentru scari, WERKFREUND
Firma germana WERKFREUND ofera prin intermediul DR.KOCHER SRL o serie de accesorii pentru scari ce va da o stabilitate ...
MATRITEMATRITE
MATRITE
Folosind utilaje performante si tehnologii de ultima ora,precum si personal cu inalta calificare, DR. KOCHER S.R.L. ...
Schele de fatada KRAUSE sistemul StabiloSchele de fatada KRAUSE sistemul Stabilo
Schele de fatada KRAUSE sistemul Stabilo
Sistemul de schele STABILO 75 din otel a fost construit din elemente prefabricate. Constructia portanta principala este ...
Scari KRAUSE pentru apartamentScari KRAUSE pentru apartament
Scari KRAUSE pentru apartament
Societatea noastra,reprezentant al firmei germane KRAUSE va ofera o gama de scari,cu o larga utilitate in gospodarie. ...
SCARI KRAUSE PENTRU GRADINA SI CURTESCARI KRAUSE PENTRU GRADINA SI CURTE
SCARI KRAUSE PENTRU GRADINA SI CURTE
Scarile KRAUSE,de fabricatie germana ,pe care societatea noastra vi le pune la dispozitie pentru a le utiliza in ...